35-годишен се самоуби, майка му го последва след два дни

Два часа преди погребението, жената се хвърлила от балкона
Обновена: 16 мар 2018 18:09 | 16 мар 2018 18:09, Камелия Цветанова
75

Снимка: Булфото

Майка, скочи от балкона на жилището си само два часа преди погребението си сина си.

Трагедията се разигра в Русе, съобщи "Булфото".

Жената е скочила днес от 9-тия етаж в блок "Драва“  в  квартал "Родина“.

Само преди два дни 35-годишния й син Андрей се хвърлил също от семейния апартамент в блок "Драва".

Има данни, че жената е правила и предишни опити за самоубийство.

Най-вероятната версия е, че в резултат на мъката по изгубения син жертвата е направила фаталната стъпка, два часа преди насроченото за днес погребение на Андрей.

Екип криминалисти работи на мястото на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
агуш преди 6 години
От лошо имало по лошо
51
0
 
2
 
! Отговори
Русе преди 6 години
Познавах човека... Живееше в Англия, но беше САМ, много много сам, във всеки един смисъл на думата. Чоевк с творчески способности, нежна, крехка душа, мечтаеше за справедлив свят, искаше да издава и книга.Уви, Смъртта го изпревари.Не подкрепям самоубийството, въпреки това се надявам на милостива карма за него! Беше прекрасен човек!Амин!
50
1
 
10
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
през времето на живков нямаше такива самоубийства маше златна клетка ама беше добре работехме и отивахме на курорти а сега имаме вирус -които се нарича безпаричие
49
4
 
1
 
! Отговори
лук преди 6 години
до 54човече не си в ред. Дано ти плащат за коментарите, че иначе е страшно. Толкова изпростял народ.
48
4
 
2
 
! Отговори
лук преди 6 години
до 54човече не си в ред. Дано ти плащаш за коментарите, че иначе е страшно. Толкова изпратил народ.
47
2
 
5
 
! Отговори
Интересно преди 6 години
Каквото изкараме лукойл и руската мафия в парламента го дава за данък Просия!!!последно 82 милиона за някви стари мигове ще им дадем ??!??!?те лукойл от 15 години не плаща данъци в България
46
4
 
4
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
от немотията народа ни посяга на живота си до кога .а плюваме на рашките че живят зле--които купуват апартаменти в бг и летуват в нащо море
45
2
 
16
 
! Отговори
???? преди 6 години
Единия път комунизма ни виновен, други - демокрацията /капитализъм/.... еее така ли не разбирате, че ние сме си виновни... и че емигрираме, и за депутатите, и за заплатите, и за здравеопазването, и за пътищата, и обществените поръчки (качеството). Така, че може да лаете по форуми и по масите, ама докато самите Вие не се борите с нередностите, а предпочитате да отвърнете глава и да продължите по старо му ... "кучетата си лаят, керванът си върви"!
44
2
 
14
 
! Отговори
???? преди 6 години
Стига сте се оплаквали, като навеждате главите и бачкате по 6-7 дни в седмицата за мизерни заплати - така ще е! Спрете да работите бре, като не Ви устройва заплатата - напускате! Ако това стане масово - стачка, мисля че за три дни ще имаме напредък по някой въпроси.
43
6
 
33
 
! Отговори
Съседа преди 6 години
Тази успешна 29 годишна демокрация стопи населението наполовина. Хора огледайте се. Тук останахме почти болни и бедни които нямаме избор и възможност да емигрираме, а другата част са тези които ни ограбиха и докараха до това положение да се самоубиваме. Управниците ако все още имат мозък, да се позамислят малко защото това което го крадат няма на кого да го продадат. И Гинка да си завре в *** ЧЕЗ на кого ще продава ток?
42
15
 
7
 
! Отговори
scott преди 6 години
До Анонименмене пък, публикуваната снимка МНОГО МЕ КЕФИ!ТАКА ТРЕБВА: СУРОВАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОС, ДАЖЕ ТРУПЪ ТРЕБВАШЕ ДА БЪДЕ ОТКРИТ!ЗА ТЕЗ, ВЪЗМУЩАВАЩИТЕ СЕ, КАДЪРА ФАЩА СЪВЕСТЕН ПОЛИЦАЙ, КОЙТО СТАРАТЕЛНО ЗАПАЗВА МЕСТОПРАСТЪПЛЕНИЕ. Вие кво сте се огледали у мъртвеца с наметалото?Яка снимка, пробив у журналистиката, невероятен съспенс. ИСКАМ ОЩЕ ТАКИВИ. А НЕ, ЗАХАРОСАНИТЕ КОРИЦИ НА "ХУБАВИА ЖИВОТ".
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според закона на кармата самоубийството ...който иска да разбере какво става може да се позаинтересува
40
4
 
32
 
! Отговори
Това е преди 6 години
Продължават "щастливите" вести, заливащи ни през последните дни. Какво ли още ни очаква?
39
2
 
67
 
! Отговори
сь преди 6 години
защо ли? Това е мизерията в България. Тотално отчаяние.
38
1
 
10
 
! Отговори
nqma logika преди 6 години
v ta3i novina. 3a lipsata na etika pri snimkite ste pravi. A prestupnizite se kriqt s papki 4ar6afi, 3a6to poka3vate zertvite a prestupnizite gi pa3ite6toto qvno ne edin moze da im spuka kan4etoda, 4ove4estvoto i3vurvq dulug put do svoq 3ale3
37
14
 
5
 
! Отговори
Найс Гай преди 6 години
Оценявам когато се качват снимки с истинските трупове. Но защо скачат тези хора???
36
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасна трагедия!!!!Равнодушие, безразличие, егоизъм, завист, злоба, агресия... това е ежедневието ни!
35
2
 
64
 
! Отговори
д-р Дрее преди 6 години
Няма социална политика , няма човещина няма съчувствие . От пусто в празно наливат политиците и само казват НАЛИВАЙ ДАНЪК ЮРОДЕ. А не питат бил ли си на почивка? ПОЛЗВАЛ ЛИ СИ БОЛНИЧНИ? Бог да ги прости всички тези хора паднали в капана на политическата наглост и безхаберие докарали хората до отчаяние.
34
13
 
46
 
! Отговори
до анонимен преди 6 години
По времето на Тодор Живков при социализма животът беше много по-голям ад и хората скачаха всеки ден от балконите, но вестниците не пишеха за това защото нямаше демокрация и свобода на словото и на медиите.---------И в какво се състоеше "Адът" по времето на Соца, и в какво се състои "Адът" днес в демократична Бг?????И защо при Адът на соца населението на Бг наброяваше 10 милиона и половина, а днес при Ада на демокрацията едва 6 милиона и половина????
33
10
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 500 годишното турско робство българите се увеличиха от половин милион на 3 милиона.За 30 години демокрация намаляха от 9 на 5 милиона. Много мъка по този свят, много мъка!