DJ Станчо vs. тишината на Симеонов: Мерките са нечувани!

Ще има ли затворени заведения по морето, коментира DJ Станчо
4 апр 2018 15:12, Петя Славова
73

Хотелиери и ресторантьори в Слънчев бряг скочиха срещу готвените от вицепремиера Валери Симеонов промени в Закона за шума. След показните, според тях, акции миналото лято в курорта, хората от туристическия бранш са притеснени, че и тази година ще се стигне до грозни сцени със затваряне на заведения, конфискуване на техника и недоволни туристи.
Още по темата

"Ние сме "за" организация и спазване на законите, но нека това да се прави по правилния начин. Трябва да има диалог, каним управляващите да проведат разговор с бизнеса, за да бъде взето интелигентно решение", каза пред Bulgaria ON AIR Явор Пенев, който е управител на една от големите дискотеки в Слънчев Бряг.

Промените, предложени от вицепремиера Валери Симеонов, предвиждат завишаване на санкциите спрямо лицата, които не спазват ограниченията и забраните. Предлага се минималните глоби да се увеличат до 1000 лв., а максималните да достигнат до 20 хиляди лева.

"Мерките са фрапиращи, нечувани. Готвените промени ще повлияят негативно на целия бизнес", категоричен бе DJ Станчо в студиото на "България сутрин".

Не на това мнение обаче се оказа журналистът Ива Николова, която подчерта, че шумни места за забавление безспорно трябва да има, но те трябва да бъдат ограничени както териториално, така и времево, за да не се пречи на хората, които искат да си почиват.

"Трябва да се научим да уважаваме другите. Нека има правила, които да се спазват и да не си пречим взаимно", каза тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Cors преди 6 години
Fakenews.
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА в останалото време - КОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА СЛУША ВИСОКИТЕ ДЕЦИБЕЛИ ...... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е. Значи от 14 до 16 и след 22. В ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА НИ ПОБЪКВАТ В СОБСТВЕНИТЕ НИ ДОМОВЕ ЛИ ???????????? ПОЛЦИЯТА НЕ ВЪРШИ НИЩОООО
62
0
 
2
 
! Отговори
Виктор Лучианов преди 6 години
До АнонименИма резон това което пишете, но е лесно подавате сигнал на 112. Ако никой не дойде след 20 мин пак. При повторно констатиране на проблем глобата скача двойно. И съдържателят на дисктеката ще се замисли до сутринта дали да продава и поличките на подържащият персонал.
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Какво е "Слънчака"?!Това е куросрт, който преди години е бил известен като "Слънчев Бряг" и е бил любмо място за посещение на много хора, преди едни мутро групировки, да започнат да стряот хотели, да перат пари и да продават тонове наркотици на година. Сега е Слънчака, защото звучи, както самия куррот, разюздано и несериозно. Сега е познат с отровната си храна, лошоте си миризми, наркотиците и нислната нискокачествена музика. "Уеукъм ту Слънчака, найс то Митю !"
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когто си в Стария Несебър, в 3 сутринта и Shazam-a на телефона ти, може да разпознае песните от някаква дискотека, която е на 5 километра от теб ...Имам друа идея - нека правим ранни парита в 11 на обяд, коагот всички наркомани и алкохоли премират, защото са прекалили з апоредна вечер. Да видим, дали няма да реват тогава.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54Прав си. Общо имат 100 пияни бармана, 200-300 охранителя, които и за мутри не стават, още толкова сервитьорки и поне стотина наркодилъра. Па диджйе Стенчу вземе да си наеме адвокат. И да спре с тоя нощен живот, че от амфети не може да диша правилно.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само човек, коот планува да прави нарушения, може да се оплаква от високи глоби...И знам, че им е хубаво, когато чужденците дават по 50 лева за вход, още по 100 за пиене и още толкова, само че на лицата, които продават забранени субстанции. Всичко хубаво, ама това, че 5-6 дпки правят 6 цифрени суми на вечер, не означава, че 200 000 туристи и хора, котио живеят там, трябва да страдат от глупсотите им.
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Станчо прилича на куха мутра от някое село...
56
0
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Не бе Станчо ,идеята е да не се чува музиката
55
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще гласувам за Далавери докато е кандидат ако спре децибелите на Какао бийч и Марина Диневи. До сега никой не е успял. Не вярвам и той да успее, ама знае ли човек. То в мутроландия каквито и закони да се приемат ефект от тях няма. Само Тиквунов дето се цепи по медии колко е строг и справедлив, но щом се обърне и вече е забравил казаното.
54
0
 
3
 
! Отговори
мафия преди 6 години
Като влезе Валерко в 'маалата наблизо да спира тридневната свадба, тогава да ми се прави на голям моралист и служител на закона. До тогава си остава просто един рекетьор
53
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е че ще им за и против мерките на Симеонов. Всичко зависи кои са повече. Аз съм за!
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Гърция също дигат джангър на някои места, но в 11 вечерта задължително спират.
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да живееш по германски стандарт прави като германците - ако те имат такива закони и ние трябва да имаме. Ак оне правим като тях за какви заплати и справедливост да претендираме, като това е единствения начин за псотигането им след краха на соца.
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според коментарите които чета в този сайт, от затворени заведения няма да пострадат обикновени наемни работници, защото и без това им плащат малко колкото да ги залъжат, така че няма да е голяма трагедия ако се затвори нещо което работи най-вече в сивата икономика.
49
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 35Не ме интересува, как е в Гърция. Те имат друга природна даденост, повече топли месеци , десетки острови. Точно за това говоря, че си необразован и говориш за туризъм . Нямаш елементарни познания в областта. България има малко море и трябва да има от всичко. Аз преди 3 години бях за 2 дена на сл. Бряг нищо особено, не видях като шум. Млади хора се забавляват . После отидох в Созопол ...тишинаа. За всеки има.
48
0
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Законност и мутри ?!А дано ама надали ....А уж сме европейци.Нали Боко е за еврапейско развитие на Бг ?!
47
8
 
7
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
След побоя на турски бабички на границата си представям Валерката с рота ушеви и децибелометър как отива в мааалата при *** да им мери жангъра от тридневните сватби....ех, какъв майтап ще падне...
46
12
 
7
 
! Отговори
Турист преди 6 години
Честно, това не мога да го разбера. НЕ е ли ясно за всички какво да очакват ако отидат на почивка на Слънчака?! Изобщо има ли някой, който да иска да се навре по тези курорти, и да очаква спокойствие и тишина?! Ясно е, че там става въпрос за шумен и пренаселен курорт, хората отиват там заради купона. Тези курорти се пръскат по шевовете именно поради този шум, а не заради нещо друго. Ако искаш спокойствие има други места за почивка. НЕ го разбирам Симеонов,все едно напук иска да се направи на мъж
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До vlady В сравнение с Берзеркер Хипокрайзи са като хор Пим-Пам.