Кратери, кал... търпението в Гълъбовци приключи

Хората на протест - затварят главния път София-Калотина
6 апр 2018 11:30, Петя Славова
44

Търпението на живеещите в сливнишкото село Гълъбовци приключи. След поредица от сигнали за огромни дупки на пътя и на празни обещания на министри и на политици за ремонт, днес те излязоха на протест.

Преди време хората запретнаха ръкави и сами започнаха да запълват зеещите като кратери дупки с тухли и камъни.

"Настояваме цялата пътна инфраструктура в Сливница и региона да бъде възстановена, тъй като състоянието ѝ е окаяно. Някои дупки са в размер на 30-40 см. От около 12 години ни се обещава, че ще започнат ремонтни дейности. И до днес обаче това не се случва", каза пред Bulgaria ON AIR организаторът на протеста Добромир Чолаков.

Протестиращите споделиха притесненията си, че лошите пътища създават предпоставки за сериозни пътни инциденти.

"Всеки ден се случва по някое леко произшествие. Всички карат в насрещното, защото просто няма друг начин. Защо обаче трябва да да се стигне до най-лошото, за да се вземат мерки", коментираха още те.

Хората от Сливница и региона посочиха още, че са изпратили информация с исканията си до премиера Борисов. За проблема са информирани както областното управление на АПИ, така и всички компетентни институции.

Пред Bulgaria ON AIR те бяха категорични, че ако не бъдат предприети мерки, са готови да организират по-мащабен протест и да затворят главния път София-Калотина.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До АНТИНищо няма да стане какъв военен режим като няма армия.А то от първият народен военен съд кво стана избиха кадърните българи завършили по Европа и сложиха прости шумкари.Тука с тия нямаме шанс!Тва е квот искайте си приказвайте.
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие да не помните като мaймyните по 5 минути само? Кога БСП са дошли на власт и не са разграбили де що е останало? Май няма такъв случай. Не казвам, че сега е добре, ама с БСП ще стане много по-зле, както винаги.
19
3
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До от Ра$$ово ЛомскоНяма друг шанс така или иначе ще ни превземат.Турция има огромно младо население нарастваща индустрия голям процент малцинство тук.И има нужда от тази територия защото ние сме в ЕС а те не и най-вероятно няма да ги приемат никога.Едва ли ще им се противопоставиш с бедно озлобено население ниска раждаемост корупция и *** мутри.Направо да си го кажем че нямаме шанс.Руснаците също окупирали са черноморието раждат и искат в ЕС като вземат българско гражданство и са там.
18
1
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Днес България плаче за военен режим Пиночет.Само с ликвидиране на хиляди от големите крадци, се оправя положение като нашето.
17
2
 
5
 
! Отговори
от Ра$$ово Ломско преди 6 години
Оня пък 16, ще се извинявал на султана - по-добре се извини на майка си, че те е родила такъв т..!!!
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SHTOM NE VYARVAT NA MINISTRI I POLITIZI NEKA ZATAVAT V KAL I DUPKI.AZ VYARVAM NA BALGARSKITE POLITIZI,ZASHTOTO ZNAM,CE I SLED MOYATA SMART DARGAVATA NEM,A DA SE OPRAVI.MECTAI NARODE ZA SVETLO BADESHTE,TI NEMASH NASTOYASHTE.
15
4
 
17
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До АнонименЩото е *** избират го прости и краде.Обаче чужденците вече се усещат и бегат нема инвестиции с тях бегат и младите и грамотните които и изкарват парите и остават пенсионери и малограмотни които не изкарват нищо.Държавата е пред колапс.Богатите политици ще избегат на Запад.Най-умното което можем да направим е да отидем с делегация пред Ердоган да му се извиним за освобождението и да станем част от Турция.Втори вариант е да отидем до Русия и да се примолим Путин да ни вземе.
14
2
 
11
 
! Отговори
Питане преди 6 години
Нали Боко тиквата щеше да се вози на ЛАДА НИВА , не я виждам нещо .
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2 - Какво БСП бе приятел. Ти мал0умен ли си ? БСП си имаха шанса и нищо не направиха. Това, че ББ е по-зле и от тях, не из апава, че ни трябват пак.
12
6
 
8
 
! Отговори
Мерси преди 6 години
Защото такава е системата!И само тези, които не могат да се докопат до върха и, искат да я съборят!
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ КОЙТО УСПЕЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СТАВА БОГАТ?
10
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е истинското лице на Боковата държава, ба Цецо Пипоня, тива са Видимите резултати. Аз ви строя магистрали, аз ви давам, аз, аз жив се аз. И накрая какво, разруха навсякъде, където и да отидеш, герберски миазми да окупирали всичко и крадат ли крадат. За 9 години само празни приказки, пъчене и лъжи, а резултатите са видни, дупки, кал, мръсотия, бедност и отчаяние. И хората вече не мигат да търпят. Излизат. Не се търпи повече!! Тези от ГЕРБ толкова са ослепели и оглушали, че само тояга и съд.
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11 години ГРОБ на власт!
8
2
 
33
 
! Отговори
винету преди 6 години
Незабавна ОСТАВКА на мутренската шуробаджанашка партия ГРОБ ,
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
държавата на дупките.
6
2
 
29
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Важното е ,че жълтите павета ги мият всеки ден !!
5
5
 
11
 
! Отговори
Мерси преди 6 години
Същите сте и Вие червени, нали вечер си пием ракията на една маса. ;)))Да не би пък Станишев да ги оправи, помним още "магистралата" му от Бургас до Карнобат, или ти щото си от село и не пътуваш само знаеш да хейтиш!
4
16
 
14
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Само БСП ще ни оправи, ама нали сте прости и си гласувате все за ГЕРБ, на ви сега
3
1
 
21
 
! Отговори
Mersi преди 6 години
Наближават избори, дупките трябва да се запълнят - НО така че всички да видят и да помнят когато дойде времето да пуснат бюлетината. То за какво да оправят дупките, когато хората ще забравят това до изборите.Ще стане ударно, в пиковите часове на трафик, само че този път май ще да е прът в колелета на ГЕРБ.
2
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се издържа вече, ако скоро не дойдат БСП на власт да оправят нещата тука ще стане революция