Задържаха внук за убийството на дядо му в Русе

27-годишният нанесъл прободни рани с нож на възрастния човек
13
Задържаха внук за убийството на дядо му в Русе
Снимка: архив, БулФото

27-годишен мъж е задържан за убийството на 81-годишния си дядо в Русе.

Тази сутрин в 10:36 часа съседи са сигнализирали на тел. 112, че са чули викове от апартамент в блок на ул. "Алеи Възраждане".

Изпратеният на място екип на полицията установява в жилището тялото на 81-годишния собственик с прободни рани по него. Вътре в апартамента е бил и 27-годишен мъж, внук на жертвата. В него полицаите са открили нож.

На адреса е изпратена дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар, извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е започнало разследване, като е образувано досъдебно производство.

27-годишният мъж е задържан от полицията. Работата по изясняването на случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лично съм съгласен за задържането му.Познавам момчето и има психически отклонения и дълга история и опит с наркотиците и е на медикаменти заради психиката му.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1, за зелена карта е ясно че не е покрил критериите, но да си спомним едно близко минало когато се трепеха един друг защото не изповядвали едни и същи идеи и не гледали политически в една посока, та тогава разногледите ги даваха за храна прасетата- ако написах тая простотия на пръв поглед то е да ти покажа колко глупава е посоката в която си поел. Нещо се е счупило в тоя млад мъж,нещо което го е накарало да не издържи на отговорността да се грижиш за възрастен човек.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Етносът и религията защо се пропускат когато става дума за българи християни? Нека да уточним, че и жертвата и убиецът са такива.
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4ПОЖЕЛАВАМ ТИ НИКОГА ДА НЕ СТИГНЕШ ДО ПЕНСИЯ.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До малартстига с вашите конвенции и глупости. И сега си има закони. Това че не се спазват означава и че конвенциите също няма да се спазват. Направо се чудите с каква глупост да си губите времето
4
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе, че то МВР има инструкции да не се намесва, гадните пенсии само смучат и без друго отънелите дупетатски комисионни. *** ги разчистват по поръчка.
3
2
 
6
 
! Отговори
маларт преди 6 години
България всъщност спешно се нуждае от конвенция за закрила на възрастните хора от насилие и да има организации, които действат бързо в такива случай, а не само МВР да играе ролята на статистическо бюро. Безучастни седим и никоя институция не иска да помогне, дори ако се оплачеш. Кой знае колко е страдал дядото. Бог да го прости!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години по "Хоризонт" имаше криминална хроника. Пускаха някаква подходяща за целта мелодия и вървяха по десетина такива "новинки на дребно" - кой кого убил, кой кого обрал, кой кого пребил...
1
3
 
9
 
! Отговори
681 преди 6 години
Поредният нашенец покрил нормите за зелена карта!Предният убил баща халваджия.Вчера пък имаше една, дето утрепала баща си.Българинът се развива с бясна скорост и все демократично...