Млад шофьор катастрофира в Хасковско, майка му загина

19-годишният водач е настанен в болница с опасност за живота
19 фев 2018 15:25, Красимир Ангелов
24
Млад шофьор катастрофира в Хасковско, майка му загина
Снимка: Булфото

37-годишна жена е загинала, а 19-годишен младеж е в болница с опасност за живота след катастрофа на пътя между селата Лясково и Караманци, съобщиха от ОДМВР - Хасково.

Катастрофата е станала снощи в 21.00 часа на третокласен път от с. Лясково в посока с. Караманци.

Установено е, че 19-годишен младеж от с. Караманци е шофирал лек автомобил “БМВ” с несъобразена с релефа на пътя скорост. На десен завой младият водач е загубил контрол, излязъл е в дясно от платното и се е преобърнал в крайпътна канавка.

От удара на място е загинала майка му, возеща се на предната седалка. Момчето е настанено в МБАЛ - Кърджали с кръвоизлив в мозъка и опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наистина жалко за невинната жертва,иначе - млад шофьор,бмв,само питбула ми се губи някъде,сигурно го е оставил вкъщи, и картинката е пълна
12
2
 
39
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
"Установено е, че 19-годишен младеж от с. Караманци е шофирал лек автомобил БМВ с несъобразена с релефа на пътя скорост." Това, което искам да вметна няма пряко отношение към случая, но все пак е свързано, а именно: Защо когато Московски уби собственото си дете, констатираха, че виновна е неравност на трасето, а сега е виновен водача, че не се е съобразил с терена. Отново двоен стандарт. И какво ли стана с министъра. Никой нищо не казва.
11
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
млад к.е.л.е.ш с БМВ и очакван изход, класика в жанра. Обикновено при такива случаи загиналите са трети/невинни лица. Този път провидението е прибрало един от виновните, другият виновен е бащата, който е създал и възпитал този льольо, който като се качи на кола не зачита законите на физиката и живота. Сега цял живот той и сина му ще изпитват вина, ако имат съвест...
10
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера карам и гледам знак ограничение на скоростта до 60 км. Намалявам и покрай мен профучава 20т. камион, като надува клаксона като луд, пресича непрекъснатата линия. И това е професионален шофьор. Пет нарушения едновременно-неспазване на дистанция, неправилно изпреварване, пресичане на непрекъсната линия, неспазване на знак за ограничение на скорост и неправомерно използване на звуков сигнал. Знам ,че е дразнещо ,ако познаваш пътя и знаеш къде обичайно има полицаи и камери и някой ахмак като мен реши , да се прави на примерен шофьор и реши да намалява под носа ти, но все пак правилата са си
9
1
 
51
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До Анонимен 5Ако пътя беше прав, можеш да се обзаложиш че щеше да кара с 200. Тогава и двамата щяха да са умрели.
8
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На едни други места по света на 19 годишните Не Им позволяват да карат Висок Клас Автомобили !!Едва ли е случайно !?Макар ,че там на практика няма Третокласни пътища !
7
2
 
53
 
! Отговори
не е вярно преди 6 години
До Анонименне е виновна колата, а този който настъпва газта и си мисли, че е безсмъртен. За съжаление българите си мислим, че като се качим на кола, нищо не може да ни се случи....
6
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БМВ трябва да е забранено да се кара в мокрото!Това е кола опасна за другите по пътищата!
5
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам в нормалните държави пътя да е релефен,по скоро си мисля че е гладък и прав!А защо в нашата *** пътищата задължително са "релефни" не ми побира ума!
4
0
 
58
 
! Отговори
Примерен шофьор преди 6 години
До АнонименКакво момче? Това са същите, които изпреварват на завоите, бутат се на по 2 метра от теб по магистралите, премигват ти да им правиш път и не спират на пешеходните. Диагноза е прав, така е в 99% от случаите. Ако не си давате колите на *** си, много по-рядко ще четем такива статии.
3
4
 
53
 
! Отговори
Момо преди 6 години
с несъобразена с релефа на пътя скорост... Да разбираме ли, че пътя е бил на дунавски вълни?
2
1
 
63
 
! Отговори
Диагноза преди 6 години
Те тия с БМВтата се мислят са безсмъртни и че законите на физиката не важат за тях.Мир на праха и, ама вината си е нейна че е дала на вчерашен келeш да кара БМВ.
1
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше с гадже да се фука с висока скорост и ,,умения'', ама тоя защо е бързал толкова като е бил с мака си. Бог да прости майката, а момчето как ще го преживее .... ужас.