Загиналите на "Тракия": Дете, млада жена и мъж

Те пътували към София с взета под наем кола
23
Загиналите на "Тракия": Дете, млада жена и мъж
Снимка: архив, БулФото

Момиченце на годинка и 7 месеца, мъж на 32 и жена на 22 години са загиналите на магистрала "Тракия" в района на Сливен. В лекия им автомобил "Рено", спрял в аварийната лента, се вряза "Ауди".

Още по темата

Според разследващите, загиналите възрастни нямат роднински или семейни връзки. Мъжът е от Стара Загора, жената - самотна майка от Ямбол.

Леката кола, с която тримата са пътували в посока София, била взета под наем. Тя е с варненска регистрация, съобщи "24 часа".

С варненска регистрация е и лекият автомобил "Ауди", който към 2:30 часа тази нощ се врязал в спрялото в аварийната лента на магистралата "Рено".

В него пътувал само шофьорът - мъж на 55 години от Варна. При удара той е ранен, състоянието му е сериозно, но нямало опасност за живота му.

Настанен е в сливенската болница под полицейска охрана. Когато здравословното му състояние позволи, ще му бъде повдигнато обвинение за причинената от него катастрофа.

Една от версиите е, че той е заспал на волана. Взета му е кръвна проба за алкохол и наркотици, резултатите от нея се очакват.

Зловещата катастрофа стана на 267 километър на магистрала "Тракия" в посока София. Разследващите са затруднени да изяснят защо се е наложило помляният автомобил да спре в аварийната лента, тъй като всички от него са мъртви.

Тепърва предстои да бъдат изяснени още подробности около самоличността на жертвите и целта на пътуването им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшна трагедия,лека им пръс
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,Когато здравословното му състояние позволи, ще му бъде повдигнато обвинение за причинената катастрофа"Веселинке,да не вземете сега да обвинявате човека в убийство или нещо такова.Нека както пишеш се възстанови,лято иде.Да си отиде на почивка спокойно.Какво толкова станало.Летял си с аудито ,УБИЛ 2-3ма,ееее чудо голямо.Те пък к'во правят там.Хайде 30лв.глоба и другия път да си знае.Само си забравила да споделиш кой е поредният ***,на който ще му се размине безнаказано за кой ли път.
18
3
 
3
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
А, ако от космоса падне Тях гун 1 и те прасне по кратуната? ***, пиша за принципи и култура
17
3
 
21
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Трагедия след трагедия и край това нещо няма
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БледоликА ако оня *** ги е помел секунди след като са спрели?
15
8
 
31
 
! Отговори
Бледолик преди 6 години
Има едно животоспасяващо правило в Европа. Никой, разберете НИКОЙ не стои в колата когато е в аварийната, ако ще камъни да валят и да е -50'. Слага жилетката е бяга най малко на 20 метра, да кото дойде някой да го обезопаси. Само в БГ и Сърбия мама пикае с детето до гумата е тати пуши цигара.
14
4
 
18
 
! Отговори
Стоян Димитров преди 6 години
Никой не може да избяга от съдбата си.Моите съболезнования към близките на загиналите и към шофьорът причинил това.На всеки може да се случи всичко!!!
13
10
 
21
 
! Отговори
Неразбирко преди 6 години
Писна ми от меко казано необмислени изказвания. Един тук прелага да се сложат препятствия в аварийната лента през 100 метра, за да може да се пребием, когато се наложи да спрем аварихйно. Друг е изумен защо някой е карал в аварийната - ами може и да е заспал, може инфаркт да е получил, много неща може, а може и нарочно да е карал в аварийната, въпреки че е забранено. С каква скорост е карал, никой не казва, но някои вече твърдят, че в тъмното през нощта е карал с 200 или 1000 км/час!!!
12
10
 
17
 
! Отговори
селянин преди 6 години
До анонимният кЛасик! Ако не знаеш, запомни!!! Когато напуснеш свинарника сОфия автоматично се превръщаш в ПРОВИНЦИАЛИСТ!!! Образовайте се бе сТоличани......
11
20
 
10
 
! Отговори
111 преди 6 години
В аварийните ленти трябва да се монтират напречно евтини препятствия например през 100 м които ще трябва да се зажбикалят.
10
4
 
26
 
! Отговори
изумен преди 6 години
Повредила се е колата и са спрели в авариината лента а онзи дето ги е блъснал защо е карал с висока скорост в авариината лента ? Има нарушение , какво разследва полицията ?
9
48
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама провинциалисти с .....кола под наем тръгнали за София.Друг провинциалист, и той поел към ГОЛЕМИЯТ град ги отнесъл .......щот заспал?!КЛАСИКА!Стойте си по селата бе хора. Така ще сте си живи и здрави.
8
11
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Гаанчееее, ХУБАВО Е ЧЕ се затриваш
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма човек късмет му се случват такива неща.Да спрат в аварийната лента и да загинат.Жалко за загиналите.Млади хора и дете.Такъв е живота понякога.Трагедия.
6
9
 
62
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Тоя е директно за разтрел. Ама без съд. Още в болницата да го удушат. Боже дай упокой на тези хора. Дете на 1г и нещо. Що за държава е това. И що за хора живият в нея. Държавата на изгнилата тиква. Бойко върви си с милиардите! Само се разкарай бе *** продажно
5
2
 
62
 
! Отговори
? преди 6 години
Водачът на Аудито защо го криете кой е?Известна варненска МУТРА, биз-бизе с управляващата мaфия!!!
4
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, чвно са от по-светлите българи
3
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали заспал, дали нарочно е карал в аварийната, щото асфалта по-гладък.При всички положения обаче е бил с 200+ км/ч, да отнесе така рендето.
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости!
1
17
 
30
 
! Отговори
Ганьооооо преди 6 години
***, никой не може така да те затрие, както ти сам...или простотията ти