Фолкпевицата Анелия с призив: Да помогнем на Ангел!

Певицата се обръща към всички хора с добри сърца
6 мар 2018 11:52,
2
Фолкпевицата Анелия с призив: Да помогнем на Ангел!
Снимка: Facebook

Анелия отправя апел към всички хора, които имат възможност и добри сърца да се включат в кампанията за малкия Ангел. Детенцето трябва да премине през девет цикъла химиотерапия и осеммесечна терапия, за които са нужни над 400 000 лв.

Родителите на Ангел стартират кампания за набиране на средства, а Анелия е първата популярна личност, която се заема лично с подкрепа и съдействие.

Певицата е публикувала информация в профила си във Facebook за всеки, който се интересува как може да помогне. Освен това Анелия ще сложи и благотворителна кутия на концерта, който й предстои на 15 март.

Припомняме, че изпълнителката ще представи новия си албум в столичния "Пайнер клуб" от 19:30ч. На сцената Анелия ще поднесе една по-различна версия на парчетата, с нов аранжимент и бенд. Разбира се, зад певицата ще бъдат бендът на Дани Милев, с които Анелия не веднъж е работила в екип. Певицата е подготвила и ефектна сценография, както и изненади за своите фенове.

За всички, които искат да помогнат на Ангел:

Дарителска сметка: „Банка ДСК“ клон Харманли BIC: STSABGSF
Титуляр: Ангел Ангелов Гачев
БГ лева: IBAN: BG52STSA93000025003523
EUR: IBAN: BG59STSA93000025012806
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко, Цветанов, фолк певици, Слави Трифонов, Азис и другите мутри в България, ако дадът по малко от 0.5% от парите си ще има за всички болни деца. Съмняваме че някой от тях е дал нещо някога. Бедните постоянно дават и ще дават защото имат сърца.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ПиАр акция на гърба на болно дете ли е? Кой е Ангел? От какво е болен? За какво са тези пари? Няма значение. Важното е че певачката ще му помага и затова сте сложили нейна снимка. Браво Наде. Ти си магистралка от класа. Браво.