България – на прага на оцеляване. Ще ни има ли след 10 години?

Физически изчезваме, обяснява Костадин Костадинов
12 фев 2018 11:00, Петя Славова
315

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин Константинов, интересно си е да рАзберем - ти какво работиш? С какви пари си плащаш тока и ляба? Най-достойната ти пиар версия е да признайш, че жена ти те издържа. Ако ли пък не е така - пАри за пиарства кой ти дава?
265
1
 
0
 
! Отговори
Anatoli73 преди 6 години
Da pomolim evropa dani nameriat nov Ferdinand
264
1
 
2
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Важно е кучето мъченик Цезар да си намери приемно семейство
263
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10 години ние българите или умираме или емигрираме И ТО ЗАЩОТО НЕ НАМЕРИХМЕ НАЧИН ДА НАКАРАМЕ ПОЛИТИЦИТЕ СИ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ. От едната страна Турция, от другата Русия зинали да ни глътнат... Отвътре *** се множат като зайци. Няма начин.
262
6
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Тоя К.Костадинов не се ли хранеше от руската ръка?
261
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Костадинов си мисли , че в ГЕРБ сме се изчерпали , но нещо много се е объркал.Към днешна дата няма наш съперник, който да предложи стабилно управление на страната , различно по същество от нашето. Другите нямат капацитет и организация, която поне да е наполовина дисциплинирана като нашата.Свиквайте с нас, който иска да работи за БГ - да заповяда при нас, но и през ум да ви не минава, че има сила , която да ни събори.
260
0
 
13
 
! Отговори
късно е чадо преди 6 години
Да не се усетиха депутатите че няма да има кой да им плаща пенсиите след 10г.
259
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си запишеш детето на градина .Такава бюрокрация все едно в вуз ще чака прием.Пфи бай Тошо имаше градини в фабриките. За удобство
258
2
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Елита на държавата не се "излъчва от народа", а се формира в течение на поколения, дори в някои случаи на векове!Накрая идва съветската армия и народния съд и ни връща в първи клас.
257
1
 
8
 
! Отговори
до 10 години преди 6 години
Който остане последен ще плаща сметката.
256
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея в блок, където 100% от младите семейства имат по две деца. Три семейства имат по три момчета. Имам трима колеги с по три деца. И говоря само за българи. Вече навсякъде можеш да видиш работещи роми, така че и интеграцията си върви. Не говорете глупости, няма никакъв проблем с демографията.
255
1
 
8
 
! Отговори
борба за оцеляване преди 6 години
Деца не могат да се гледат под стрес.Дивашки живот. То и с животините е така. Като няма условия отиват в червената книга
254
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да изчезнем няма да е трагедия...
253
6
 
1
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Този измамник , защо въобще му давате гласност.
252
1
 
9
 
! Отговори
Уфф и след 100 г. преди 6 години
ще едно е същото-само за оцеляване се приказва в страната с лошия материал.Правенето на мизерии,кражби и тарикътлъци и непрекъснатия стрес да не се минем щото всеки дебне да те е.бне е ежедневието на калпавия бг. материал борещ се да оцеля нон-стоп.Висша форма на мазохизъм.Едно и също през годините-1300г. българина оцелявал ама как е живял и живее сега в настоящето?....
251
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще и а само оядени герберстки Суджуци, крадци от Обществени поръчки и Еврофондове.
250
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Война кръв смърт докато кръв не се лее никога няма да се оправим.
249
2
 
4
 
! Отговори
Ok до 191 преди 6 години
Фондацията се нарича Българска памет.Интересно развитие има основателя и. Награди от ЕС, клинтънови организации, а отчета за 2016 започна със снимка на която най отпред е Плевнелиев.Трудно е да се намерят другите членове, но не е невъзможно.
248
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина е толкова ***, че живее по-добре сред чужди, не сред свои.
247
0
 
6
 
! Отговори
късмет преди 6 години
до 258Я да види дядо Поп,има ли в гърнето боб ??