След 30 години: Ромите 3 млн., българите – демографски срив!

Цветелин Кънчев с реалните проблеми на обществото
12 фев 2018 10:45, Петя Славова
253

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има минимум между 2 и 3 млн. цигани, от който по-голямата част - неграмотни. Това обяви лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев в "България сутрин".

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-често срещани, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми е 60/40.

"Във "Факултета" не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът", категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал "Факултета" наистина им е писнало да бъдат лъгани със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение - "Ток във "Факултета" все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои".

"В този квартал проблем има и с водоснабдяването. Трябва да се наложат мерки, защото е очевидно, че само това води до ред и някаква нормализация", подчерта Контрера пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник коментира и новите критерии за прием в 1-ви клас, които въвежда Министерството на образованието.

"Това е чиста форма на дискриминация. Ние превръщаме родителите и децата в едни крепостни селяни. Самото райониране също е форма на дискриминация. Защо хората от "Люлин" не могат да си запишат децата на училище в "Младост", уточни Контрера.

Накрая общинският съветник от ВМРО допълни, че Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ясно са заявили, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
57
 
! Отговори
Нели преди 6 години
До ДраганНе слагай всички българки по общ знаменател. Има много български жени, които са съвестни майки и съпруги!!!
79
2
 
47
 
! Отговори
тоз ъпк преди 6 години
До Българинаединственото което унищожава българина е простотията и безнаказаността. трябва да търсим отворено управление от умни хора не от тез прасета (ГЛАСУВАЙТЕ ДА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО)
78
3
 
60
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Е тогава ще станем пак Ромелия! Изгонете отворено общество и америка срещу България! От там е проблема! Забрана финансиране ор чужбина, чужди еврейски и турски фондации унищожават България! От нас зависи, идват избори!
77
2
 
51
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Драган Недей да правиш обобщения.Има и много свестни жени-просто не си попаднал на такава.Моята как ми роди три деца.Като търсиш к.ви ,на такива ще попадаш.
76
17
 
40
 
! Отговори
Драган преди 6 години
Българката не ражда ! Тя иска да се вее насам и натам по държавите, да спи с богати мъже и да си прави кефа. Отворете си социалните мрежи и вижте младите жени какви снимки пускат ? Тунис, Мароко, Испания, Италия... За какво са й деца като може да се вее и да си прави каквото иска !?
75
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се направи много сериозна ревизия на всички нпо, които се занимават с така наречената интеграция на роми. Миналата година една такава организация се похвали, че за 10г е успяла да образова с 2% повече роми, а е изразходвала сума равна на изпращане на сонда до Марс. Не били крали ток!? Кметството им ли го плаща? Политическа партия?
74
1
 
60
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
То и сега търсят българи за персонал на морето.Ама няма ...
73
0
 
69
 
! Отговори
Мда преди 6 години
До тогава, Българските управници ще са окрали каквото е имало за крадене и те заедно с децата и внуците им, ще са далеч от България!
72
0
 
60
 
! Отговори
ДО 83 преди 6 години
До Анонимен ДО 83 МНОГО СИ ПРАВ, НО ДАЛИ ИМАТ АКЪЛ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ КАТО СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГЛАДУВАТ ПОВЕЧЕ ТЪЙ КАТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ХРАНИ.
71
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевА един народ, Василев, можеш да го изтръгнеш от корен, като му унищожиш езика, културата, традициите, пренаписваш и променаш историята му, вярата му.И когато това стане, е лесно да унищожиш това, което си написал.Никой от Никъде
70
0
 
45
 
! Отговори
до 79 преди 6 години
Шеметако...в новия щат Пенджаб ще те интегрират!Ти вече си готов почти....друсаш гюбеци по чалгатеки...Азис ти е кумир.Остава да се покръстиш в Пазардишката маала в правата вяра!Не идвай в Германия - че ще ни изложиш!:-)Стой си в щат Пенджаб-2
69
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 3(три) години, не след 30 ще е така. Но това не ме интересива. Интересуваме , кой ще ги храни?D
68
17
 
43
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Кой ще гласува за Слави Трифонов? Само той ки ни оправи само той нЕма друг
67
1
 
45
 
! Отговори
До Василев.. преди 6 години
Принципно не те понасям и си ми противен, ама днес ми пълниш душата с прозрения и истини! Поздравления!И.Д. СергунГРУ
66
0
 
61
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Не се заблуждавайте, че има демокрация тук.Демокрацията не е лъжица за устата на днешния българин в България.Поне да имахме европейски капитализъм ....
65
4
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам до вчера Янаки Стоилов по телевизията ... това момче вече 20 години е в парламента и се кани още 20 години да е там ... същото е с крадливите кметове по места - от 10 години един крадлив кмет и се кани поне още 10 години да краде.Кой ще стои в такава държава, бе другари ?
64
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникСпоко ще расте сред гостите на Меркел т.е. зметта на света.
63
0
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре стига празни приказки на всички е ясно, че тия се развъждат за да получават помощи. Обърнали са го на професия, ако им секнат кранчето много бързо ще спрат, но у нас нЕма политик който да тръгне срещу най-удобните си избиратели.
62
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така са се затрили траките. Просто спрели да се размножават.
61
1
 
51
 
! Отговори
11 преди 6 години
Те сега са толкова.