"Бедстващата Мария" – на свобода, иска да върне парите

"Можете да разчитате на мен, аз съм достоен човек"
22 мар 2018 20:35,
4
"Бедстващата Мария" – на свобода, иска да върне парите
Снимка: visualhunt.com

Районният съд в Бургас замени мярката за неотклонение "домашен арест" на 38-годишния Милен Стойчев с "подписка". Така обвиненият в интернет измами, станал по-известен като "бургаския Спас", вече е на свобода.

Още по темата

В залата съдийката Калина Пенева заяви, че от Стойчев се очаква да работи, за да възстанови парите на хората.

"Можете да разчитате на мен, аз съм достоен човек", отвърна Стойчев, цитиран от "24 часа".

38-годишният Милен се разследва за измами чрез използване на фалшив профил на красива жена с име Мария Василева в социалните мрежи.

"Мария" първо контактувала с непознати мъже в сайт за запознанства, след което прехвърляла комуникацията във Facebook.

Бургазлията, който се представял за младата Мария, твърдял, че бедства в Гърция без пари, телефон и документи и не може да се прибере в България.

Близо сто мъже от цялата страна му изпращали различни суми пари - от 20 до 200 евро, твърди разследването. Средствата били превеждани в банкова сметка на името на Мария Василева. Името не било избрано случайно - бабата на измамника се казвала Марийка Василева. Двамата живеели заедно в апартамент в бургаския к-с "Възраждане".

"Съжалявам искрено за деянието, в което съм обвинен. Осмислих много неща. Аз не съм престъпник, няма и да бъда. Моля да ми дадете шанс за един пълноценен живот. Имам желание и голяма мотивация да върна средствата", примоли се Стойчев на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Еее и ти си прав да му се невиди...
3
0
 
8
 
! Отговори
Ivanov....i преди 6 години
Къде отиде в КТБ бе човече, тая измама е най подплата. Кара ни да не съжаляваме и наистина изпаднали в беда хора. Жалко!
2
1
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Ами вкарайте го в затвора там ще стане истинска Мария ще си намери и мъж може би не един ще събере и някой лев ако го разхлопат достатъчно!
1
4
 
14
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Хубаво бе Сойчев ти ще върнеш парите, ама кой ще върне онея 5 милиарда от КТБ и онея 16 милиарда от ДДС-то? А? А? А? Щото щом тебе са те осъдили а за онея неща осъдени нема, значи твойто е по-лошо!!! За това ся да работиш да изкараш едни 21 милиарда и да възстановиш на хората!!!