Едни чакат чинно, други "летят" през... аварийната лента

Гражданин сигнализира компетентните органи за нередности по пътя
11 апр 2018 22:12,
63

Снимка: HelpBook

Сигнал за преминаване на автомобили през аварийната лента между село Яна и София бе подаден от гражданин към отдел "Пътна полиция" - СДВР чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

"При пътуване от Плевен - посока София, между село Яна и гр. София, се образува километрично задръстване. Това е нормално, поради засиления трафик. Не е нормално обаче липсата на какъвто и да е контрол от страна на компетентните органи", се посочва в сигнала.

Авторът отбелязва, че се е налагало да чакат 40 минути, докато останалите автомобили преминавали през аварийната лента.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
16
 
! Отговори
До Шофьор преди 6 години
На един така му се лепнаха две кифли с Кайен. Имаха дори наглостта да почнат половин минута да надуват клаксона. Понеже летежа на аварийни го приемаме за даденост. При крясването обаче на някакъв не особено търпелив господин две коли зад тях, с редица епитети по адреса им изведнъж всичко рязко утихна. Явно това е просто лечението на подобна идиотия. Дори не смятам да отбелязвам все пак, че подобна практика при наближаващ вой на сирени следва на мига да се прекрати, колкото и тарикати да има.
14
2
 
37
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Бай Любене Каравелов ! Авариината лента се оставя свободна за да преминат линейки спасяващи живот или техника която да махне авариралите автомобили от пътя ! Като я задръстите и нея ,как ще става това през тревата ли ?
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е затова от Калотина навън има ред и тия ги линчуват публично с глоба колкото му струва бараката.
12
4
 
30
 
! Отговори
Канадиец до 1 преди 6 години
В Канада като седиш в аварийната лента ченгета идват ти викат веднага пътна помощ. Скъпичко ти излиза тука селският тарикатлък, дето българския съд е безсилен да го елиминира.
11
1
 
34
 
! Отговори
Без думи преди 6 години
Ама верно само някакви страховити аграри с разпадащи се таралясници. Бързат да се прибират, че да хванат място пред *** панелка и да разтоварят бурканите. Андрешковска работа...
10
45
 
5
 
! Отговори
Любен Каравелов преди 6 години
Тоз па вместо да мине и той през аварийната, тръгнал снимки да прави. Ами като е будала, ще чака 40 минути да мине. Аварийната трябва да се ползва като лента за движение при задръстване. Ако беше отворена и тя, никакво задръстване нямаше да има.
9
1
 
34
 
! Отговори
Шофьор преди 6 години
Онзи ден гледах подобно поведение на Тракия. Особено на прибиране в един участък през 3-4 км имаше я авария, я катастрофа. И си литкаха хорицата, пък че може да утрепят някой - хич ги не е еня.Та тогава имаше интересно поведение на пътя. Някои хорица си заставаха наполовина в аварийната и да видим как лека полека "бързаците" се налагаше да се връщат обратно в другите две ленти, понеже въпросните "полуаварирали" се движеха с темпото на колоната и бе безсмислено да висиш в аварийна лента.
8
2
 
50
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Бай *** иска да не спазва никви правила ,щото е тарикат ,а в същото време мрънка ,че няма ред в държавата .Е нема такаъв народ !
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простakът често е и егоист и обратното
6
23
 
3
 
! Отговори
Илиян преди 6 години
А този *** дето снима не видя ли,че има катастрафа в изпреварващата лента????? Но иначе може да снима!
5
2
 
0
 
! Отговори
Iazik преди 6 години
Nema video.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртия *** Цолу Вутов ще ви дърпа ушенцата, заради цистерната.
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е бoлгаристан. Гражданите имат права, но не и задължения. И са вечно кисели щото целия свят им е длъжен. И са ехеее ... наЙ!
2
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който бърза или не му се чака - през аварийната лента, който няма проблем си чака.
1
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що се правите на пррости ,бе? Какво доказват тия снимки? Ами ако тези автомобили са аварирали, трябва да са за санкция ли? Нека допуснем, че са тарикати нарушаващи правилата за движение, кой съд ще докаже, че автомоблите от снимките са се движели в аварийната лента, а не аварирали в нея? Смешници!