Дупки като кратери, кал... изкараха перничани на протест

Хората недоволстват. От години слушат само обещания
Обновена: 24 мар 2018 15:07 | 24 мар 2018 14:41, Петя Славова
11
Дупки като кратери, кал... изкараха перничани на протест
Снимка: Дарик

Лошото състояние на улиците изкара перничани на протест. Хора от два квартала от града блокираха движението по пътя от Перник за Радомир и Кюстендил в района на пътен възел "Марина бара", съобщава "Дарик".

Хората обясняват, че улиците "Марина бара" , "Горски извор", "Градище", " Самодивска" и "Черковна" са без асфалт, в кал и дупки.

По думите им от години слушат само обещания. "Ще излизаме и ще затваряме пътя всяка събота, докато не видим багери или някаква техника, която да работи по улиците", заканиха се недоволните и обещаха да идат и пред общината.

На протеста стана ясно, че за квартала е имало обществена поръчка и за изграждане на водопроводна мрежа, и за инфраструктурата. Те са спечелени, има фирми, но никой не работи.

Още един протест със същите мотиви ще вдигне днес следобед и жители на квартал "Рудничар". По думите на недоволните там, заради кратерите и калта по улиците, линейки и пожарни отказват да посетят при нужда домове там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: перникпротестдупки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-малко чиновници, повече пари за хората.
7
2
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
За дупките в града питайте кмета. Той/тя/ носи отговорност. Какво общо има с това държавата или ГЕРБ. ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАТОРИ СТЕ ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ...
6
0
 
1
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 6 години
Браво , време е хората да се размърдат, призовавам да не си стоите вкъщи , а при всяка подобна възможност да излезете да изявите гражданска позиция.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора, как не разбрахте, че БКП управлява вече над 70 г. само с обещания, че тази партия на всички избори се клонира я в БСП, я в ГЕРБ, я в ДПС, в патриоти разни и изобщо в каквото си помислите ? Докато съществуват поколенията на шумкари-апаши и измамници вие ще бъдете мамени на всички избори, защото сте със слаби "пипета", лесно манипулирани и бързо забравящи как са ви измамили на предходните избори, затова спрете да се оплаквате и започнете да мислите как да развиете умът си !
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам, но почти всички кметове от демокрациятя на сам са за затвора ,в Перник имаше две хокейни площадки ,вече няма нищо улиците са дупка до дупка ,прави се кръпка ,а след извесно време въвху кръпката става дупка никаъв контрол ,за нищо което се прави инфраструктура трагедия ,за площада,дадоха сигурно милиони ,а всичко е под всякакво ниво ,общините били фалирали ,защо сгаваш кмет на нещо което е фалирало ,безсилни, само попълват длъжноста ,аз незнам как ни държат в ЕУ при тази мизерия
3
2
 
13
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов окончателно превърна страната в Бананова Република.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
улица Марина бара ? ко бара ? винетките ли ?
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро ще подкарам и хората в Рударци! Да се измете цялата герберска крадлива ***!