Майката от Радовене отрича да е убила бебето си

Твърди, че се е родило мъртво и го метнала в тоалетната
26
Майката от Радовене отрича да е убила бебето си
Атанаска, майка на откритото бебе; Снимка: bTV

Разследването на предполагаемото убийство на новородено бебе в село Радовене продължава.

Пред bTV майката на бебето отрича да му е посегнала. По думите ѝ то се е родило мъртво.

Още по темата

Местните хора не знаели, че жената е в деветия месец и ѝ предстои раждане. Тя самата криела от мъжа, с когото живеела на семейни начала от няколко месеца, тъй като детето не било негово.

Тялото на бебето е открито във външната тоалетна, покрито с камъни. Разследващите тепърва ще установяват дали има насилие.

Жената има и 4-годишно дете от друг мъж, което сега е настанено в социална институция.

Разследването ще покаже дали то може да бъде върнато на майката.


26
Още от Страната
Пиян тираджия рани служител на бензиностанция
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Толкова хора,които наистина искат а не могат да имат деца за сметка на такива низши същества които раждат като зайци в тоалетната и ги убиват.
16
3
 
5
 
! Отговори
От БСП преди 1 седмица
Нашата отрудена партийната другарка не може да е хвърлила своето бебе- тя е изтъкнат активист на партията в селото,интелигентна и знатна труженичка,познаваме я като прекрасен човек със светли идеали,мечтае да стане заместник на другарката Нинова и да й помага- това е политическа саморазправа,как може така!
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не ми се вярва жената на снимката да е на 30 години - поне не 45 е! Аз съм на 35 и изглеждам като тийнейджърс в сравнение с тази жена.
14
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За убития 4-годишен син на министър нито ред, нито едно интервю от убиеца, а с това недоразумение се занимават всички....
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вие сериозно ли наричате това майка?! И после да сме толерантни, да ги интегрираме, да им дадем 1000 вида помощи, куп привилегии и никакви задължения...
12
3
 
12
 
! Отговори
Посолство на САЩ преди 1 седмица
Такива новини ни карат да се чувстваме удоволетворени от добре свършената ни работа и подривна дейност в Република България.
11
4
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 седмица
Повече толерантност трябва. Дайте да дадем още либерастия, дрогаре.
10
4
 
9
 
! Отговори
Адвокат Марковски преди 1 седмица
Не го е убила. "Обсебила" му е живота завинаги. Правете разлика.
9
0
 
12
 
! Отговори
Може да се докаже преди 1 седмица
дали е било живо при раждането.
№8 прави съвсем уместно уточнение, но като гледам снимката, питам се дали тази жена е добре с главата? повечето 45-50-годишни жени, които познавам, изглеждат много по-свежи, бодри и енергични от тази жена, а тя е само на 30 г.

И друго ме озадачава. Преди години млада ромка беше убила бебето си, това беше доказано, но се съобщи, че не носи отговорност, защото веднага след раждането жените изпадали в следродова депресия.За българката Ася такова нещо не се споменава
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е като се е родило мъртво защо не го е погребала по надлежният ред? Тази не заслужава да тъпче земята и да мърси въздуха! Тази изоБщо има ли сърце мозък душа? А и този дето я е взел за жена е с голем мозък. Защо и е позволил да върши такъв грях? Да ама тези от този етност нямат страх от бога. Те се молят на алах акбар. Ако бяха християни това нямаше да го направят. За тези живота не представлява нищо. Хвърлила го в тоалетната с какъв акъл го е направила? Не и ли е било жал носила го е 9 месеца?
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
как се крие бременност в 9 месец от човек, с който живееш??!? сигурно гнусарката е викала малко съм надебеляла, нищо ми няма. абе направо само като я погледнеш и ти става ясно, че е някаква проста биологична единица. такива не само да ги кастрираш, ами и да ги убиеш, че да спрат да се мъчат. и без това с нищо не помагат на обществото с жалкото си съществуване. пълен отврат!
6
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 4 Детето е на майката не е на държавата. Тя решава.
Издръжка, отглеждане и възпитание на дете не е като на домашно животно.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хора ?!?!??!?
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тор!Безсмислени амеби напразно дишащи въздуха ни!
3
1
 
15
 
! Отговори
Исти преди 1 седмица
Да хвърлиш собственото си дете в тоалетната,дори да е било мъртвородено е ужасно възмутителна,богопротивна и варварска постъпка да не казвам гавра с човешкото тяло,ако не и престъпление срещу човечеството! Заради това комбинирано престъпление трябва веднага да се задвижат Хелзинкския комитет,родните правозащитници и "зелените",да зафиксират и регистрират точната причина за появата на този феномен- извратеното подсъзнание на цялото роднинско съсловие на тази уродлива твар!
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Божееее, какъв мутант ...рЕжете й тръбите поне да не мое се плоди...
1
0
 
18
 
! Отговори
бял човек преди 1 седмица
стига давайте гластност на черноглавите
един дерт по-малко за държавата.
модераторче пак вземи ми изтрий коментара