Ограничение на скоростта: По "Тракия" до Пловдив - 90 км/ч

Участъкът не е основно ремонтиран от построяването му през 1995 г.
Обновена: 5 апр 2018 17:15 | 5 апр 2018 16:37,
17
Ограничение на скоростта: По "Тракия" до Пловдив - 90 км/ч
Снимка: Архив, Булфото

До 90 км/ч. се ограничава скоростта на движение по АМ "Тракия" в участъка от 134-ти до 156-ти километър на територията на област Пловдив, информираха от АПИ.

Целта е повишаване безопасността на движение в участъка, който не е основно ремонтиран от построяването му през 1995 г.

През тази година предстоят ремонтни дейности в отсечката.

Предвидено е обновяване на пътната настилка, полагане на хоризонтална маркировка, ремонт на пътни съоръжения, подмяна на ограничителните системи и пътни знаци и др., допълниха от пътната агенция.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Съжалявам да го кажа, но ако мислят, че са си направили нови хранилки, този път ще се съдим. То ако за неравности слагат ограничение на скоростта ние тази "магистрала" трябва да я затворим. Нито извършват текущт ремон, а и плюс това има изникнали само, някакви забранителни знаци 90км. без предопредителни за неравносни и такива за продължителността на действие на забраната.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както някой от предишните постове беше писал, че ограничения на магистрала не би следвало да има, освен ако се извършват ремонтни дейности а там такива нямаше! Сложили ограничение на скоростта та да не ставали катестрофи, че то всеки си решава сам с каква скорост да кара в участъка с неравности! Вместо да слагат ограничения да вземат да ги ремонтират тези участъци! За тях се говори от поне 5-6 години! А сега само прибират глоби на тези места а иначе няма да има такива!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 4-5 месеца насам, днес ми се наложи да пътувам към Пловдив по "магистрала" Тракия и преди разклона за с. Трилистник на бензиностанцията имаше от новите камери на КАТ, най вероятно следяха за нарушения на участъка преди бензиностанцията където ограничението беше 90 км/ч. Съдейки по колите в съседната и моята лента май никой не спазваше ограничението и със сигурност всички ще получат от скъпите снимки след празниците!
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След Пловдив, посока Бургас
13
1
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Съдейки по насъбрали се б.оклук май от '95 не е и почистван.
12
14
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
На тоя участък и 90 е много, кирпиден, купи си кола първо, бедняко, после раздавай акъл, който ти е изключително дефицитен.
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да се хванем ли на бас че предпразнично ще има там от новите камерки, както и на няколко други "забравени" ограничения по 70?
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за това ли плащаме тия цени на винетки?!? ограничение 90 км на магистрала?!? ами то второкласния път до село е със същото ограничение!!! свинетка къде е да обясни сега за какво се плащат тия луди пари за винетки!?!?!?! мутроландия! ОСТАВКА! ГЕРБ ВЪН!
9
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже 60 го направете . Вече почнахте простотии да правите. Това е магистрала целта е да се движиш бързо. Катастрофи винаги , ще има. В града е 50 и всеки ден има. Глупааците нямат свършване.
8
20
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Платено руско ***, не говори за неща, къде не разбираш, тоя участък никога не е ремонтиран, пиздяц!кажи за хубавата отсечка между чирпан и стара загора, строене от оня с обратната захапка станишев?
7
4
 
22
 
! Отговори
гербист-патриот преди 6 години
Не стига че ремонтираме, а и все претенции. Почти всяка година ремонтираме Тракия, и все недоволни.
6
5
 
2
 
! Отговори
sport преди 6 години
До АзПодозирах, че за този участък става въпрос, но колегата много разпалено обясняваше, че това е участък, строен по времето на Борисов.
5
3
 
21
 
! Отговори
sport преди 6 години
Значи е време за ремонт. То нещата по времето на Борисов са така. Каквото е съградено от неговите хора, после други негови хора ремонтират! Все пак има какво да се източва още.
4
1
 
23
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Само който не е карал по Тракия последните 20 години може да каже, че тови участък е бил ремонтиран преди 5 години... От 135 до 170 км си е старият асфалт от "едно" време... Просто като пуснаха отсечката до Марица, за няма и година и пропадна...
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като магистралите не са магистрали не е ли редно да намалят цената на винетките?
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам чувството че герберастите ремонтират едни и същи пътища на всеки 3-4 години.Явбно така далаверата е най голяма. Само остъргват отгоре асфалта, намазват нов слой по бързата процедура нашите фирми прибират милионите. А в северна България няма кой да построи една магистрала. Хората още карат по селските двулентови пътища.
1
6
 
22
 
! Отговори
ЧАКАЙ МАЛКО преди 6 години
Километър 134-ти до 156 ?Това нещо се прави преди 5 години , от Борисов ?