България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
14
 
57
 
! Отговори
Петкан преди 6 години
Я си отворете някоя социална мрежа и вижте хората, особено жените ! Всяка се вее насам и натам, ходи по чужбина и не мисли за деца и семейство, а с кой да преспи и в коя държава да си пилее малкото пари които изкарва ! Обществото е болно и деградирало. Няма перспектива да се оправи ! Не прехвърляйте вината на малцинствата !
5
3
 
62
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Човека фонтани каза,че ви е направил и Метро.Вие пак неблагодарни и бягате значи!!!
4
6
 
23
 
! Отговори
Асанко от Шекера преди 6 години
Шах ни има и след 50 бе!
3
1
 
53
 
! Отговори
план ран преди 6 години
Горане не се сещат сега, знаеха го още преди 30 години и умишлено го правеха.
2
1
 
89
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Я, виж ти! След 30 години се сещате, че изчезваме... Е, пак добре! Можеше още 30 години да не ви направи впечатление!
1
33
 
41
 
! Отговори
чист българин преди 6 години
Много хубава новина. Така ми се иска тази изгнила държава по-скоро да изчезне, а не да агонизира дълго. П.П. Не е моя вината за да съм толкова краен.