Бременната Елена и приятелят й отивали в Англия, но... смъртта ги спря

Двамата живеели на семейни начала, чакали свое дете
13 апр 2018 21:45,
52
Бременната Елена и приятелят й отивали в Англия, но... смъртта ги спря
Снимка: архив "Булфото"

Трагедията на магистрала "Тракия", където преди ден младо семейство с дете загина в катастрофа, е двойна. Мъжът и жената, които нямали брак, но живеели на семейни начала, чакали свое дете.

22-годишната Елена е била бременна в четвъртия месец, разказват близки на загиналите пред "24 часа".

Заедно с нея и приятеля й в жестоката катастрофа загина и едногодишната й дъщеричка, която имала от друг мъж.

Елена е родом от село Ботево, Ямболско. Мъжът е от Стара Загора. Заедно с Елена работили в Англия, където вероятно са се запознали. Върнали се в Ботево, за да вземат със себе си детето на Елена, което до този момент живеело в селото с баба си и дядо си.

Още по темата

Във фаталния четвъртък трябвало да летят за Англия рано сутринта и тръгнали за летището в София по нощите с кола "Рено", взета под наем.

Погребението на майката и детето е насрочено за утре, събота, каза кметът на Ботево Георги Танев.

Жестоката катастрофа стана към 2:30 часа в четвъртък на 267-ия километър на магистрала "Тракия" в района на Сливен. Семейството спряло по неясни причини в аварийната лента, когато колата им била връхлетяна от "Пежо  406" с варненска регистрация.

Първоначално бе съобщено за "Ауди", но вчера от полицията в Сливен уточниха марката на колата-убиец.

От зверския удар тримата в "Рено"-то загинали на място, а шофьорът на "Пежо"-то - 55-годишен мъж от Варна, е настанен със съчетана травма в сливенската болница под полицейска охрана.

В началото той бил контактен и се смяташе, че няма опасност за живота му и скоро може да му бъде предявено обвинение, но впоследствие състоянието му се влошило. Сега то е критично, има опасност за живота на шофьора, казаха още от полицията в Сливен.

От там допълниха, че в хода на образуваното по случай досъдебно производство са назначени съдебномедицинска, автотехническа и химическа експертиза за употреба на алкохол.

Една от версиите, по които работят разследващите, е, че варненецът може да е заспал на волана и заради това да е предизвикал катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за загиналите ,за младото момиче в пежото и шофьорът на автобуса! Тежък и тъжен случай! Когото и да набедят за "виновен",трябва да се знае,че това не е станало умишлено!
33
10
 
4
 
! Отговори
Кармагедон 2 преди 6 години
Тази игра много ме кефи да блъскам хората за да ми дава време и да блъскам и гърмя колите с магий и челен удар не съм знаел че можеш да я играеш на живо.
32
5
 
8
 
! Отговори
до Авторката преди 6 години
...... я кажи Полицая дето сменил гумата на госпожата от фейсбук която всъщност се оказа Сайт за прпдажба на кремове дошъл ли е на ПТП-то.....хаха
31
5
 
45
 
! Отговори
Е преди 6 години
Затрил е четири живота... бременна жена + мъж и дете. Защо по д*волите е карал в аварийната лента. Там се спира, не се кара. Аварийна лента, не високоскоростна бонус лента.
30
6
 
23
 
! Отговори
почна се преди 6 години
Сирийските ПВО са отразили повече от 20 ракети на Тромпет
29
5
 
7
 
! Отговори
Provadia Technics преди 6 години
... Дяволска работа !!!
28
28
 
24
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Едногодишна дъщеричка..бабата я гледа..бременна в четвъртия месец....Кога успя бе моме.
27
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига бе! Как може да те ударят в 2:30 сутринта, на празна магистрала в аварийната лента. Шофьорът с опасност на живота трябва да се съди за умишлено убийство на повече от един човек. Защото това неговото просто няма извинение, няма прошка, няма нищо. Чиста наглост и безотговорност. Да гние в затвора и той и всички като него. Гледам и по Цариградско - що коли в бус лентата. Че каква им е работата там? Защо всички си мислят, че трябва да стигнат по-бързо и по-лесно до където са тръгнали.
26
10
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази магистрала стана много опасна! Не защото е магистрала, а защото по нея карат понякога немислещи и безотговорни хора. Не всички, разбира се. Видя се вчера колко е натоварена магистралата. И тя стана вече тясна. Приказките на Тиквара, колко направил, колко ни дал, и какви ли не глупости показаха едно, освен кражбите и лъжите му, нищо не е направил за 10 години. Пролетта показа колко са откраднали от Пътната инфраструктура.
25
3
 
64
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Гoвeдaтa, които карат в аварийната лента да будат глобявани 1000 лева, като за всяко следващо се прибавят по още толкова допълнително!Да им се вземат книжките, а колите да се прибират като залог за плащане на глобата в срок.Аварийната лента е за това - да се спира в нея в слувай на нужда.
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Цветан КараилиевГръмни са ба ...
23
19
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се чудете що са спрели в аварийната лента...ами от ромски произход са загиналите.Достоверна информация от близък на загиналите в страница във ФБ,където им беше качил снимката и жалеше за тях.
22
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Материалът е лош. Вместо глави имат тикви . Всеки ден виждам вместо кафе в ръка рано сутрин кенче бира, бутилки бира. Не ги ли е срам в 8 сутринта да умирисват трамвайте на долнопробна кръчма. Пример още мога да дам. Но не ми се дъвчи едно и също.
21
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Средно, другпътНапиши в гугъл car deaths per capita и отвори уики, пред нас са Румъния, Хърватска и Унгария, останалите далеч зад насАми напиши го и и ти и прочети че и Сърбия, Полша, Русия, Македония, Литва, Гърция, Хърватска, Беларус, Албания са с повече загинали от нас. Да се сравняваме с развитите западноевропейски страни е нелепо.
20
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заминаваше за Англия за да роди бебето там, за да бъде англичанче, а не българче за да има повече перспективи в живота
19
17
 
14
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 6 години
Този ***,убил тримата,не заслужава да живее,данода го Господ прибере,за да си го съди!
18
12
 
35
 
! Отговори
Варненец преди 6 години
Ако всички се смеят на Пернишката простотия, то е така защото не са виждали н е ща ст ни ци те от Варна.. Варненците са най-големите бо клуци евър в България
17
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Зайко-БайкоНе знам, но у нас при спиране в аварийна е препоръчително да се остави колата на нулева и без ръчна, ако някой *** ло умник те думне отзад да смечки удара.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Средно, другпътНапиши в гугъл car deaths per capita и отвори уики, пред нас са Румъния, Хърватска и Унгария, останалите далеч зад нас
15
5
 
9
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
До 8 и 10 в грешка си! Никъде по света няма такова правило само у нас измислени специялисти решават на своя глава и стават уязвими за движението и природните условия!