Мъж загина при тежка катастрофа в Карлово

Пътувал в кола, блъснала се в изкуствен остров и мантинела
23 мар 2018 11:45, Красимир Ангелов
9
Мъж загина при тежка катастрофа в Карлово
Снимка: Булфото

Мъж загина при катастрофа в Карлово, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Рано тази сутрин е получен сигнал за произшествие, станало около 3:00 ч., на кръгово кръстовище в Карлово - между околовръстния път и ул. "Ген. Карцов". Установено е, че автомобил "Ауди" се блъснал в изкуствен остров и мантинела, след което се преобърнал.

При инцидента на място е загинал 41-годишен пътник в колата.

Шофирала е 30-годишна жена, за която няма данни да е употребила алкохол.

В колата са пътували други двама мъже, единият от които е откаран в пловдивска болница за преглед.

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: катастрофакарлово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Radko преди 6 години
Архитекта на това кръстовище е за съд!!Не само ,че не е кръгово ами маркировката я няма.Постоянно прелитат островчето и се врязват в оградата на поделението.Г-н КМЕТЕ КаБаИвАнОв кога ще има кръгово!!!!
7
1
 
8
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Така и не разбрах с гугъл на това кръстовище (не е кръгово), между ген. Карцов и този Околовръстен път, който е част от подбалканското шосе, как от гем.Карцов да завия наляво по Околовръстното. Това, което виждам там е за прокуроро - изключително лошо регулирано кръстовище, с неясни правила кой откъде може да мине, а при малко сняг, тези две островчета там няма да се виждат и всеки може да се натресе в тях, ако не знае, че ги има и вероятно точно това е станало.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кръгово" има на две места в Карлово - "между околовръстния път и ул. "Ген. Карцов" - вероятно имат предвид на Подбалканския път, който минава през Карлово.Това "кръгово"е на изхода за Бургас, но мисля, че Главната улица в този край вече не е "Ген Карцов.Може би имат ужасното " нещо"(на което има мантинела) на изхода към София.Това не е кръгово. Изключително неугобно подобие на кръстовище.Повечето хора не се ориентират кой има предимство и често се случват нещастия.
5
6
 
3
 
! Отговори
Чужденец преди 6 години
До Анонимен 5Пише, че има мантинела!!!! Не е само остров. Сигурно има и ограничение, но то явно е за простосмъртните? А дали е карала жената? В 3 часа през ноща?
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там няма кръгово, а трябва да има. Има островчета с бордюри. Ако не си местен не можеш да се оправиш от къде да минеш. Не знам колко катастрофи още трябва да станат, за да го оправят.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не познавам мястото на катастрофата, но с гугъл мапс не водях там никакво кръгово движение. Някой ще поясни ли какво е станало там.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много странно кръстовище видях там с гугъл. Няма знаци, изтрити маркировки, а ако е паднал и сняг, който да е скрил двете островчета, всеки, който не познава мястото може да се натресе в някое от тях.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E може ли такова нещо де - що не слушате Тиквата.Нали каза пред всяка дупка - полицай.Ама не зная дали има толкова полицаи.Щото полицатие са 60 к , а дупките са 999 9999 к.