Майката от Радовене отрича да е убила бебето си

Твърди, че се е родило мъртво и го метнала в тоалетната
26
Майката от Радовене отрича да е убила бебето си
Атанаска, майка на откритото бебе; Снимка: bTV

Разследването на предполагаемото убийство на новородено бебе в село Радовене продължава.

Пред bTV майката на бебето отрича да му е посегнала. По думите ѝ то се е родило мъртво.

Още по темата

Местните хора не знаели, че жената е в деветия месец и ѝ предстои раждане. Тя самата криела от мъжа, с когото живеела на семейни начала от няколко месеца, тъй като детето не било негово.

Тялото на бебето е открито във външната тоалетна, покрито с камъни. Разследващите тепърва ще установяват дали има насилие.

Жената има и 4-годишно дете от друг мъж, което сега е настанено в социална институция.

Разследването ще покаже дали то може да бъде върнато на майката.


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Толкова хора,които наистина искат а не могат да имат деца за сметка на такива низши същества които раждат като зайци в тоалетната и ги убиват.
16
3
 
5
 
! Отговори
От БСП преди 11 месеца
Нашата отрудена партийната другарка не може да е хвърлила своето бебе- тя е изтъкнат активист на партията в селото,интелигентна и знатна труженичка,познаваме я като прекрасен човек със светли идеали,мечтае да стане заместник на другарката Нинова и да й помага- това е политическа саморазправа,как може така!
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не ми се вярва жената на снимката да е на 30 години - поне не 45 е! Аз съм на 35 и изглеждам като тийнейджърс в сравнение с тази жена.
14
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За убития 4-годишен син на министър нито ред, нито едно интервю от убиеца, а с това недоразумение се занимават всички....
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вие сериозно ли наричате това майка?! И после да сме толерантни, да ги интегрираме, да им дадем 1000 вида помощи, куп привилегии и никакви задължения...
12
3
 
12
 
! Отговори
Посолство на САЩ преди 11 месеца
Такива новини ни карат да се чувстваме удоволетворени от добре свършената ни работа и подривна дейност в Република България.
11
4
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 11 месеца
Повече толерантност трябва. Дайте да дадем още либерастия, дрогаре.
10
4
 
9
 
! Отговори
Адвокат Марковски преди 11 месеца
Не го е убила. "Обсебила" му е живота завинаги. Правете разлика.
9
0
 
12
 
! Отговори
Може да се докаже преди 11 месеца
дали е било живо при раждането.
№8 прави съвсем уместно уточнение, но като гледам снимката, питам се дали тази жена е добре с главата? повечето 45-50-годишни жени, които познавам, изглеждат много по-свежи, бодри и енергични от тази жена, а тя е само на 30 г.

И друго ме озадачава. Преди години млада ромка беше убила бебето си, това беше доказано, но се съобщи, че не носи отговорност, защото веднага след раждането жените изпадали в следродова депресия.За българката Ася такова нещо не се споменава
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е като се е родило мъртво защо не го е погребала по надлежният ред? Тази не заслужава да тъпче земята и да мърси въздуха! Тази изоБщо има ли сърце мозък душа? А и този дето я е взел за жена е с голем мозък. Защо и е позволил да върши такъв грях? Да ама тези от този етност нямат страх от бога. Те се молят на алах акбар. Ако бяха християни това нямаше да го направят. За тези живота не представлява нищо. Хвърлила го в тоалетната с какъв акъл го е направила? Не и ли е било жал носила го е 9 месеца?
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
как се крие бременност в 9 месец от човек, с който живееш??!? сигурно гнусарката е викала малко съм надебеляла, нищо ми няма. абе направо само като я погледнеш и ти става ясно, че е някаква проста биологична единица. такива не само да ги кастрираш, ами и да ги убиеш, че да спрат да се мъчат. и без това с нищо не помагат на обществото с жалкото си съществуване. пълен отврат!
6
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
до 4 Детето е на майката не е на държавата. Тя решава.
Издръжка, отглеждане и възпитание на дете не е като на домашно животно.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хора ?!?!??!?
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тор!Безсмислени амеби напразно дишащи въздуха ни!
3
1
 
15
 
! Отговори
Исти преди 11 месеца
Да хвърлиш собственото си дете в тоалетната,дори да е било мъртвородено е ужасно възмутителна,богопротивна и варварска постъпка да не казвам гавра с човешкото тяло,ако не и престъпление срещу човечеството! Заради това комбинирано престъпление трябва веднага да се задвижат Хелзинкския комитет,родните правозащитници и "зелените",да зафиксират и регистрират точната причина за появата на този феномен- извратеното подсъзнание на цялото роднинско съсловие на тази уродлива твар!
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Божееее, какъв мутант ...рЕжете й тръбите поне да не мое се плоди...
1
0
 
18
 
! Отговори
бял човек преди 11 месеца
стига давайте гластност на черноглавите
един дерт по-малко за държавата.
модераторче пак вземи ми изтрий коментара