Възрастен "кавалер" обра трудноподвижна жена

"Помогнал" с чантата й, докато си хване транспорта в Шумен
9 фев 2018 15:30,
19
Възрастен "кавалер" обра трудноподвижна жена
Снимка: visualhunt.com

Трудноподвижна 69-годишна жена се прости с 800 лева и личните си документи, след като 71-годишен мъж се направил на кавалер и я завел до такси.

"Кавалерът" хванал възрастната дама под ръка, помогнал й с чантата, а накрая й откраднал портфейла.

Дръзката кражба се е случила в Шумен, а потърпевшата е Николинка Николова. Тя изтървала автобуса за село Ивански, където живее. Тогава "на помощ" се притекъл мъж. Той й казал за таксита, които возят на цената на автобуса.

"Момчето ми е инвалид и трябваше да се прибера до 19 часа вечерта. Затова реших, ако има такива таксита, да хвана едно от тях", разказва тя пред Нова тв.

В един момент разбира, че нещо не е наред и казва на мъжа да продължи без нея. Но вече е късно - портфейлът й е изчезнал.

Впоследствие мъжът е бил задържан. Оказва се, че той е криминално проявен и има присъда с 3 години изпитателен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХаха,напълно познато ми е.Някои действат така и в интернет.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
манипулациятаАко в по-горните редове сте открили истини, отнасящи се до някой, който умишлено ви въвежда в заблуда и проектира върху вас собствената си болна реалност, бъдете непоколебими и безкомпромисни в прекратяването на подобни деструктивни връзки от всякакъв вид. Старайте се да не наранявате никого, дори да сте били наранени. Това ще ви освободи от голямо бреме.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към коментар 14Кое е истина и кое лъжа.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да ви подлуди. Или да ви изкара не много с акъла си. И когато това се случи ще си постига целите със ограбване лъжи, обсебване контрол над хората ситуации. Евтино казано с вашите знания и умения"златни кули ще стои"
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манипулатора лъже най-безцеремонно застанал с лицето си и дебелокожото си без очите пред вас. Защо знае, че изрича не истини и откровено лъжи.Като ви каже след това други лъжи или истини да се усъмните в собствената си самоувереност. Целта е да не сте сигурни в себе си. Да сте уязвими. В собствените си действия и думи след това. Кога ще ви излъже отново или ще направи нещо в което ще отрича. Целта е да започвате да се съмнявате в собствените си действия и думи. Да загубите реалност за нещата.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по рамото, за да ви объркатСъщият човек или група хора, които обикновено ви режат и ви казват, че нямате стойност, сега ви хвалят за нещо, което сте направили. Това допълва безпокойството. Може би не са толкова лоши. Не, толкова са лоши. Това е добре изчислен опит да ви задържат в уязвима позиция и да ви карат отново да се усъмните в собствената си действителност. Обърнете внимание върху това, за което ви хвалят вероятно е нещо в техен интерес.7. Знаят, че объркването отслабва хоратаМанипулаторите знаят, че всички хора имат някакво чувство за стабилност и адекватност. Целта им
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по рамото, за да ви объркатСъщият човек или група хора, които обикновено ви режат и ви казват, че нямате стойност, сега ви хвалят за нещо, което сте направили. Това допълва безпокойството. Може би не са толкова лоши. Не, толкова са лоши. Това е добре изчислен опит да ви задържат в уязвима позиция и да ви карат отново да се усъмните в собствената си действителност. Обърнете внимание върху това, за което ви хвалят вероятно е нещо в техен интерес.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манипулатор вирее в среда която го приема като нещо много. Пуска корени и действа. Преимущество да си прави с вас един ден каквото си пожелае. Дори да му се подчиняват. Да ви контролира. Да ви обсебва граби и да живее на гърба ви.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно си заслужават съдбата да работят един ден с подобни. И когато на вас се случи нещо подобно. Или бъдат подведени, ограбени, обсебен и и прочие, тогава ще осъзнаят, колко сте заблудени. Манипулацията им е промила съзнанието до ниво"тя/той такова нещо не може да направи". Манипулатор ви действа до такава степен, че във вашите представи е изкривил собствената си личност и действия. Да му вярвате и поддържате.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Не само сайта и хората. По принцип забелязвам тенденция за един толеранс, спрямо тях и карбланш. От давам го на това, че не са наясно не им е ясно, че са подведени и объркани. Но незнанието не ги оправдава.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои хора от такива неща се препитават.
5
4
 
13
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Подрастващите - престъпници, дъртаците - престъпници, само пеленачетата още не са престъпници в България.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той е с много имена явно. А снимки. Имена! Името без снимка е нищо.
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато казвам че айдук оправия няма много хора си мислят обратното. Ето го този на 71 години но си продължава с айдуклука. И на 100 да стане пак ще си е същият. Такива нямат превъзпитание нито някога ще се поправят. Не случайно в средновековието на айдуците са им режели едната ръка за да се познават от далече и хората да се пазят! Но в днешното толерастично време такива си живуркат навън и продължават с айдуклука.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се оказва, след поредната измама. Дотогава ходят безнаказани ползващи чужди самоличности. Да му мислят хората, около тях! Това е позор. И пълен абсурд.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще полежи добре.