Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик

В Общината тече процедура за наемател на "синя зона"
474
Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик
Гинка Върбакова. Снимка: "Инерком"

Гинка Върбакова, собственик на фирмата "Инерком България", която купува енергодружеството ЧЕЗ, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик. Информацията все още не е публично оповестена, предаде БНР.

В същото време в Общината тече процедура за определянето на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Още по темата

Договорът между Община Пазарджик и фирма "Грийн Билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, считано от 1-ви април. Освен от паркинга на старите Хали, Върбакова се отказва и от паркинга на ул."Иван Вазов".

Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона" в града. Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на зоната, като в сряда ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

В края на миналата седмица в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцъров, има и наложени запори на дяловете му.

"Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми", каза адвокатът.

Засега няма отговор дали това има връзка със закупуването на ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
2
 
1
 
! Отговори
ФБР преди 6 години
Всички казват че енергетиката е част от Националната ни сигурност. Сега се явява олигарх с руско - грузинско потекло. Застрашена ли е Националната ни сигурност.
374
1
 
4
 
! Отговори
селяндурите на ход преди 6 години
Тая Гинка живееше под наем до преди една година в квартал "Белите брези", а сега е горд собственик на голям имот в квартал Бояна.
373
0
 
5
 
! Отговори
СИК преди 6 години
До Анонимен Славчо Върбаков е мутра, затова кака Гинка е на преден план. Как ли са натрупали първоначален капитал. Престъпен "бизнес", това е истината.
372
7
 
15
 
! Отговори
Рв преди 6 години
ПродължениеИ при станишев икономиката вървеше, раждаемостта се увеличи, хората имаха поминък и инфраструктурата започна да придобива малко от малко по-европейски вид. Сакскобурготски ни вкара в Е.С....точно този Е.С. заради който пожарникаря все още има какво да зyли и е в министерски съвет и въобще в България. Че всеки до сега ни ощaви-факт. Но такова щaвeне като при този paпон не е имало в историята на човечеството
371
1
 
5
 
! Отговори
РВ преди 6 години
До 396За Костов според мен и си прав, и не си. Не ме разбирай погрешно, всеки има право на мнение. Имаше някакви наченки на икономиката по негово време- факт. Но не и на стабилна основа на която да стъпи дребния и среден бизнес- гръбначния стълб на всяка държава. Може би по онова време все още имаше много пари в хората и беше моментна инжекция. Костов бе бащата на контрабандата в България-факт. Така че колкото и направи, толкова и навреди. То и по станишево време държавата беше в подем..
370
12
 
6
 
! Отговори
Даааа преди 6 години
Ако бяхте преизбрали Костов за втори мандат , сега щяхме да бъдем поне като Чехия.Но понеже се излакомихте , сега мизерствате и олигарсите ви използват и маниполират.При Костов нямаше олигарси , а силна държава и двуцифрен растеж на икономиката , плюс създаване на средна класа( 600 хил. нови фирми).Даже имахме прираст на населението и спад на външния дълг с една трета.Но това не ви стигна и пак ви ограбиха
369
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо госпожа Гинка пожела да стане толкоз популярна или се съгласи, да кажем, вече 2 държави формално се отказват да управляват точно тази компания.
368
7
 
4
 
! Отговори
Тим и сие преди 6 години
Със царя дойдоха и още са гладни.Костов завеща държава с 8 млр. лева резерв и външен дълг от 7 млр. долара(с два млр. по малко) и годишен растеж на икономиката от 12%.И най-важното с печелещи държавни монополи , като НЕК , БТК , ВИК и др.Но понеже сме лакоми , още си плащаме с мизерните ни доходи.
367
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паркинги и гаражи, едно време само мутрите се занимаваха с това.
366
1
 
8
 
! Отговори
ЦАЦАР преди 6 години
ЗЕВСЕ тамън си изпих хаповете за сън айде лека нощ
365
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинка е хубавица затова си заслужава да купи ЧЕЗ и дори цялата енергетика
364
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 379Това са малка част от БАНДАТА!!Ами Тиквата, Памперсите, Доган и куп още?!Цацата, Гергов и т.н са НИКОЙ!!Изпълнители.КУКЛОВОДТЕ са други.На село обаче не ви ги казват тези неща, нали?!
363
0
 
11
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Кой са тези Ние в интервюто по Нова:.... Ние не сме собственици В/?/ компанията в момента, ... ,ние купуваме една готова компания ..., ние ще разчитаме на .... експерти /Тя (Теменужка) е страхотен експерт в нейната област/..., ние ще задаваме само рамката, стратегията/?/, ще следИМ за сигурността на компанията ..., ние ...... (по натам ) ... Аз работя в сферата на бизнеса, ъъъ, и ....
362
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трите прасенца продават енергийната сигурност на Русия.
361
0
 
19
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Тая е доста голям енергиен експерт по кожените жици.
360
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руски олигарх от грузински произход.
359
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паата Гамгонеишвили това е човека зад Гинка.
358
0
 
13
 
! Отговори
ЛИЗА МИШПЕКА ОШФОРА преди 6 години
Явно е доста безпросветна, щом не може да произнася името на типа престъпна структура, който ще и уреди животеца.
357
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че проблема с Белене вече решен...да инвестира тая жена а не от ЕС те не знаят че тук имаме милиардерка:))
356
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката женица. Има вид на парцалена кукла, чиито конци се дърпат от трима гнусни, мазни кукловоди.