Едни чакат чинно, други "летят" през... аварийната лента

Гражданин сигнализира компетентните органи за нередности по пътя
11 апр 2018 22:12,
63

Снимка: HelpBook

Сигнал за преминаване на автомобили през аварийната лента между село Яна и София бе подаден от гражданин към отдел "Пътна полиция" - СДВР чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

"При пътуване от Плевен - посока София, между село Яна и гр. София, се образува километрично задръстване. Това е нормално, поради засиления трафик. Не е нормално обаче липсата на какъвто и да е контрол от страна на компетентните органи", се посочва в сигнала.

Авторът отбелязва, че се е налагало да чакат 40 минути, докато останалите автомобили преминавали през аварийната лента.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая платформа да си я заврете....знаете къде.
34
1
 
12
 
! Отговори
Аварирал преди 6 години
Доброутро. Аз съм се обаждал на 112 на този участък още преди 4години. Всеки път е така. Три патрулки през един км да спират цялата колона от тарикати и актове до дупка. Обаче кой ще контролира дали се пишат глобите?
33
0
 
12
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Вчера под новината за кучето, пак всички възмутени и иникой от Вас не прави така. Никой от Вас не хвърля по улиците, никой не се качва в метрото преди слизащите, никой не се бие по кръстовищата. В този форум коментират най-съвестните и възпитаните граждани или май искате правилата да важат само за другите? Осъзнайте, че и Вие сте част от тези хора и тогава може нещо да се оправи.
32
4
 
6
 
! Отговори
провинцията преди 6 години
кога ша снимати пак, за да мога да мина и аз по аварийната лента,та да *** дадат и мен по телевизора
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чакал 40 минути...Сега някой футболен запалянско, с проблеми в развитието, ще ти обясни, колко велика игра е футбола и как това било малка жертва ...
30
1
 
6
 
! Отговори
БС преди 6 години
Това са така наречените *** Каубой, те въобще не знаят какво е магистрала и как се шофира там. Такива обикновено ги пращат на Неделно Училище и не знам защо в България не го правят.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Да бееееее ! Прав си ??? На снимката са застанали на едно място !!!Измама ? Коснпирация ?...Или може би е просто снимка бе ! Оли такова, сбъркано, гадно и нещастно, мършаво, долнопробно ...
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да ни забравяти - служети си *** грътзкити ленти, дету ни ги виждат камерити нумерата под тях, чи да са пазити от такзи дуносници !!!др. 80 ...
27
0
 
18
 
! Отговори
Чакал 40 минути... преди 6 години
Аз чаках 90 минути на изхода от "Хемус" на 6 април ...Днес заради някакъв долнопробен синьо-червен мач затвориха центъра, после блокираха Евлоги и колите не мръднаха 30 минути в час пик...
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тарикатите рано или късно си намират майстора!
25
0
 
27
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
Всичко опира до възпитание, съзнание и отговорност. Тия, които го имат спазват реда, наглостите я карат през просто. Сигурно си мислят, че тия са спрели и висят в колоната щот толкова им е акъла, а аз тариката ще ги задмина. Вчера сменях гуми под моста Чавдар, същата работа. За 30мин поне 100 коли в бус лентата.Всеки бърза, но не всеки има съзнание!
24
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 23 А дали шофират или са спрели в аварийната лента?
23
0
 
23
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Не направиха ли наскоро глобата за шофиране в аварийна лента 1000 лв.? Няколко хиляди видях тук за минута.
22
1
 
35
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Това е възможно главно по 2ве причини. Полиция в България на практика няма и втората и по-важна е, че ние българите сме скапан народ. Народ лишен от чувство за себеуважение, солидарност и въобще елементарно възпитание. И ситуацията в Европа го доказва. Къде сме ние и къде са Словения, Чехия, Унгария. Бг не съществува като държава и най-голяма вина имаме самите ние. Щото дори и Ц.Ц и Б.Б са родени и възпитани тук
21
0
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Нека да карат в аварийната лента в Испания - 400 евро глобичка.Ама там такива ленти нема.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професорче, хайде сега се замисли аз ако спукам гума в аварийната лента и докато чакам пътна помощ в тази лента 30 минути най-малко, няма ли да си сменя гумата за по- малко време сам, за да не предвещавам условия за ПТП в тази лента със авариралата ми кола?
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 20 Къде е забранено, бе професорче? В една Германия като е разрешено в Сомалия ли да е забранено смяна на гума в аварийната лента? Стига ме разсмива, бе! Дето германците са може би с най-висока култура на шофиране?
18
18
 
4
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 6 години
Смяна на гума в авариината лента не е препоръчително и на много места е забранено.
17
26
 
3
 
! Отговори
Любен Каравелов преди 6 години
Бай Иване, ако се ползваше и аварийната лента като лента за движение, нямаше да има никакво задръстване и линейката щеше да си мине леко през най-удобната за нея лента.
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Муахахахахаха...В аварийната лента навсякъде по света ако си спукал гума примерно, не ти викат пътна помощ, ако ти не искаш да я извикаш, и не те и санкционират, защото си аварирал не по твоя вина. Бунак! Аз решавам дали ще викна за спукана гума пътна помощ или не. Аз решавам! В Германия е така, в Англия е така, в САЩ е така...Канада каза..папагал!