На почивка в четирите празнични дни. Курортите – пълни!

Хиляди избраха Банско, цените достигнаха до 200 лева за пакет
7 апр 2018 07:42,
62

Четирите почивни дни по празниците напълниха курортите в страната. Хиляди избраха да почиват в Банско за Великден. Цените тази година достигнаха 200 лева за пакет.

Хотелите и къщите за гости отчитат добър оборот. Резервациите са направени още преди месец, пише Bulgaria ON AIR.

В един от хотелите ще има и празничен обяд с печено агнешко и великденски яйца. Това ще струва на почиващите около 180 лева за ден.

Туристите са както български, така и от съседните балкански страни.

И този април за Великден пистите са пълни със скиори. Ски сезонът в курорта продължава до края на месеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефчето отиде да яде и пие.Ние ще работим по великден . Накрая на месеца ще си боядисаме яйцата.червени като видим фиша.
47
1
 
1
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Браво Гога! Ей това е истинската почивка! Чист въздух, зеленина, хубава храна и децата тичат около теб доволни! Айде весело изкарване на празника на всички празнуващи!
46
2
 
14
 
! Отговори
Гогата преди 6 години
Къща в село край София, спретната, голям двор с много зеленина, спокойно,чисто, децата тичат и гонят топката, храната сам си избирам и приготвям - да не съм луд да дремя по задръствания и да се блъскам с тълпи нерваци в Банско!
45
1
 
14
 
! Отговори
стига ме трихте! преди 6 години
От вчера върви усилена пропаганда колко много ядем, пием, преяждаме по Великден. Днес пък курортите били претъпкани с почиващи, забогатяли българи.Хората вчера и днес работят. Частникът не признава празници. В понеделник пак ще бъдат на работа.Ако някой почива в частния сектор, значи си е отработил почивните дни предварително. Скъсали са го от работата през март.
44
0
 
11
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Какво Банско, какви 5лв? Бетонираха го навсякъде, зеленина не остана, пък и цените като във Френските Алпи... Има много по-приятно места в България и на доста по-достъпни цени! Ако говорим за почивка наистина, Банско не е мястото. Това за мен е втория слънчев бряг! Предпочитам да отида в някое малко населено място, да спя в семеен хотел и да ям истинска домашна храна срещу 3 пъти по-малко пари!
43
2
 
12
 
! Отговори
Гогата преди 6 години
Върхушката се набута здраво в бетонирането на Банско, например гуемият икономист Каролев е затънал там и хотелът му отива на търг. Ето причината за поредната поръчкова измишльотина, като милиардите приходи от туризъмъ.
42
1
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
За избягалите затворници,всеки ден е Празник !!
41
1
 
14
 
! Отговори
Информбюро преди 6 години
Банско. Това ли си курортите ни? Само питам. Над 1 500 фалирали хотела се продават от съдии-изпълнители, сигурно са пълни с туристи?
40
1
 
6
 
! Отговори
Mersi преди 6 години
Дали е възможно да са се възползвали от пакетната цена!?Явно е неустоима цената !:)
39
2
 
19
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Най-добре си почиват двамата избягали от затвора.
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То българинът или се хвали или се оплаква. Ожени ме, мамо, надалеч, за да мога да се хваля. Но едно е сигурно. Ако се чувствате кофти в България, нереализирани и нещастни, ако държавата не и пука за вас, бягайте и не се страхувайте.Родината е там, където се чувстваме добре. Ако тук само шепа хора имат привилегията да бъдат добре,за да не се чувствате неудачници поради липса на връзки или слугински манталитет, търсете щастието си на друго място. Това е изконно , човешко право.
37
6
 
9
 
! Отговори
Mersi преди 6 години
До АНОНИМЕНВиж сега, Банско е курорт който се пълни предомно със Софиянци през подобни почивни дни. Една нощувка е около 50-70лв така, че е нормална цената пакет 200лв. Трудно бих си представил доход от 100лв./месец пък и в Добрич. 400-500лв. е възмоно но пак има доста условности. Подобна почивка като сложиш и транспортните разходи от Добрич да кажем, ще излезе около 1000лв. за двама възръстни е едно дете + транспортни разходи и малко странични.
36
5
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Е ЗАТОВА ДОХОДИТЕ НА ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БОКСУВА А УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ КАЗВАТ, ЧЕ ДОХОДИТЕ СА НАРАСТНАЛИ ДОСТА И НЯМА МЯСТО ЗА ПРИТЕСНЕНИЕ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА И ДОХОД НА МЕСЕЦ 100 ЛВ И ОТ ДОБРИЧ НАПРИМЕР МОЖЕ ЛИ ДА СИ ПОДВОЛИ ДА ОТИДЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ НА БАНСКО ЗА ТРИ ДНИ???? НЕ СА ЕДИНИЦИ КАТО ТЯХ А 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ А ИМА И С ОЩЕ ПО НИСКИ ДОХОДИ, БЕЗРАБОТНИ И Т.Н. СТИГА ВЕЧЕ С ИЗХВЪРЛЯНИЯ.
35
2
 
14
 
! Отговори
са преди 6 години
Как Боко,Цоко и т.н. да повярват,че сме бедни,а?!!Ами няма как да стане!Аз почивам само лятото и то най-много за 3-4 дни,и мога да кажа,че даже не съм от средната класа!Спрете се,бе!!
34
2
 
16
 
! Отговори
ЕкоБрикет преди 6 години
До АнонименТи ако земаш толкоз пари ко чакаш сина ти да ти праща евра от Дания ве царвул !
33
4
 
9
 
! Отговори
3M преди 6 години
Такива статии объркват опорните точки на кутевия. Недейте така. Нали сме най-бедни, най-гладни, най-онеправдани,а? Как така ще почиваме?
32
3
 
41
 
! Отговори
размисли & страс преди 6 години
Много са ми смешни хората,които парадират тук с доходите се.Един вземал по 3000 лева на месец,друг по 5000,а трети по 7000.И всички до един живеели в чужбина.Хора,които са си уредили живота навън,не влизат в такива сайтове за да парадират с доходите си,или да коментират.Понеже тези хора очевидно не са си уредири живота,те искат и другите да се чувстват зле,като ги накарат да ревнуват измислените им доходи и стандарт на живот.Жалко наистина!
31
3
 
14
 
! Отговори
пакетиран пенционер преди 6 години
200 лв ? нищо не е , трябва да вдигнете цените че ни остават излишни и после ги фърляме от балконите.
30
3
 
8
 
! Отговори
пак аз преди 6 години
Сега имаш билети на визеър по 50лв за 15-20 града в европа, и много от полетите съвпадат от петък до неделя с две нощувки по 50-80? и за 500лв отиваш където искаш, друг е въпросът че нямам личен автомобил да ми потъват по 1000-1500 лв годишно и ми остават за някоя екскурзия.
29
2
 
9
 
! Отговори
SS преди 6 години
Някой да иска да му дам пакета си за 200 лв. ?