Затвориха "Тракия" от Карнобат до Бургас заради нулева видимост

Ограничено е движението по "Хемус" в участъка Ботевград - Елешница
Обновена: 26 фев 2018 21:51 | 26 фев 2018 21:35,
24
Затвориха "Тракия" от Карнобат до Бургас заради нулева видимост
Снимка: Архив, БТА

Автомагистрала "Тракия" в района от Карнобат до Бургас е затворена за движение за всички превозни средства заради силен вятър, нулева видимост и навявания.

Временно се ограничава и движението на АМ "Хемус" в участъка Ботевград - Елешница от км 45  до км 14, в посока на движение София за МПС над 12 т поради снегопочистване.

Затворени са пътищата от Силистра за Русе, Добрич и Шумен, показва справка от Областното пътно управление в Силистра.

Затворени са и пътищата Исперих - Стефан Караджа -Белица, Алеково- Алфатар,Каблешково - Межден. Затворени са и междуселски пътища. Духа вятър със скорост 50 километра в час и има снегонавявания.

От Електроразпределение Север съобщават, че работят за възстановяване на електрозахранването на 11 населени места в област Силистра.

От Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчват да не се тръгва на път през нощта и утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Старата песен на нов глас- Миналата година затвориха магистралата Бургас посока Карнобат (супер навявания поради липсата на гори и храсти-писле посяха нещо си след катастрофата с десетки коли )- тази година явно действат по същият начин - Управия няма - лятото ще ни управи -Жалко е че пак сме изненадани почти МАРТ месец !!
17
0
 
15
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
До всички,тръгнали днес на път - важно съобщение от Министерския съвет и АПИ:"Господ да Ви е на помощ!Пътуването без винетка е престъпление."
16
0
 
12
 
! Отговори
Зелен конь и даскал преди 6 години
Много бих искал поне един път да изфандъча Фандъковица,като преди това я поразходя из пътните артерии на столицата на полит-разврата,за да си види работата -как данъкоплатците газим в по два метра преспи, "усвоявайки" бюджета на овщината.Ваща мм...некадурна,корумпирана и безочлива!Гербераска!
15
1
 
21
 
! Отговори
Ило преди 6 години
Е, че кипарисите и оградите дето Боко тиквата и неговите лакей поставяха цяло лято - КЪДЕ СА? За дванадесет (12) месеца какво се СВЪРШИ или ОКРАДЕ след потресаващото безхаберие със затворена магисрала миналата година ?!?!?
14
0
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
аре да зачистят че съм тръгнал към Бургас да си купя Лукойл
13
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Затвориха Тракия от Ванкувър до Владивосток...
12
0
 
35
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
То цялата страна трябва да затворят, щото всичко ни е с нулева видимост. Като почнеш от наглите очевидни далавери на тия с власт и стигнеш до последната дупка на кавала, и там няма видимост.. Всичко живо краде и все никой не вижда.
11
0
 
5
 
! Отговори
6 преди 6 години
Един малко сняг и край затвориха ужас что не изчистено да няма паника ужас
10
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре стига сте мрънкали бре. При този вятър няма чистене, няма опесъчаване.Цял ден по новините дават някакви шофери с тирове по проходите и магистралите как недоволстват от държавата, пътя бил затворен, ама имали неотложни поръчки.
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нулева видимост" да се чете пътя не се вижда защото не е почистен и обработен, както в целия свят правят хората, когато са им платили да свършат една работа за едни пари. Благодаря Ви АПИ ! Уникална държава ! Нали залесявахте нещо ... за едни пари ... МАЙ ?!
8
17
 
9
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Наистина ли сте толкова наивни и не исъзнавате, че има цяла тролска централа, на която се плаща само и единствено да плюе всичко българско?
7
7
 
27
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
Ако днес или въобще не сте чистили сняг и не сте запознати с върпроса има новини по нета и телевизиите. Швеция го закъса! Париж и Рим го закъсаха. Да не говорим за западните ни съседки. Сега не съм проверил, но миналата година и в Швейцария спираха движението. Гърците ЗАТВОРИХА магистралата до Солун!!!! За 97лв.винетка и 35лв.данък в София трябва да има нагреватели по пътищата и/ или снегорини на всеки 500м денонощно??!! Айде слезте на земята. Пардон снега. Три дни в годината са!
6
6
 
13
 
! Отговори
До ком.5 преди 6 години
Гинка е хубава булка и заслужава да купи ЧЕЗ
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закривайте държавата на тиквите и Гинките
4
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искат да харчат пари за чистене. Тази магистралка е направена за мpъcните шопи да ходят на моренце.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая година зимата закъснява , защото идва с БДЖ
2
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 6 години
Е снегът наистина ни изненада!!! Наистина си е страшничко тука в Бургас!!!
1
6
 
18
 
! Отговори
Ss преди 6 години
Лятна магистрала...