Вандали окрадоха и разбиха сигнализация на жп прелез

Повишено внимание в междугарието Ловеч – Троян
Обновена: 16 фев 2018 20:31 | 16 фев 2018 20:10, Красимир Ангелов
12
Вандали окрадоха и разбиха сигнализация на жп прелез
Снимка: Булфото

Кражба и унищожаване на релейната апаратура на прелез в междугарието Ловеч – Троян застрашиха сериозно безопасността на движение на влаковете, алармират от НКЖИ.

Вандалският акт е довел до прекъсване на действието на  автоматичната прелезна сигнализация (звук и светлина) и е застрашил безопасността на движение на влаковете и моторните превозни средства, преминаващи през прелеза.

Заради случилото са уведомени и органите на МВР. Предприети са необходимите действия по ремонтиране на повредената апаратура, като се очаква те да приключат до 23 февруари, когато да бъде възстановено и нормалното функциониране на прелеза.

Дотогава, с оглед подсигуряването на безопасността на движение на моторните превозни средства, влаковете ще преминават през прелеза със скорост 15 км/ч, с готовност за спиране, и подаване на звуков сигнал.

НКЖИ призовава водачите на моторни превозни средства да преминават през прелеза в междугарието Ловеч – Троян с повишено внимание.

НКЖИ предупреждава за изключителната обществена опасност от посегателствата над елементи и съоръжения от железопътната инфраструктура. Освен нанесените материални щети, кражбите водят до застрашаване на сигурността на движение на влаковете и могат да доведат до произшествия и инциденти с непредвидими последици, отчитат от компанията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за това - когато , или по-точно - ако изобщо го хванат този *** - блъскай в земята, до като му се изсипе семето, да не се размножава повече.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е терористичен акт.Задължително трябва да ги заловят и да ги съдят за неуспешен опит да бъде извършено предумишлено масово убийство на група хора, а също и за опит да бъде причинена материална вреда в особено големи размери - такива неща щяха да се случат, ако тази кражба беше предизвикала дерайлиране на някой влак.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря, че си оправихте заглавието.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА Е ДРУГИЯ ПРОБЛЕМ, ЧЕ КРАДАТ ЖЕЛЕЗОТО!!!ТЕ И КАПАЦИТЕ ОТ ШАХТИТЕ ГИ СВАРЯТ ТЕЯ МЕТАЛНИТЕ!
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За подобно провинение в Белгия и Холандия хванатите ги осъдиха нс по 20 ГОДИНИ ЗАТВОРБЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА И НАМАЛЯВАНЕ С ОТРАБОТЕНОВРЕМЕ, а ако децата им останеха без родителите си, държсвста или ги даде за осиновявне или се погрижи за тях. Затова тамкражби на нашите събратя там спряха, тъй ксто итумбата пред съда посъветвахс с конна полиция иарестуваха, осъдиха и затвориха на разни срокове. А хелзинските комитети там не могат победят с корупционни методи. Но това в бгновините няма как дапрочетет
3
2
 
11
 
! Отговори
Неграмотници преди 6 години
Oкрадаха?????? За *** грамотността е събитие, което се е случило на другите хора. Него го е подминало...
2
1
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Когато е сторено от любимците на БХК не е терористичен акт, а нещо нормално.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терористичен акт!