Почина Георги Гегов - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз"

Семейството моли да бъде уважена скръбта им
Обновена: 8 фев 2018 21:50 | 8 фев 2018 20:55, Надежда Йосифова
59
Почина Георги Гегов - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз"
Снимка: БНТ

Почина Георги Гегов - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз" ЕАД , съобщи тъжната вест Министерството на икономиката  преди минути.

"В този изключително труден момент семейството на господин Гегов моли да бъде уважена скръбта им и правото им на уединение", се казва още в изявлението.

Георги Гегов е починал в следствие на влошено здравословно състояние, се пояснява в съобщението, изпратено до медиите.

Георги Гегов завършва УНСС като магистър по "право", както и "стратегическо, икономическо развитие на енергийния пазар" в Energy Delta Institute Гьонингер, Холандия.


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
Нова поговорка преди 8 месеца
По-добре беден и здрав, отколкото богат и болен.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лека му пръст....А това за заплатите и условията в Булгартрансгаз е напълно вярно. На последната си работа в България имах колега, който, след като го уволниха, без да има някаква вина, отиде точно там...Наложи се още известно време да работим заедно и се правеше, че не ме познава. После ми казва "така трябва да се държа и ще го правя само и само да съм тука. Защото тука е "друг свят". Огромни заплати, плюс по още една за Коледа, за великден и за почивка лятото. Но... всички до един са с връзки.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво значи "семейството моли да бъде уважена скръбта им"? Да не би да им звъня и разпитвам. Просто си мисля, че на 42г този богат мъж може да е внук на някой пенсионер с40г. трудов стаж и да се двоуми хляб ли да си купи, сирене ли или по–добре солети!
40
0
 
9
 
! Отговори
няма жал преди 8 месеца
Aко се публикуват доходите на шефове е Булгартрансгаз и Булгаргаз свят ще ви се завие.
39
2
 
5
 
! Отговори
Дядя Вова преди 8 месеца
"...престанете да се храните с омраза, защото това ще изяде и вашият организъм..". Защо омраза? Ние сме реалисти! Аз съм потребител на битова природна газ и като си видя сметката ми ставя ясно, че не Путин ми е виновен, а такива, като покойният, Сашо Дончев и още една купчина комисионери и корупционери.Все пак прекрасно разбирам кой и по колко ***.
38
0
 
10
 
! Отговори
Оплетохме червата преди 8 месеца
Интерконекторните връзки:
Георги Гегов, който е управител в "Булгартрансгаз" е и в управата на общинската "Софийски имоти", едноличен собственик е на "Евро кънстракшънс", а чрез нея има дялове в "Дюлгер строй" и "Еуро Дорс". Притежава и 30% от "Бул Трейд Т.В.Г." ООД. Освен това, бащата на Гегов - Кирил Гегов, дeceга бе yпpавляващ Българския енергиен Холдинг.
Шеф на Южен поток.
Лелееее що дружества на пазара...
Братя не купувайте!
Има кой да купи!!!
37
0
 
2
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 8 месеца
СПИРАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК ДОСТА СЪДБИ СЕ ПРОМЕНИХА,ЕС И НОВЕТА БРАТЯ ОББЪРНАХА ВСИЧКО,СЪЖЕЛЯВАМ ЗА МЛАДОСТТА МУ,БЪРЗО ЗАПОЧНАХА ДА СИ ОТИВАТ,А УЖ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОБРАТНОТО ПРИ ТАЗИ ЛЪЖЕДЕМОКРАЦИЯ.
36
6
 
1
 
! Отговори
Русия така прави преди 8 месеца
Просто в Русия много мразят България и ако някой човек заслужи добро име в обществото защото е бил достоен, уважаван и в същото време достъпен, той се смята за заплаха.
И ангажират тролетариата за масово охулване. Включват се и комплексарите.
35
1
 
17
 
! Отговори
точно тъй преди 8 месеца
"..А вие бъдете здрави и престанете да се храните с омраза, защото това ще изяде и вашият организъм..."
.................................................................
С'я:сигурно забравяш- бедният и изтормозеният народ е оскотял. Няма как да е е гладен, прецакан, унижаван, а да уважава "бизнесмена", който се е осигурил до 9 коляно, а на теб дава само за хляб. И ти си трудолюбив и те работиш по цял ден. Друго доказателство, моля?
34
0
 
28
 
! Отговори
агуш преди 8 месеца
Само в смъртта няма корупция
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дългата ръка на КГБ.
Отровен - като Литвиненко.
32
1
 
23
 
! Отговори
38577 преди 8 месеца
Мафията не спи, само приспива...
31
0
 
17
 
! Отговори
Прекрасен човек преди 8 месеца
Той и Черепа за трима мои познати е един прекрасен човек. Само, че онзи Божков до 1991 година, който обменяше "цветни" валути при касиерките в Кореком и го бяха гонили милиционерите.
30
0
 
28
 
! Отговори
Към 32 преди 8 месеца
Не бе човече, никаква злоба няма! Просто на въпросната държавна фирма й се носи една не дотам добра слава особено с шуробаджанашките си назначения и силно "напомпаните" заплати. Едно своеобразно второ РВД. Наскоро се споменаваше една фамилия Ненкови, а и тази Гегови също не е непозната. Да си виждал обява за ръководна позиция в тази фирма?? Понеже съм съветски възпитаник да те светна, че в бившия СССР такива се наричат "газовщики". Много лошо значение има тази дума в преносен смисъл. Вервай ми!
29
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мисля, че тук има много мишоци, който се хранят със злоба. Коментирате неща, който въобще не знаете. Той наистина е на 42 и за да му е бяла косата е от напрежение и нерви. Това беше един прекрасен човек, добър, щедър и читав. Нямя човек, който да го познава и да не каже същото. А всики вие бъдете здрави и престанете да се храните с омраза, защото това ще изяде и вашият организъм
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз си спомням още от преди около 2-3 години по новините и Тубата се започнаха новините за избиване и изнудване на разни бизнесмени,дори едно младо момче,дребен бизнесмен,вложил всичко във фирма за производство на хляб,му палиха неколкократно микробуса,беше бит и т.н.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе днеса, вече отделни изречения от коментарите ли триете?
Евала, големи сте!
26
3
 
29
 
! Отговори
Перестройката преди 8 месеца
Като бях малък имаше един страхотен полски сериал "Залог по-голям от живота". Напоследък май бая заложили на ГЕРБ взеха да губят. Всъщност имаше един страхотен виц в началото на перестройката, в който се казваше, че един от последващите етапи ще бъде "перекличка" - тоест поименно преброяване. Сега разбирам смисълът му - кой е оживял след жестоката игра с огъня??
25
5
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 8 месеца
ГЕРБ останаха без спонсури!Тиквата какво ще прави без своите господари?
24
4
 
44
 
! Отговори
Пешо преди 8 месеца
И той ли в съня си? Нещо този сън на случайно забогателите взе да свършва!Кажете ни и за него колко велик и предприемчив талант е бил.Ние ви вярваме!