След 30 години: Ромите 3 млн., българите – демографски срив!

Цветелин Кънчев с реалните проблеми на обществото
12 фев 2018 10:45, Петя Славова
253

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има минимум между 2 и 3 млн. цигани, от който по-голямата част - неграмотни. Това обяви лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев в "България сутрин".

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-често срещани, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми е 60/40.

"Във "Факултета" не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът", категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал "Факултета" наистина им е писнало да бъдат лъгани със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение - "Ток във "Факултета" все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои".

"В този квартал проблем има и с водоснабдяването. Трябва да се наложат мерки, защото е очевидно, че само това води до ред и някаква нормализация", подчерта Контрера пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник коментира и новите критерии за прием в 1-ви клас, които въвежда Министерството на образованието.

"Това е чиста форма на дискриминация. Ние превръщаме родителите и децата в едни крепостни селяни. Самото райониране също е форма на дискриминация. Защо хората от "Люлин" не могат да си запишат децата на училище в "Младост", уточни Контрера.

Накрая общинският съветник от ВМРО допълни, че Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ясно са заявили, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо, саудитците ги пазят краварските корита за книжни хвърчила. Второ, върху кацата с меда са. И кое от горните 2 при нас е същото, че се сравняваме с тях?
119
0
 
59
 
! Отговори
Една българка преди 6 години
Не разбрахте ли, че няма оправия във България????????????? Щом няма един наказан за злоупотребите. Политиците трябва да върнат ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО до сега на българският народ!!!!!!! БЪЛГАРИ това трябва да искаме от тях СЕГА!!!!!!!!!!!!!! До кога , До кога ще им слушаме глупостите!!!!!?????
118
2
 
39
 
! Отговори
разбира се преди 6 години
До Анонимен 136Добре,нека са 50 години,няма проблем!А какво ще кажеш за България,която за последните 30 години се срина с 2,500,000 до над 3,000,000!?Вярно,тук "условията са други",нали така!?Ех,тези "условия" и това" международно положение"!Щото българина чака друг да му решава проблемите,а ако може и безплатно,тогава е най-щастлив!А саудитците в чужбина също се разпищолват,познавам такива!Но пазят държавата си и закона!За това става дума!
117
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма изход освен излизане от ЕС и НАТО.
116
0
 
49
 
! Отговори
към когато преди 6 години
в село в североизточна България се установило РЯЗКО УВЕЛИЧЕНИЕ на гражданските бракове в ромската общоност. Причината била, че като самотни майки в БГ жените получавали, по-малко пари отколкото, като женени в Германия.
115
2
 
74
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Кънчев бяга преди вятъра.Проблемът не е че ще са 3 милиона, нито че ще са неграмотни. Проблемът е, че няма да има кой да работи и да плаща данъци, акцизи, винетки, осигуровки, които да пълнят бюджета и оттам да им плащат всевъзможни помощи и инвалидни пенсии. И ще трябва да работят.А не искат. Далаверата е по-сладка.
114
4
 
37
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До 133 Не забравяй, че много *** не се определят като такива.Турскоговорящите *** се пишат турци.Реално са около 900 хиляди,но има поне 200 хиляди емигранти, така че живущи тук са около 700 хиляди.
113
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До така ли1-во преди 40 години населението на Саудитска Арабия е около 8-9 млн, и като цяло да сравняваш това там с това тук е пълна глупост
112
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 30 години: Ромите 3 млн., българите демографски срив!Развъдникът България развъжда с ресурсите на сегрегираните българи .Накрая ресурсите ще свършат, като свършат българите.С изчезването на гостоприемника, развдените ще загубят източника си на блага
111
0
 
36
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До 130 Прав си.Саудитска Арабия през 1970г са били 5 милиона, сега са 33 милиона.До 2020г ще станат 35.Значи за 50 години са нараснали с 30 милиона.
110
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ромите не крадеха а работиха??? А съм от ромска махала! на 49г.съм и виждам и чувам! Тогава имаше работа за всички защото нямаше (МАШИНИТЕ) те ни откраднаха работата, сеехме копаехме събирахме и за всеки имаше! сега една машина върши всичко но за един джоб???? плаща на някой корумпиран дебелогъз а тоя ***...... си пълни г... това е ългария б вече я няма откраднаха я питайте дебелогъзовците ще ви кажат че ***!!!!!
109
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивотии,при последното преброяване самоопределилите се като роми са 375000 и тоя Кънчев питаше "къде изчезват ромите"МИ В ГЕРМАНИЯ БАЦЕ ЗА ДЕЦКИ!!На следващото преброяване пак ще се питат кънчевци и депесари къде са турците и ромите МИ НА ЗАПАД,ДА ЖИВЕЕ ЕС!!Тая глупотевина е като патриотарските безумия за 2000000 българи дето били "избягали"след 1989 година а се оказва че са около 1300000 ОТ КОИТО ПОЧТИ 500000 В ТУРЦИЯ И 70000 В САЩ!!Аман от простотии да се пълнят форумите с "уникални"коментари.
108
0
 
49
 
! Отговори
когато преди 6 години
европейските държави си свържат социалните регистри ромите в БГ рязко ще намалеят. Причената е, че повечето от тях получават помощи в Германия и в БГ, или просят и крадат в Швеция, а после се връщат да живеят в БГ, защото стандарта е по-нисък.Тук си правят триетажни къщи и раждат много деца, защото държавната политика дава възможност да ползват всякакви права без задържиния и безплатно. Когато в Германия кажат, че социалната им система ще обсужва съмо хора, които трайно живеят там ще е друго
107
9
 
44
 
! Отговори
така ли преди 6 години
До Анонимен 121А можеш ли "чисто теоретично" да обясниш,как С.Арабия за 40 години от 2,000,000 стана на 25,000,000,м!?И имай предвид,че едно саудитско семейство с една жена има по 5-6 деца!Но там Спин практически няма!Пушенето и алкохола са забранени!Пипнат ли жената че кръшка,моментално я трепят!На крадците им режат ръцете!На страхливия мързелив и разгащен българин това хич не му харесва!За това и България си отиде!Квото беше-беше,това е положението!
106
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да де, а след 300 години ще тежат повече от масата на Земята. Експоненциалните прогнози са за хора с капацитета на г-н Пънчев. Много преди това ще се случат няколко неща. В момента, в който стане по-изгодно да лежиш на помощи, отколкото да работиш /много скоро, ако и да не е вече реалност/ ще се хванем за гушите. Вариант 2 - всички българи ще се изнесат, и ще оставят братята да ядат камъни. Вариант 3 - спират помощите /просто няма от къде/ и братята спират да раждат.
105
1
 
50
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Дали някой по-възрастен ще си спомни следната гледка по сръбската телевизия:бабичка води след себе си кравата,а на гърба си е нарамила пушка...За да се брани от шиптарите.Днес сигурно нямаи прах, останал от нея, пушката сигурно отдавна е претопена.От кого ли крадят сега днешните косовари...Та това е отговора на въпроса какво ще стане с България. Много въображение не е нужно..
104
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен 3 преди 6 години
Да се възроди селското стопанство, занаятчийството, да се въведат нови технологии и да се възроди нашата армия. На всеки 6 май огромен и мощен парад, който да демонстрира възродената национална гордост на българите. Вън на всички ЧЕЗ, ЕВН, Дънди Прешъс, и т.н. Най-възловите сектори да се национализират незабавно!!! Излизане от ЕС, излизане от НАТО, присъединяване към Вишеградската четворка и иницииране на Балкански съюз(в който Турция няма място, докато не изплати задълженията, които има към нас
103
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението е президентска република - създаване на нова конституция, разпускане на парламента, масово разследване и вкарване в затвора на депутати, министри, бизнесмени и съдебни магистрати, конфискуване на имуществото им и прехвърлянето му в държавната хазна. Родните производители трябва да се ползват с държавни протекции, а чуждестранните инвестиции трябва да се филтрират и да станат по ред и начин, определен със закон. Трябва да се сложи край на капитализма у нас.
102
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали искате ЕС, НАТО и демокрация?Тогава недейте да ревете, сами си избрахте съдбата!
101
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу българите се води необявена война.........................от масоните - сатанисти!