Жената, нахапана от кучета в Берковица, почина

Все още не е ясно дали е от инфаркта или от ухапванията
16 мар 2018 09:30,
58
Жената, нахапана от кучета в Берковица, почина
Снимка: Visualhunt

90-годишната жена, нахапана от куче в Берковица в сряда вечерта, е починала.

Все още не ясно дали е починала от раните от нахапването или от инфаркта, който е получила по време на рентгеновите снимки.

Още по темата

Жителите на Берковица се оплакват от сериозен проблем с агресивни бездомни кучета.

От общината пък твърдят, че са предприели необходимите мерки – кастрират кучета и евтаназират, когато се налага.

Оплакват се пред bTV, че по време на размножителния период хората изхвърлят от домовете си кучета, подозират, че бездомни животни идват и от други общини.

Възрастната жена беше нахапана от кучета в сряда. Тя бе транспортирана с линейка в МБАЛ - Берковица. Дежурният лекар, приел пострадалата, е установил разкъсна рана на десния долен крайник и разкъсана ушна мида на лявото ухо, причинени най-вероятно при нахапване от куче.

Жената нямаше спомен за случилото се. По време на рентгеновото изследване е получила инфаркт и по спешност е транспортирана до МБАЛ - Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 48 преди 6 години
И месо.....или за по-евтино кренвирши.
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38. Нещо си сънувал. Куче да отровиш с отрова за мишки. Просто то трябва да изяде много. А месо още повече. За плъх(черен) около 300г отрова с бромдиолон. Мен по ме интересува къде са защитниците на животните в случаи на нахапване. Скриват се обикновено, защото са защитници на животни, а не на хора
45
12
 
12
 
! Отговори
Факт преди 6 години
В други новини прочетох, че жената е имала хематом на главата, т.е. или го е получила при падане на улицата или някой я е ударил по главата. Кучето тук е странично нещо и очевидно няма връзка със смъртта на жената. Вероятно в болницата да не са й обърнали внимание и да са я "изпуснали".
44
5
 
6
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
С половин килограм месо,60-70 кучета,някой приказва врели-некипели.
43
10
 
19
 
! Отговори
Анна преди 6 години
БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ИМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС, ХОРАТА, КОИТО ИЗХВЪРЛЯТ НА УЛИЦАТА, НЕ КАСТРИРАТ. ПРОУМЕЙТЕ, ЧЕ НЕ НИЕ КАТО НАЙ-ВИСШИ СЪЩЕСТВА ВЛАДЕЕМ.... ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ИМА *** В ОБЩЕСТВОТО, КОИТО МРАЗЯТ И СЕБЕ СИ!
42
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По всички личи, че жената е паднала на улицата по някаква причина, примерно инсулт или инфаркт. После леюащата жена е била нахапана от куче, а в болницата е починала или от инфаркта, който е получила там или от това, заради което е паднала на улицата или и двете. Аутопсията би трябвало да каже причината, но вероятноста да е заради кучетата е нула.
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аутопсията на жената не трябва да се прави в болницата, където е починала. Май ще се опитат да замажат, че лекарите не са действали адекватно.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инфаркт и то в болницата! Това кой поред инфаркт е бил при тази жена?!
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Snatch - *** и диаманти от Guy Ritchi! Не нужно да ходиш на кино! Кино реалността е в България! Европейска кръпка е станала тази страна!
38
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кучето уж най добрия приятел на човека. Аман от такива приятели
37
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В моя град няма да казвам кой едно куче нахапа брачедка ми.. купих отрова за мишки и половин кило месо.. обиколих града, нахраних 60 70 кучета и след една седмица никъде не се виждаха кучета :)
36
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябва да има бездомни кучета.
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли има лекарско недоглеждане?!
34
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И после като НЕ ЧИПИРАТ и НЕ ПЛАЩАТ данъци за кучетата си, като им се народят разни кучета, ги хвърлят на улицата и те стават бездомни! Защо в централна и западна Европа НЕ можеш да видиш улично куче? Ами защото в нормалните държави общините следят да се спазват правилата, хората си имат кучета, но ги водят на ветеринар, после се заверяват в общината с документи от ветеринаря, после се плащат данъци за тия кучета. А тук в България е ТРАГЕДИЯ!
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От статията: "От общината пък твърдят, че са предприели необходимите мерки кастрират кучета и евтаназират, когато се налага."Ами от Общината, очевидно СА малоyмни! От къде идват тия кучета пък в Берковица? Абе хора, вижте на карта къде се намира това - на г*за на географията, забито село. Тия кучета да не идват от Бургас или Пловдив? Проблемът е, че Общината НЕ СЛЕДИ хората с кучета. Хората НЕ ЧИПИРАТ кучетата си, не ги водят на отчет, НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ за тях, защото Общината е безхаберна!
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инфаркт последван от втори инфаркт в болницата. Като са видяли, че жената е на 90 години, лекарите не са й обърнали внимание, не че го правят винаги при останалите хора.
31
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май и в този слчуай ще се получи, както при случая във Враца и здравословния проблем на младежа. В началото почти всички гракнаха срещу двамата братя, а истината се оказа друга. Сега изглежда, че ще имаме подобен случай и кучетата нямат връзка със смъртта на жената.
30
13
 
13
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Затова съм фен на котките. Хищници са, но за човека напълно безвредни. Особено домашните, които се водят на лекар и редовно се обезпаразитяват. А кучето уж най добрия приятел на човека. Аман от приятели хаха.
29
6
 
26
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Необходими са елементарни промени в закона:Всяко куче на улицата,което се разхожда без повод,се улавя и прибира в приют.След две седмици,ако не бъде осиновено или глобата платена(при наличие на собственик) се приспива.Няма нужда от друго.А,за нежеланото потомство-собствениците могат да го оставят в приюта и там по същия ред.Само че тука играят много пари-за лиготиите покрай бездомните кучета се харчат страхотни суми държавни пари и апетитът за тях е голям!
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първи инфаркт на улицата и втори инфаркт в болницата и жената си е отишла, а лекарите май чак след смъртта й са разбрали, че е получила втория инфаркт, а за първия ще се разбере след аутопсията. Здравият разум казва това, но разни психясали на тема кучета, лаят ли лаят.