Шефката на общинарите в Хасково оглави "Булгартрансгаз"

Таня Захариева е временно на поста до избора на титуляр
Обновена: 14 фев 2018 16:38 | 14 фев 2018 16:37, Веселина Йорданова
14
Шефката на общинарите в Хасково оглави "Булгартрансгаз"
Снимка: сайт на Общински съвет - Хасково

Председателят на Общинския съвет в Хасково Таня Захариева оглави временно "Булгартрансгаз". Тя ще бъде упълномощен представител на дружеството, докато КЕВР избере титуляр.

Още по темата
Назначението идва, след като преди дни почина Георги Гегов, който беше на поста.

Захариева е и председател на Управителния съвет на дружеството. Когато се разрази скандалът "Кумгейт", тя депозира оставката си. КЕВР обаче не я разгледа по същество заради липса на предложения за нови членове. 

Пред Дарик радио Захариева обясни, че новият й ангажимент няма да попречи на работата в Общинския съвет, тъй като е излязла в двуседмичен отпуск.

"Имах право на избор дали да оглавя дружеството", заяви тя. На въпрос, защо е приела, Захариева отговаря: "Това са лични мотиви и не е необходимо да ги споделям".

Тя уточнява, че временното й назначение не е коментирано с председателя на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев.  

С решение на Надзорния съвет за нов член на Управителния съвет на "Булгартрансгаз"е избран Владимир Малинов, като КЕВР следва да се произнесе по избора в срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй джукестото кау//нче отново извади корумпе за шеф и папкането продължава с пълна сила. Нема отърване от джендърите герберски, Ей!!! Съвсем опоскаха България. Като дойде време да се търси сметка, ще бягат на тълпи през границата.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе само срещу Радев се води война,писа се че и срещу Пеевски се готви нещо през Март.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па на без дрийм *** на Добрев България загива само от там може да се намери шеф .Хора не виждате ли как грберугите се подиграват с вас?
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦървуляДа разбирам ли, че Добревчето няма завършен 12 клас ???? Ха, ха, ха.....
9
1
 
21
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Поредното партихно назначене на една хлеб арка. Е , няма отърване от корупцята ! !!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Абе опита се да води война 1-2 пъти, но като видя че няма файда взе да гледа службата да му минава по-леко, без главоболия
7
1
 
19
 
! Отговори
А на бас преди 6 години
Че е протеже на Добрев. После му вервайте как е наклеветен и маминият е чист като момина сълза. Но *** много в България. Пак ще плещят за русофили и путинопоклонници. *** народ - слаба държава. Но не и Добрев. Отчита се там където трябва и даже може да кадрува с компетентни кадри. Кво разбира тая лелка от "газовата" тематика. Един въздух под налягане.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муха-ха-ха,да бе,да!
5
2
 
24
 
! Отговори
Цървуля преди 6 години
Делян Добрев е корумпиран поми..яр.Нек,дърник без диплома.Рано или късно Бог ще му отсипе.Навсякъде номенклатурчици и бок.луци герберско комунистически у.роди.Писна ни вече от такива калинки насекъде
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията ГЕРБ владее държавата - на всички нива.Факт.И води война срещу Президента Радев - единственият, който се опитва да им пречи.
3
2
 
24
 
! Отговори
prokurora преди 6 години
Делянчо пак се наака НАГЛО!...ама кой му пука... хасковски б..к!
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да е някоя от ДилянДобревския клон на мафията.
1
3
 
27
 
! Отговори
да бе преди 6 години
"Тя уточнява, че временното й назначение не е коментирано с председателя на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев."Сама не си вярва! Хасково, Добрев, енергийна комисия ... и не Дилянчу ни знай, ай де де.