Жоро Плъха – убитият върху капака на колата в Пловдив

40-годишният мъж е от Столипиново, известен на полицията
2 мар 2018 15:23,
136

Снимка: Монитор

Виж други галерии »

Откритият върху капак на кола мъртъв мъж в Пловдив е 40-годишният Жоро Джевизов от Столипиново, по известен като Жоро Плъха, информира traffinews.

По-рано бе съобщено, че мъжът е бил убит, а малко преди това вероятно се е опитал да открадне фар от автомобил.

Още по темата

Една от основните версии, по която работи полицията, е че някой е засякъл крадеца на местопрестъплението. Бандитът го е нападнал с нож, а човекът го застрелял. До трупа на Джевизов е открит нож, който е негов. 

Охранителна камера на съседна къща е записала опита за кражба. Убийството е било записано от охранителните камери на областната администрация. 

Опитът за кражба на фара е бил направен в 2:10 часа през нощта. На записите се вижда само как убитият Жоро Плъха кляка до предницата на колата и се суети около фара. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
2
 
! Отговори
Мария Кънева преди 6 години
Аз също бих го убила този изпечен гаден крадец! Какво значение има къде са били съпругата му и децата му, какво значение има колко см е по-висок и колко кг е по-тежък доктора ? В този момент когато те изкарват извън равновесие си в стресово състояние вършиш това което и сам не можеш да повярваш че ти си го извършил...6 обира ? На какво прилича това? Никой съвместен българин няма право да го обвинява. Той е убил един крадец, който е опасен за всички добри хора в страната ни.
88
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой съвестен човек е изпълнил гражданският си дълг ! Човека заслужава медал!
87
1
 
26
 
! Отговори
Новият филм преди 6 години
Плъх в/у студен ламаринен капак.
86
1
 
8
 
! Отговори
Rosen Angelov преди 6 години
Az go ubih.
85
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МехикоКартелите бранят престъпниците кутии им плащат ... Това е все едно да кажеш, браво на ВИС и СИК, че биех автоджамбазите, които не си плащаха процента ...
84
2
 
15
 
! Отговори
Мехико преди 6 години
Гледах едни снимки от Мехико,на 10-15 крадци с отрязани ръце - от някакъв картел ги отвлякли и ги линчували, за това че тероризират обществото. Дали ще крадат още? Май не - и ще е пример за дълги години на хора, които искат да тръгнат по техния път.Зверско е, ама те нямат оправия. Мисленето им е покварено и такива хора никога не влизат в правия път, дори напротив - по-зле стават с всеки изминал ден.
83
1
 
16
 
! Отговори
Бачи преди 6 години
Бах тоя го е убил като куче. Сега ще си имат страх крадците, ама не си заслужава за един магнал да си съсипваш живота - по добре ги отвличайте и им режете ръцете, за да не ви търсят после полицаите.
82
1
 
45
 
! Отговори
точка преди 6 години
Живял като плъх, умрял като плъх.
81
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен това си е чиста самоотбрана.И,ако това се беше случило в Америка,полицията нямаше да търси стрелеца.И всичко е точно.
80
2
 
6
 
! Отговори
До Архангел Псувнаил преди 6 години
Хахаха, малко плюсове, но защото не са слушали касетата на Шкумбата за тъщата.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дарвин 85Дарвин по принцип е на крив път. Не се съгласявам нито с теб, нито с онзи и нелепата му недоказана теория с липсващи брънки.
78
1
 
20
 
! Отговори
scott преди 6 години
Браво Българи!Човек и ХОРА, които са взели правосъдишето в осбествените си ръце и не чакат изкривената му версия - натрапена според интересите на властта - ИМАТ БЪДЕЩЕ.ЗА КУЧЕТО:КУЧЕШКА СМЪРТ. И ПАК ЛЕКО СЕ Е ОТЪРВАЛ.....И КАСТРАЦИЯ ТРЕБВАШЕ.
77
26
 
5
 
! Отговори
Дарвин преди 6 години
Може да е тръгнал да обира стрелеца с нож тогава е по право да го застреляш,но да го застреляш, че краде фар е брутално,дори и хан Крум и арабите само режели ръце.
76
2
 
36
 
! Отговори
Men преди 6 години
Според вас с бонбони ли е трябвало да го посрещне потърпевшия ....?!
75
0
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Добре, че мафиотите си се трепят един-другиго, че ако на Полицията разчитахме...
74
3
 
21
 
! Отговори
КТБ , БУЛГАРТАБАК .. преди 6 години
Опасна държава ножове, пистолети,фарове убиства всеки ден и всяка нощ .Стана като в гетата на Америка нашата родина мила .150 години откакто на освободиха от турците дойдоха едни крадливи на власт кратуни .За кражба на милиони няма закони ...
73
0
 
9
 
! Отговори
Радичков преди 6 години
Разказ по картинка!
72
5
 
16
 
! Отговори
Убийство на капака преди 6 години
1.се суети около фара2.нож, който е негов3.опитал да открадне фар от автомобил.Вие не четете! Какво е станало:Сегашните аута сменят лампа за фар в сервиз, а фар се сваля от професионалист.1.Плъха(страхлив и неграмотен)с нож в ръка опитва да свали фар.2.Минава гражданин с по-добри познания и му предлага инструмент.3.Обиден на тема професионализъм Плъха насочва ножа към добрия самарянин.4.Самарянина е правилно обиден и застрелва плъха.5.Утре Самарянина е намерен самоубит с LED в тъка.
71
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Издирва се спешно човека, който е застрелял плъха, за да му се връчи бялата лястовица на господарите, както и ордерн Стара Планина и куп други отличия за заслуги към обществото! Повече такива обществени герои са необходими, защото страх от власта няма, но от тайния Батман ще има, и още как!
70
3
 
67
 
! Отговори
МеBеPету преди 6 години
това е самоубийство застрелял се е със ножа , имало е и заглушител