Почина Георги Гегов - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз"

Семейството моли да бъде уважена скръбта им
Обновена: 8 фев 2018 21:50 | 8 фев 2018 20:55,
59
Почина Георги Гегов - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз"
Снимка: БНТ

Почина Георги Гегов - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз" ЕАД , съобщи тъжната вест Министерството на икономиката  преди минути.

"В този изключително труден момент семейството на господин Гегов моли да бъде уважена скръбта им и правото им на уединение", се казва още в изявлението.

Георги Гегов е починал в следствие на влошено здравословно състояние, се пояснява в съобщението, изпратено до медиите.

Георги Гегов завършва УНСС като магистър по "право", както и "стратегическо, икономическо развитие на енергийния пазар" в Energy Delta Institute Гьонингер, Холандия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
Нова поговорка преди 6 години
По-добре беден и здрав, отколкото богат и болен.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека му пръст....А това за заплатите и условията в Булгартрансгаз е напълно вярно. На последната си работа в България имах колега, който, след като го уволниха, без да има някаква вина, отиде точно там...Наложи се още известно време да работим заедно и се правеше, че не ме познава. После ми казва "така трябва да се държа и ще го правя само и само да съм тука. Защото тука е "друг свят". Огромни заплати, плюс по още една за Коледа, за великден и за почивка лятото. Но... всички до един са с връзки.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи "семейството моли да бъде уважена скръбта им"? Да не би да им звъня и разпитвам. Просто си мисля, че на 42г този богат мъж може да е внук на някой пенсионер с40г. трудов стаж и да се двоуми хляб ли да си купи, сирене ли или подобре солети!
36
0
 
9
 
! Отговори
няма жал преди 6 години
Aко се публикуват доходите на шефове е Булгартрансгаз и Булгаргаз свят ще ви се завие.
35
2
 
5
 
! Отговори
Дядя Вова преди 6 години
"...престанете да се храните с омраза, защото това ще изяде и вашият организъм..". Защо омраза? Ние сме реалисти! Аз съм потребител на битова природна газ и като си видя сметката ми ставя ясно, че не Путин ми е виновен, а такива, като покойният, Сашо Дончев и още една купчина комисионери и корупционери.Все пак прекрасно разбирам кой и по колко ***.
34
0
 
10
 
! Отговори
Оплетохме червата преди 6 години
Интерконекторните връзки: Георги Гегов, който е управител в "Булгартрансгаз" е и в управата на общинската "Софийски имоти", едноличен собственик е на "Евро кънстракшънс", а чрез нея има дялове в "Дюлгер строй" и "Еуро Дорс". Притежава и 30% от "Бул Трейд Т.В.Г." ООД. Освен това, бащата на Гегов - Кирил Гегов, дeceга бе yпpавляващ Българския енергиен Холдинг.Шеф на Южен поток.Лелееее що дружества на пазара...Братя не купувайте!Има кой да купи!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
СПИРАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК ДОСТА СЪДБИ СЕ ПРОМЕНИХА,ЕС И НОВЕТА БРАТЯ ОББЪРНАХА ВСИЧКО,СЪЖЕЛЯВАМ ЗА МЛАДОСТТА МУ,БЪРЗО ЗАПОЧНАХА ДА СИ ОТИВАТ,А УЖ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОБРАТНОТО ПРИ ТАЗИ ЛЪЖЕДЕМОКРАЦИЯ.
32
6
 
1
 
! Отговори
Русия така прави преди 6 години
Просто в Русия много мразят България и ако някой човек заслужи добро име в обществото защото е бил достоен, уважаван и в същото време достъпен, той се смята за заплаха.И ангажират тролетариата за масово охулване. Включват се и комплексарите.
31
1
 
17
 
! Отговори
точно тъй преди 6 години
"..А вие бъдете здрави и престанете да се храните с омраза, защото това ще изяде и вашият организъм...".................................................................С'я:сигурно забравяш- бедният и изтормозеният народ е оскотял. Няма как да е е гладен, прецакан, унижаван, а да уважава "бизнесмена", който се е осигурил до 9 коляно, а на теб дава само за хляб. И ти си трудолюбив и те работиш по цял ден. Друго доказателство, моля?
30
1
 
28
 
! Отговори
агуш преди 6 години
Само в смъртта няма корупция
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дългата ръка на КГБ.Отровен - като Литвиненко.
28
1
 
23
 
! Отговори
38577 преди 6 години
Мафията не спи, само приспива...
27
0
 
17
 
! Отговори
Прекрасен човек преди 6 години
Той и Черепа за трима мои познати е един прекрасен човек. Само, че онзи Божков до 1991 година, който обменяше "цветни" валути при касиерките в Кореком и го бяха гонили милиционерите.
26
0
 
28
 
! Отговори
Към 32 преди 6 години
Не бе човече, никаква злоба няма! Просто на въпросната държавна фирма й се носи една не дотам добра слава особено с шуробаджанашките си назначения и силно "напомпаните" заплати. Едно своеобразно второ РВД. Наскоро се споменаваше една фамилия Ненкови, а и тази Гегови също не е непозната. Да си виждал обява за ръководна позиция в тази фирма?? Понеже съм съветски възпитаник да те светна, че в бившия СССР такива се наричат "газовщики". Много лошо значение има тази дума в преносен смисъл. Вервай ми!
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си спомням още от преди около 2-3 години по новините и Тубата се започнаха новините за избиване и изнудване на разни бизнесмени,дори едно младо момче,дребен бизнесмен,вложил всичко във фирма за производство на хляб,му палиха неколкократно микробуса,беше бит и т.н.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе днеса, вече отделни изречения от коментарите ли триете?Евала, големи сте!
23
3
 
29
 
! Отговори
Перестройката преди 6 години
Като бях малък имаше един страхотен полски сериал "Залог по-голям от живота". Напоследък май бая заложили на ГЕРБ взеха да губят. Всъщност имаше един страхотен виц в началото на перестройката, в който се казваше, че един от последващите етапи ще бъде "перекличка" - тоест поименно преброяване. Сега разбирам смисълът му - кой е оживял след жестоката игра с огъня??
22
5
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
ГЕРБ останаха без спонсури!Тиквата какво ще прави без своите господари?
21
4
 
44
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
И той ли в съня си? Нещо този сън на случайно забогателите взе да свършва!Кажете ни и за него колко велик и предприемчив талант е бил.Ние ви вярваме!
20
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един заспал ,друг са разболял....Марио Пузо по български ... абе я да си пусна Кръстника .