Зам.-кмет на Монтана потроши жена на пътя

Пострадалата е настанена в ортопедията
8 мар 2018 11:37,
4
Зам.-кмет на Монтана потроши жена на пътя
Снимка: Pixabay

Пореден пътен инцидент прати жена в болница. Заместник-кметът на Монтана Тихомир П. блъснал жената по невнимание на 7-ми март около 17 часа на паркинг на общината в града, който се намира в близост до кръстовището с ул. "Славянска".

Водачът бил с лек автомобил "Пежо 607" с монтанска регистрация, собственост на общината. Той удря преминаващата по платното на ул. "Славянска" 59-годишна жена.

Тя е прегледана в Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана, където е установена фрактура на костите на дясната подбедрица. Пострадалата е настанена в ортопедията, без опасност за живота.

Шофьорът на лекия автомобил е дал отрицателна проба за алкохол. Пътните полицаи му връчили акт и констативен протокол за ПТП.

Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група. По случая е образувано досъдебно производство, пише 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
6
 
! Отговори
Язе преди 6 години
С каква скорост е правил маневра?Че не е реагирал на "заслепената Бабка"?
3
3
 
6
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Пак заслепена фенка на турски сериал пресичаща напряко паркинг за да не изпусне поредния епизод. Да, по закон си длъжен да пазиш всичко изникнало на пътя. И винаги си виновен при такъв инцидент. Но когато някоя се мушка като "офца" между колите и ти попада в "мъртвата точка" при маневра, жална ти майка.
2
1
 
18
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Абе пак бива, че не се е оказало, че жената е бягала с гръб с несъобразена скорост към колата...
1
5
 
25
 
! Отговори
+ преди 6 години
На всякой може да се случи.