Кондукторът от втория етаж: Бях заклещен и си казах: "Защо пък не?"

Андрей категоричен: Не съм търсил пари или слава, върших си работата
Обновена: 1 мар 2018 15:31 | 1 мар 2018 15:30,
37
Кондукторът от втория етаж: Бях заклещен и си казах: "Защо пък не?"
Снимка: Facebook

Кондукторът, прочул се само за ден заради решението си да се качи на тавана, за да продаде билет на всички в препълнения автобус, разказа, че е бил заклещен и не е имал друг изход.

22-годишният Андрей Праматаров стана героят на деня след като видео в социалните мрежи вчера показа, как той се придвижва по една от дръжките на автобуса, буквално до тавана, за да таксува всички пътници.

Кондукторското шоу се разиграва в линия №20 от градския транспорт в Пловдив. Днес Андрей разказа как се е стигнало до него.

Още по темата

"Бяхме на последна спирка. Изведнъж рейсът започна да се пълни с пътници и аз буквално останах заклещен на вратата. Автобусът беше препълнен. Тогава се обърнах към колегата и го попитах какво да правя. На шега той отговори: "Таксувай от втория етаж". Тогава си казах :"Защо не". Метнах се на лостовете и започнах да продавам билети. Всички вторачиха поглед в мен, включително шофьорът. Колегата не можеше да повярва какво се случва и само повтаряше: "Какво правиш там?". Какво правя - продавам билети, му отговорих", разказа младият мъж пред "Трафик нюз".

Андрей е категоричен, че не се е качил "на втория етаж", за да търси пари или слава, а за да си свърши работата.

Стената на младия мъж във Facebook се изпълни със снимки и поздрави за нестандартното му решение. Още вчера стана ясно, че фирмата превозвач ще награди Андрей с парична сума.

"От вчера приятели и познати ми се обаждат, за да ме поздравят и похвалят. Дори редовните клиенти днес споделиха, че са ме гледали и също ме похвалиха", споделя още Андрей.

Праматаров дълги години е живял в Гърция. Там е завършил образованието си. Преди две години и половина се прибира в България, а малко по-късно започва работа като кондуктор.

Младият мъж е категоричен, че работата му доставя удоволствие и че ще продължава да я върши с желание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
........ преди 6 години
Ако имаше д,и.а,р,и,я много ми е интересно какво щеше да се случи след лек напън на системата.
32
0
 
4
 
! Отговори
Не ни заблуди преди 6 години
Викаш, че не си го направил заради славата и пyтките, а после намаза с оная ученичка след като се показа къв си смел, а?
31
0
 
4
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Тоя верно е бил на некви субстанции :)Чак и герой го изкараха, убу че не строши на някоя бабка вратните прешлени...
30
0
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Няма по страшно нещо от българиана в този живот. Всеки от вас се мисли за изключителен, че правилата не важата за него. Ако удивително приличащия на р.ом млад мъж от спирката определено е събрал очите на жените и джендърите в автобуса, не беше българин щеше да се усети, че тръбите са поставени хора да се държат, а не да лежат върху тях, и при евентуално падане би могъл да счупи врата на некое по крехко момиче. Примерно. Но той е българин, той е над тези досадни *** правила. Те са за балъците
29
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До factotum. Тоочно. Обаче питам аз къде е КАТ и полицията? Да им налага високи глоби за нарушенията, които ежедневно правят и да видим тогава как ще влезнат в крак. И този шут какво го обсъждаме. Наистина, ако беше паднал върху някой какво щеше да стане. Като го гледам не е от най-слабичките. Че и награда щял да получи, защо, за това че застрашава здравето на пътниците, и своето също. Ами ако се беше наложило внезапно спиране тоя има ли представа какво щеше да се случи. А???!! Герой бил. ***
28
0
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
България. ЕС. 2018. Председател на ЕСТо страшно...
27
1
 
5
 
! Отговори
Таня преди 6 години
Поредният гей, който не издържа докато не го забележат всички. Шутовщина! Ако с дебелия си *** беше паднал върху мен при тези акробатики, щеше дълго време да си лекува раните.
26
2
 
8
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Града ни се напълни със диви селяни ,които фабриките докараха да има бачкат за по 600 кинта и да живеят в новите гета като Оазиса. За то сме и на първо място по катастрофи в България по улиците!
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хапчетата дават криле...
24
3
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 14Бе ти олигoфрен ли си, бе? не било парти и забава за този да се качи по тръбите и да се прави на интересен сред пишлеметата в автобуса? Не виждаш ли че има достатъчно място да се продава билети между тях? Всичкото това е ганьовка селска простотия на тоя младеж, който си мисли, че ще стане забавен в очите на хората. А то напротив- тоя в бяла държава щяха да го уволнят от фирмата. Съдя и по половината коментари тук, че му се кефят на дебилната инициатива на тоя ***. Овце ганьовски!
23
1
 
1
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
До Анонимен 22Слезли от къра викат местните майни! :)))))))
22
0
 
15
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 22. Абсолютно вярно! Това е моето мнение, на кореняк пловдивчанин. Съвсем вярно е, градът се напълни с ***, слезнали от планината, много добре казано, за съжаление.
21
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пловдив е древен град с уникална културна среда и може да бъде сравняван и с Рим. Голяма част от настоящите му обитатели обаче са слезли от планината ***. Това не е мое мнение, а на кореняци.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер забавно, все пак сме произлезли от маймуните и катеренето си го имаме в наследство! Ама кажете за гръцката музика и защо няма автобуси в този град?
19
0
 
6
 
! Отговори
О, ГустоМайна преди 6 години
Първо, това не е никак претъпкан "рейс", и второ, ако някой шофер реши да ме тероризира с грчка чалка аз ще реша да откажа да платя за това !
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще го "заклещят" палавите пловдивчанки, няма какво да се оплаква! :)
17
1
 
9
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
Остана без заплата! От догодина ще пуснат дресирани шимпанзета контрольори. :))))
16
15
 
7
 
! Отговори
Тони преди 6 години
Хм, добре, че навремето емигрирах. тази държава се превърна в маймунарник.
15
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
евала на момчето има малко по различно мислене от 80 %
14
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забавно е клипчето и момчето е много позитивно и създава весела атмосфера