Ските в Пампорово продължават до Великден

Сезонът ще бъде официално закрит на 9 април
Обновена: 23 мар 2018 14:18 | 23 мар 2018 14:15, Красимир Ангелов
4
Ските в Пампорово продължават до Великден
Снимка: Булфото, архив

Ски сезонът в Пампорово продължава до Великден, информират от "Пампорово" АД.

От там отчитат, че в скизоната има отлични условия за ски и през март, а от началото на април влиза в сила до 25 на сто намаление на цените на лифткартите и скиуслугите.

Навалелият нов сняг и падналите температури през последната седмица позволиха пистите да освежат и възстановят снежната си настилка, посочват от дружеството. Отворени са 10 писти с различна трудност и обслужващите ги лифтови съоръжения. Пистите са с устойчива и твърда снежна настилка.

От 1 април дневна карта за лифт в Пампорово ще струва 42 лв. за възрастни и 25 лв. - за деца от 7 до 12 ненавършени години. Предвидени са и полудневни сутрешни или следобедни карти.

Последни за сезона събития в Пампорово ще бъдат осмото поредно издание на снежната байкнадпревара Winter Bike Duel на 25 март, маратонът по скибягане на 30 март и националният шампионат за журналисти - на 31 март. Закриването на сезона ще бъде в края на Великденските празници, като скизоната ще работи до 9 април.

Закриването на сезона е в същия ден с 5-то издание на снежното парти, съчетаващо ски и басейн в края на една от пистите, а скиорите и сноубордистите могат да експериментират скокове над водата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Как така Пампорово?Има само един зимен курорт у нас и това е FIбанско или по известно като Юленско!Цялата администрация работи за благото на един Цеко...пардон, Георгиу!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветелинка и трябва някой лев да помогне на Гинка за ЧЕЗ
2
2
 
4
 
! Отговори
! преди 6 години
Пий си хапчетата брат!
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да богаташите не спират да прииждат,даже и Великден ще е за тях,а бачкаторите да бачкат да им наваксат похарчените хилядарки за 510 лв заплата на месец,безсрамници,поне си отживяхте,а бг роба се трепе денонощно за хляб.