След 30 години: Ромите 3 млн., българите – демографски срив!

Цветелин Кънчев с реалните проблеми на обществото
12 фев 2018 10:45, Петя Славова
253

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има минимум между 2 и 3 млн. цигани, от който по-голямата част - неграмотни. Това обяви лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев в "България сутрин".

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-често срещани, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми е 60/40.

"Във "Факултета" не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът", категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал "Факултета" наистина им е писнало да бъдат лъгани със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение - "Ток във "Факултета" все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои".

"В този квартал проблем има и с водоснабдяването. Трябва да се наложат мерки, защото е очевидно, че само това води до ред и някаква нормализация", подчерта Контрера пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник коментира и новите критерии за прием в 1-ви клас, които въвежда Министерството на образованието.

"Това е чиста форма на дискриминация. Ние превръщаме родителите и децата в едни крепостни селяни. Самото райониране също е форма на дискриминация. Защо хората от "Люлин" не могат да си запишат децата на училище в "Младост", уточни Контрера.

Накрая общинският съветник от ВМРО допълни, че Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ясно са заявили, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има едни същества, близки до човеците,но неуки и необразовани, същества недаващи нищо на обществото, плодят се като мухите и ползата от тях е като тая от мухите,храни ги в повечето случаи държавата, тя е работеща за тях, кои са тези същества ?Срам ме е от българската действителност, ходил съм на училище 19 години, ползвамняколко езика
139
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми кой ше бачка за тлъстите запрати на дупедатите ?????????? Че и на джурналята ????????
138
5
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 30 години ромите няма да съществуват. Ще се наричат фронцузи, немци, италианци, белгийци и прочее, защото ние българите, които ги храним, ще сме вече измрели.
137
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А след 30 години България става Южна Румъния.
136
20
 
44
 
! Отговори
барон Ротшилд преди 6 години
"Аз ще унищожа това долно презряно племе!До 2030 година България ще изчезне!"
135
23
 
47
 
! Отговори
Възмездие преди 6 години
Българите си получават заслуженото.
134
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 137Ще събират желязо и ще бъдат трети пол още от детска възраст.
133
1
 
48
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Още една година Валери Симеонов министър и така ще е, Кънчев ще излезе прав! Валери Симеонов да върши това, за което е назначен, а не да се занимава с далаверите
132
3
 
64
 
! Отговори
До 144 преди 6 години
За вас образованието в училище не само е безплатно, но ви дават и всевъзможни бонуси само и само да учите. Но вие не щете!Работни места има, но вие отказвате с аргумента, че ще ви спрат помощите, които ви носят горе-долу толкова пари, колкото ще ви носи евентуалната заплата.Затова - спиране на всякакви помощи, преразглеждане на т.нар. инвалидности, детски надбавки само за по две деца и то при условие, че родителите са пълнолетни и се осигуряват.
131
2
 
48
 
! Отговори
Има ли толковаНаивен преди 6 години
че да вярва на Цветелин Кънчев?!
130
29
 
37
 
! Отговори
50 сиво преди 6 години
Няма друг изход освен интеграция и образование.Мислите ,че на ромките им е приятно да нямат детство и да бъдат изнасилвани и заплождани още преди да са използвали превръзки ? Просто институциите не си вършат работата .Истанбулската конвенция има и за цел превенция на малолетните омъжвания.И защита на жените от насилие в дома и обществото па било то и ромско....
129
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Педратора е джендераст!
128
2
 
59
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Винаги съм се питал за 2 неща:-1. Защо държавата ни позволява на осъдени хора да стават лидери на разни партийки и по този начин им дава възможност да се изказват като умни хора и да поучават всички ?-2. Защо телевизиите и по - рядко радиата канят тези хора и им осигуряват ценно време за да могат да се правят на умни?А иначе, докато правителството плаща на деца да раждат деца и на всички необичащи труда шведи, те ще стават все повече!
127
2
 
50
 
! Отговори
момчето с бирата преди 6 години
Ходещи ЕГН-та, е тва остана в Бг.
126
4
 
71
 
! Отговори
Една българка преди 6 години
Някой по -рано трябваше да помисли за БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА!!! Тя какво по-напред да прави?????? Деца ли да ражда,да ги възпитава,на работа ли да ходи??????????? Политиците и за това не помислиха!!!!!!!!!!!!!!!!!Те въобще толкова години какво направиха за НАРОДА си?????? БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА е ГЕРОЙ!!!! С най-голяма почит към всички БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ и МАЙКИ!!!!?
125
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо никой не се интересува дали в България ще има живи олигарски и колко ще са процент от сегашните.
124
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите ще станат служители а българите ще събират хартия и желязо.
123
6
 
54
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Глупости!!!Ако, до 30 години светът не пострада от глобална война, глобална техногенна, природна или космическа катастрофа, то до тогава Бг вече се е превърнала в турски вилает!Уви, за огромно съжаление такива са переспективите, това че "политическия ни елит" не го разбира (а, може би го разбира???) си е техен проблем.Както гласи народната мъдрост: "Свято място пусто не остава".Та, тъй тя...
122
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ротшилд се е заканил да унищожи България............планът вече е в действие!
121
5
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вече съм на 33год. Като бях на 15 в центъра на ямбол почти не се виждаха т.нар роми - беше нещо екзотично. Имаше си ромска махла, ама из града почти не се виждаха. Сега вече по центъра 30-40% са *** - най-често млади мъже и жени с по няколко хлапета около тях. А българите са предимно над 40-50год. Представети си как ще е след 20год. Това беше проблем на малките градове, но вече е проблем и на големите. А след 100год. българия ще ромска държава с български махали