Интензивен трафик по "Тракия" и "Хемус". Къде са тапите?

Натоварено е движението и на изходите на София
6 апр 2018 15:39, Василия Пейчева
19
Интензивен трафик по "Тракия" и "Хемус". Къде са тапите?
Снимка: Архив, Булфото

Интензивен е трафикът по магистралите "Хемус" и "Тракия".

Полицейски екипи регулират пътния поток. Верижна катастрофа стана преди 13 часа на магистрала "Тракия", след Ихтиман, няма пострадали.

Засилен е трафикът и на главен път между София и Кулата.

Все още е затворен пътят Банско - Добринище. По-рано стана пътен инцидент между два леки автомобила и ТИР. На място загина един човек, други пострадаха. Извършва се оглед.

Натоварено е движението по изходите на София. На всички изходни артерии има полицейски екипи, които регулират движението.

Осигурено е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в страната, на участъците с интензивен трафик са разположени и допълнителни сили.
 


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Потребител преди 9 месеца
Нека разгледаме ситуацията от днес, максималната скорост в лява лента на Хемус бе между 90 и 100 км/ч. Причината бяха няколко водача, според които това е напълно нормално и естествено колоните бяха по няколко километра зад тях.
Е как да не присветкам и дори бибиткам на такива?
14
0
 
3
 
! Отговори
Стар шофьор преди 9 месеца
Масово присвяткат само на шофьори, които все са в лявата лента на магистралата, а отзад ги настигат непрекъснато коли движещи се с 130-140 км/час. Колите, които се движат с над 180-190 км//час са единици и може изобщо да не те настигне такъв примерно между София и Пловдив. Би трябвало да се замислят за начина си на шофиране тези, които са с 90-100 км/час в лявата лента, а не да се говори, че някой си притеснявал друг. Как по друг начин да му обясниш на движещия се с под 100 км/час да освободи л
13
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Не мисля, че присвяткането отдалече означава да се притеснява някой. За мен като ми присвяткат така, това означава, че идва някой, който се движи много по-бързо от мен, независимо, че е забранено да се шофира по магистралата с такава скорост. Аз обикновено карам с 140 км/час и редовно настигам някакви, които точно птред мен решават да изпреварват и ме засичат с примерно 90-100 км/час. Не им присвяткам, щото няма смисъл - те толкова си могат. Просто се научих да ги разпознавам.
12
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Всеки път съм минавал София-Бургас по магистралата, ме е минавал един, най-много двама от тези дето карат с над 200 и присвяткат. Не знам защо се твърди, че това е масов случай. Напротив, единици са. Да досадни са и т.н., всичко, което сте написали за тях е вярно, но са малко, а не много, както твърдят някои. Всеки според комплексите си си мисли какво означавало това присвяткане.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз мисля че трябва на всички да се разреши носенето на оръжие, тогава тия наглите много ще се замислят преди да притесняват някой.
10
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 9 месеца
Присвяткането на магистрала когато пред теб има колона в лявата и дясната лента значи само едно " Бегайте мишки да мина АЗ щото дигам 200". Това е израз на неуважение към ХОРАТА. За подобно нещо в САЩ могат да те гръмнат в десятката. Когато магистралата е пълна с коли си караш в колона ако ще да си с богати вайрон. Никой не е длъжен да ти прави път щото си изкарал лесни пари /98% крадени от държавата/ освен ако не бързаш за затвора.
9
1
 
4
 
! Отговори
От преди 9 месеца
Не говоря за хора каращи с 150-160 а за такива дето настъпват на 250-260, а тоя с накладки тампони ме разби , нямаш пари за накладки ли кво?
8
1
 
6
 
! Отговори
Lina преди 9 месеца
Съгласна съм с коментара за "светулките" - ето за това лицемерие говорим. Явлението съществува и не става въпрос за движение с 60 - 80 в бързата лента,та някой да се изнервя, говорим за даващи светлинни сигнали колички, още преди да са застигнали колата ,изпреварваща в момента. Говорим за криво рязбраната цивилизация, за липсата на всякаква толерантност, за незаконните ескорти - коли, каращи капак до капак, избутващи всички от пътя. Амаа, може и да ми се е привидяло.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 2 и 3

Да, това ми е любимото - голфара или пасатор на 20 години, да предприеме изпреварване на ТИР. ТИР-а е с 90, немската антика рязко, без мигач и никаква логика предприема изпреварване с 92-93км/ч, докато аз се опитвам да намаля от 140... и хабя накладки, струващи повече от колата му. Ако беше изчакал 2 секунди щеше ли да е критично?!? Ама няма кой да гледа огледалата и да прецени, нали... и въпреки това не святкам, че да не го притесня човека нещо, да не вземе да се метне в канавката.
6
6
 
4
 
! Отговори
До 2 и 3 преди 9 месеца
Е, ако карате с 60-90 км/час в лявата лента, ще ви присветкват. Лявата лента е за изпреварване, а не за бавно каране. Няма друг вариант, за да ви присветкват много коли.
5
9
 
3
 
! Отговори
??? преди 9 месеца
Кой пък ви светка на вас? Светнал ви един и сега опищяхте орталъка, че всички по-скъпи коли ви светкат. На 150 км по магистралата я има един, я не който да кара с над 180 км/час.
4
0
 
8
 
! Отговори
Ристу преди 9 месеца
Наздраве, братя българи! Живи и здрави да пристигнете при семействата си и весели и отпочинали да се върнете.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Даже и с 300 искат да карат правят се на велики, а са жалки!
2
1
 
21
 
! Отговори
Край преди 9 месеца
Плътен трафик и в двете ленти посока Пловдив. Светкат с фаровете баровски коли да се дръпнат всички в дясно да минат те - щото искат да карат с 250 км. час. Днеска е разпети петък бе хора- дайте малко смирение - имате 4дни да ядете яйца и козунаци - за всички ще има.
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Днес за пореден ден в който новите Софиянци ги няма прекосих цяла София само за 20 минути от единият край до другият. Но когато Софиянците са тук ми трябва един час и половин за да я прекося.