Заключиха ученици в училище... ротвайлер снове из Русе

Кучето се е разхождало в двора, търси се собственикът му
11 апр 2018 17:00, Анисия Иванова
11

Ден, след като 6-годишно момче беше нахапано от куче в двора на столично училище, безстопанствен ротвайлер стресна деца в училище в Русе.

Кучето се е разхождало само в училищния двор, което е принудило директора да заключи временно учениците в сградата.

Животното е прибрано в общинския приют, докато се изясни дали има собственик. Ротвайлерът е бил забелязан първо от охранителя, който е посрещал близо 300 деца за първа смяна. Кучето не е било агресивно, но е притеснило персонала на училището, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
?. преди 6 години
Браво на директора за навременната реакция.
5
6
 
1
 
! Отговори
истината преди 6 години
Да вземете да се спрете с тези истерии. Медиите защо не ни информират какво се случи с избягалите затворници, а се занимават с някакви тотални глупости. И какво като се е разхождало кучето...изяло е някой.
4
7
 
25
 
! Отговори
Докъде преди 6 години
Докъде стигнахме да заключват вътре децата докато животни смело си се разхождат по улици, дворове и градинки. Ами ако същото куче нападне дете докато се прибира от училище само? Решението не е да се заключват децата, а да се изтребят тези безстопанствени машини за убиване. Пускайте ловните дружинки веднага.
3
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Ти добре ли си с психиката, ***?
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали уж всички домашни кучета имаха чип с името и адреса на стопанина? Толкова ли няма ветеринарен кабинет, където да сканират чипа и да намерят "умника" оставил кучето си да се разхода в училищен двор? И после да му тръснат солидна глоба, разбира се.
1
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауууу, какви гадни деца, тормозили милото кученце, как не ги е срам!!! Да се набият всички едно по едно! А кученцето веднага да се осинови от десетина Кучелюба, да му казват ела на мама мили кученце, и да го целуват в устата. Да го хранят с меки месца и кокълчета, да го взимат в легата си, и като се изхожда на улицата, да оставят кифличката да дими и и се наслаждават, каква красота е извъкало любимото създание. Да живеят кучетата, а децата, майната им!