Млада жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма"

30-годишната жена е изгубила контрол над автомобила, няма други пострадали
17 фев 2018 20:00,
56
Млада жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма"
Снимка: архив, Булфото

30-годишна жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма" при пътен възел "Бобошево", съобщиха от ОДМВР-Кюдстендил, предаде "Фокус". Дамата е пътувала сама по време на инцидента. 

Жената е шофирала лек автомобил по магистралата в посока София. При пътен възел "Бобошево" е изгубила контрол над автомобила, преобръщайки се в страни от пътя. 

30-годишната жена, която е с адресна регистрация от столицата, е изпаднала от лекия автомобил и е загинала на място. Няма други пострадали.

Водачите трябва да се движат с повишено внимание в района на пътния инцидент.

Започнато е досъдебно производство за установяване на причините за инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей затова служи колана. Кой го ползвал, ползвал.
18
4
 
36
 
! Отговори
На косъм преди 6 години
Лека й пръст на мутресата ***. Да правят курбан всички водачи и пътници, които днес по щастлива случайност са избегнали смъртта.
17
2
 
57
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До Колега #9Шофирането е просто, но не е за прости хора.
16
0
 
38
 
! Отговори
222 преди 6 години
Жалко за жената, но има много такива които след като се качат във въпросният джип , спират да спазват всякакви правила.Няма да казвам на какви безумия съм се нагледала.Имам чувството че повечето щом е качат в по-скъпа кола започват да позират и да се надуват, а не гледат пътя , за знаците да не говорим.
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В други ведии има снимки на колата. Трябва да е карала доста бързо за да се търкала толкова и се смаже по този начин джип.
14
0
 
35
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
Законът на сър Нютон не търпи изключения.
13
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асиана Митева, известна ***. Голям кеф! Жалко, че е пукнала веднага...
12
1
 
23
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Я обясни защо едни и същи шофьори шофират по един начин в Германия, а същите шофьори шофират по съвсем друг начин в България! Очевидно е, че разсъжденията ти са погрешни из основи, въпреки че звучат добре за 80-те процента.
11
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за младата жена и още по жалко и за най близките и любими хора ,тотално намаляваме като нация
10
25
 
11
 
! Отговори
Аман преди 6 години
До 8 - не пиши глупости...за месец давали....категория Е...Аман от комунисти и глупостите им. А по "твоето" време не те ли учиха да се поинформираш малко преди да дискутираш дадена тема...
9
2
 
53
 
! Отговори
Колега преди 6 години
Шофирането на автомобил не е никак сложно нещо, просто трябва да са те научили тоест инструктура как да караш добре и останалот е да мислиш с поне 5 хода напред..например виждам на пътя в дясно има кола на аварийни..минавам в ляво от нея че без да погледне човека може да отвори врата и да стане фал, или колоездач като видя или каквото и да е..пред мен коли и тн правя преценка 5 хода напред какво би могло да стане..ама повечето хора не им пука и карат като коне с капаци и резултата е видим :(
8
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорските курсове по време на соца бяха ако не ме лъже паметта 3 месеца за водач на лек автомобил, а за професионален шьофьор карах 7 или 8 месеца, не всеки ден разбира се, но курса продължи много. То не бяха полигони, градско, извънградско, нощно и т.н. и инструктора ругаеше много яко при всяка грешка. Накрая и теоретичния изпит беше безпощаден. А сега май за месец дават книжка. Е, няма как да стане, сори.
7
4
 
49
 
! Отговори
Колега преди 6 години
До АнонименВиж сега..проблема не е в колата..защо все в България стават такива простотии? в Германия и белите държави са много по рядко..не е от марката..а от хората..колкото и системи да има и BMW и HONDA и онези каруци Mерцедес... просто няма какво да те защити от човешката глупост. Затова МВР постоянно казва шофирайте със скорост съобразена с пътните условия..ама всички ги псуват и викат абе ти ли ще ми кажеш и резултата е всеки ден на лице...*** хора научете се да карате..избихте се!!!
6
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има мъже карат ужасно, но жените(както казват по-долу, тип "кифла") карат изключително нагло, безобразно и надменно и са с много слаби умения.
5
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жАнонименжалко за младата жена бог не прощава на такива нафукани мадами някой път се самозабравят и мислят че като имат пари всичко е тяхно но не е така бог си ги прибира
4
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Криете марката защо? БМВ-то не е за жени камо ли за състезатели! Карал съм 5 години такава прости..тутка и повече не искам да поглеждам такова изчадие. През тези 5 години на няколко пъти щеше да ме изхвърли от пътя тази прос..титутка. Особено когато пътя е влажен или заскрежен ставаш самоубиец. Центъра на тежеста на този автомобил го няма никакъв. Предница тежка задница лека изобщо бо..***. Бог да прости жената. Ако беше с москвич щеше да е жива и здрава да си гледа дечицата.
3
5
 
24
 
! Отговори
боико преди 6 години
доста усилия е положила да сътвори катастрофа ,ДЪРЖАВАТА участва в тази корупционна система ,след като не може да се справи с това бедстствие взимаме го под свой контрол
2
5
 
58
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Мощните джипари не прощават,затова за такива като Асианчето само Москвич 408 работещ на три цилиндъра.
1
6
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги новините ги съобщавате подходящо неточно. Жалко че е загинала, но е така кифлите все забравят, че законите на физиката важат и за джиповете им когато карат с превишена скорост.