Селски кмет хвърли оставка, полицай ще е! Било му мечта...

Младият мъж е икономист, но спечелил МВР-конкурс
26 фев 2018 13:30,
28

Снимка: Facebook

Селски кмет подаде оставка, защото спечели конкурс за полицай. Заради това шуменското село Маломир се готви за частични кметски избори.

Кметът, поискал сам да му бъдат прекратени правомощията, е 26-годишният Даниел Перушински.

Той спечелил кметските избори преди 2 години. Сега обаче ще е полицай в общинския център Върбица, пише "Дарик".

Младият мъж е завършил Икономика в Шуменския университет. Той е потомствен полицай, баща му също е работил в МВР. Заради това в селото хората говорят, че Даниел не сменя попрището заради пари, а заради голямото му желание да упражнява полицейската професия.

Кметът в оставка, който вече е полицай, е и запален футболен фен, става ясно от снимките в профила му във Facebook.

Във Върбица няма сериозна престъпност, но понякога стават кражби. Заради желанието си да пази реда и закона младият мъж минава на служба в полицията.

С указ на президента вече е определена дата и за новите избори - 20 май. По списък право на глас в село Маломир имат 560 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
7
 
! Отговори
Браво на преди 6 години
младия мъж!Да има повече интелигентни, съзнателни, с представителен външен вид полицаи! Ще издигнат нивото на съсловието, ще вдъхват уважение и ще изпълняват целта, за която е създадена полицията; Да предотвратява и закриля!Успех!
19
5
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Във Върбица няма сериозна престъпност, но понякога стават кражби.------------------------Цял ден ще си лежи по гръб.
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно решение! На 55 ще е пенсионер, а иначе трябва да кметува до 95! Така ще се пенсионира и пак ако иска ще стои в районното на пенсия и заплата или ще стане отново кмет.Мястото му се пази!Каквото и да стане, след 0 години пак ще служи на Бойо!
17
10
 
22
 
! Отговори
ОМГ преди 6 години
Боже, това момченце е кмет??!?1 Та дори и на село??? Значи следващия път ще пусна на изборите 10-годишната си дъщеря или котарака... щом той може, ще могат и те... А относно как се става полицай - всички некадърници и ***, които познават се пробваха в какви ли не сфери и накрая станаха полицаи. Правете си изводите...
16
3
 
9
 
! Отговори
един преди 6 години
По-добре момчето да си седи кмет на село, отколкото полицай. Единственото, което ще напрви е да деградира сред "умниците", дето си мислят, че знаят всичко и че всичко е "мнооогооо мноогооо" подозрително....смешници с болни мозъци!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кой не ще да стане полицай? Ето момчето което намери чантата на бизнесмена в мола в Стара Загора, когато Слави го попита къде иска да учи - Кембридж, Оксфорд, Сорбоната, Калифорнийския университет и да му плаща стипендия, то - Симеоново, та Симеоново!
14
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11Най-вече умствен капацитет се изисква да станеш полицай. Муахахахххахааха.... Вярваш ли ми, че тройкаджиите от моите познати станаха полицаи? Дето името си не може да напише без правописна грешка ?
13
7
 
11
 
! Отговори
до коментаторите преди 6 години
Ох при вас явно всичко опира до пари !
12
8
 
14
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Браво !
11
22
 
14
 
! Отговори
Хави Изет преди 6 години
До АнонименМнооооого... сте злобни, за да станеш полицай се изисква умствен и физически капацитет.
10
4
 
19
 
! Отговори
Петьо преди 6 години
Тоя фейсбук много народ направи за резил)))))))))))))))
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хубаво е човек да има мечти ама да не са свързани с тая държава или поне с администрация бюрокрация иначе евала на момчето лошото е че системата ше го напраи умен колко опел астра ...
8
2
 
14
 
! Отговори
Хави Изет. преди 6 години
До АнонименВиж какво, жалко подобие на човече, бащата на това момче почина докато беше полицай.Хайде и ти си намери работа и вместо да се занимаваш с простотии работи.
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко ще чеше пищова :)))))
6
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата е тази че баща му е бил Милиционер а този ще е полицай! Между Милиционер и полицай разликата е от земята до юпитер!
5
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По малките села в полицията явно има повече суджук, отколкото в кметството.
4
10
 
29
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
ако кмета зима средната за страната, а полицая взема 1200 лева, нали. плюс тва, тоо я е кмет я нее следващия мандат, а като пенсионер от службите след 15 години, ще си пие мастиката, и пак може да стане кмет. с милиционерска пенциа
3
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А на конкретния потомствен некадърник, мечтата му е да рушветчийства, да се занимава с всевъзможни престъпления и да се пенсионира стресиран на младини.
2
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още като го видиш на снимките ти става ясно, че е много по-подходящ за ченге, отколкото за кмет. Да е жив и здрав и честита нова служба.
1
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В полицията рекета е по голям