Уверение: Ситуацията по пътищата е овладяна

Затварянето на пътища за почистване дава ефект
11 фев 2018 20:42,
15
Уверение: Ситуацията по пътищата е овладяна
Снимка: архив Bulphoto

Ситуацията по пътищата в страната след снеговалежа е овладяна. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Още по темата

"Факт, зимата е сравнително мека, но усилията, които полагат колегите от Агенция "Пътна инфраструктура" и пътноподдържащите фирми, мисля, че дават резултати, посочи министърът.

Според него ситуацията е овладяна с политиката, която се провежда не само тази година, а и миналата.

"Затварянето на отделни отсечки, тогава, когато имаме наистина тежка и кризисна ситуация, за да може по-ефективно, по-бързо да се извършва снегопочистването, се затваря за тежки автомобили, както снощи например прохода Предела, Рожен, Петрохан, а и конкретни отсечки", посочи министър Нанков.

"Днес в Североизточна България, Шуменско основно, имахме затруднена обстановка, отново за по час, два бяха затваряни третокласни пътища в Шуменска област, второкласният път Силистра, Добричко, по половин час, но с единствената цел да се извърши качествено, бързо снегопочистване", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че тази година зимата беше слаба не трябва да дава поводи за оптимизъм на министъра. Всички знаем какъв блокаж настава при първия по-сериозен снеговалеж. После започват оправданията как в Сибир и Антартика било същото през зимата...
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Уверение: Ситуацията по пътищата е овладяна"Превод: Карайте с повишено внимание, за да не се озовете по таван в някоя канавка.
12
0
 
6
 
! Отговори
Krumev преди 6 години
Такава ситуация, напраоооо...Къв сняг кви пет лева, ръсна малко и айде кодове.Аре бегай.
11
1
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Смешници! Поднаха две кофи сняг и ореваха света за едствие, ца да може да оправдаят големите разходи за почистване. Иначе зимата почва да си отива, останаха пари, а те не могат да краднат - ужас!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АПЬИТУ са толкова големи некадърници и крадци, че просто ситуацията е трагична. Но като типични представители на държавните хрантутници, прикриват неспособността и мърлящината си, като вменяват вина. Сутринта разпрявяха за някакви които дрифтили по завоите и пречили на снегопочистванета. И таман милю рушвета да ги залови, те се изплъзнали. Направо хвани единия, удари другия.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Симитли до Петрич няма сняг.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на мекото време и слабият снеговалеж не се стигна до пълен блокаж както се случи преди няколко години. Спомняте ли си магистрала Тракия как я беше навеяло и затрупа десетки автомобили? Защото селянчетата дето ви опрашват не бяха сложили прегради покрай магистралата за да не я навява снега. Построили магистрала в полето но понеже от акъл главите им пръщят не сложили прегради. Тогава един приятел беше закъсал въпреки че имаше вериги но при 1.50 м. преспи вериги не те спасяват.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ситуацията била ,е овладяна с политиката....Хм. Жълтите кодове по белия сняг.
6
0
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен1 Ако при 5-10 сантиметра топящ се сняг е важно да имаме стабилно правителство ,Бог да пази България...
5
0
 
5
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
До Анонимен 1Прав си,стабилно е като пръч на лед.
4
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен -Добре, че вече имаме стабилно правителство!Не само това! Този път правителството има воля да се свърши полезна работа. И преди е имало много по-стабилни правителства. но без идея и воля да свърши нещо полезно за обикновените хора.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ какво му е стабилното, а са рекли патриотите , а са го свалили. Ще се моли на Ердоган да заповяда на Доган депесарите да го крепят и отърват от затвора.
2
2
 
4
 
! Отговори
Подробностите... преди 6 години
"Затварянето на отделни отсечки, тогава, когато имаме наистина тежка и кризисна ситуация, за да може по-ефективно, по-бързо да се извършва снегопочистването, се затваря за тежки автомобили, както снощи например прохода Предела, Рожен, Петрохан, а и конкретни отсечки"Като анализираме внимателно това изречение и оставим само двете най-важни неща - подлогът и сказуемото, се получава:" ЗАТВАРЯНЕТО СЕ ЗАТВАРЯ!"
1
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че вече имаме стабилно правителство!Ето в такива ситуации се вижда колко е важно това!