След катастрофата край Бяла: Жена е с опасност за живота

Тя пострада при тежък верижен сблъсък вчера
23 мар 2018 09:52,
13
След катастрофата край Бяла: Жена е с опасност за живота
Снимка: bTV

Жена е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бяла вчера. На смъртоносната отсечка между града и Русе имаше верижен сблъсък между автобус, камион и две коли.

При удара тежко пострада жена, чието състояние остава много тежко.

Още по темата

Тя е претърпяла операция, има гръдна и коремна травма, с опасност за живота е, съобщи bTV.

Общо шестима души пострадаха при инцидента вчера.

По първоначална информация причината за инцидента е бил обилният снеговалеж и силният вятър.

Вчера в района бяха регистрирани още няколко пътни инцидента, а от полицията призовават шофьорите да карат внимателно, защото обстановката остава усложнена и днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера бях там малко след катастрофата. От Русе до Плевен не беше чистено, да не говорим за луга. Зимата ни изненада в края на март.
10
0
 
3
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До РусенецАсфалта не се яде! Питай Мая Манолова и Антон Кутев.
9
0
 
4
 
! Отговори
Ok преди 6 години
Само празни приказки и заявления за намерения! Изперкали безсмъртници водачи с предимство по рождение. Неработещи служби и институции. Разделено и озлобено общество. Страх. Колапс. 500 нюанса черно. Просто нищо.Така мисля аз
8
0
 
3
 
! Отговори
Русенец преди 6 години
Този участък е кошмарен. Твърде тесен за междуградски път, много завои, други пътища от околните селища се включват постоянно, изключително натоварен. Изобщо не е подходящ за международен маршрут, който свързва трафика от Европа през Дунав мост на юг. Има ПТП-та постоянно, не винаги са виновни пострадалите шофьори и пътници. Безобразие е да не се подобрява отсечката толкова години.
7
0
 
8
 
! Отговори
от Русе преди 6 години
Този път е изключително натоварен, поема огромен трафик, само две ленти, много дупки, неравности, няма маркировка в големи участъци....в топ 5 е на пътищата убийци в България, но естествено пари се наливат за пътища само в южна България....от поне 15 години се говори и обещава за нов път или разширение на сегашния...резултат нулев...а турските тираджии карат по него все едно са безсмъртни...
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е по телевизията нали казаха че някакъв италианец не спрял на разклона и излязъл от междуселски път на главен път и нашил ТИР, а от там и останалото.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бяла жена е с опасност за живота. Простете, че се шегувам с нещастието, но май няма нужда от две точки в заглавието, а от запетая.
4
2
 
9
 
! Отговори
гого преди 6 години
ми като си мислят че карат танкове, а не купчина ламарини ....
3
2
 
11
 
! Отговори
до2 преди 6 години
точно така, шофиорите са виновни. Излез и чисти на сред полето и виелицата и ще видим колко ще успееш. Като да пълниш кофа без дъно с вода....
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитат: По първоначална информация причината за инцидента е бил обилният снеговалеж и силният вятър.---Е, забравили са да споменат и че пъти не е почистен, но за сметка на това сега всякакви мaлoyмници ще започнат да философстват, че шофьорите са виновни за всичко.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снега няма вина.Некадърните шофьори са си виновни.