Да спукаш гума и да ти я смени полицай! Чудо ли е по нашия край?

Униформен се превърна във Facebook звезда заради добрия жест
13 апр 2018 19:00,
67

Снимка: Facebook

Виж други галерии »

Полицай от Районното управление в Бобовдол стана Facebook звезда след като смени спуканата гума на млада шофьорка.

Жената, изпаднала в беда на пътя, благодари на младия полицай Ивайло Рангелов с пост в социалната мрежа. Надя Йорданова публикува и снимки на униформения, който я избавил от неудобната ситуация.

Според нея това е "един добър пример за нашата родна полиция".

"Днес спуках гума в района на гр. Бобовдол, за мой късмет полицай Ивайло Рангелов от РУ Бобовдол спря служебния си автомобил, за да ми помогне", разказа тя ситуацията.

Под историята й има над 5 000 харесвания и реакции, над 500 души са я споделили, а коментарите под нея са десетки.

Повечето от потребителите на социалната мрежа хвалят униформения за постъпката му, но според други това трябва да е нормална реакция.

Някои пък подозират, че е бил така услужлив, защото зад волана е била жена. Други пък критикуват шофьорката, че не може сама да си смени гумата.

Трети пък пишат, че всеки би спрял в такава ситуация, но колежка на Надя, пътувала с нея, разказва, че минали няколко коли покрай тях и аварийния знак, който разпънали, но никой не спрял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Николов преди 6 години
Браво, това е човешка постъпка. Няма значение полицай ли е, тираджия ли е - човекът си е човек не чесва герой
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подигравка с хората които ви вадят заплатата с кликовете тука , снимка от фейсбук на профил за Продажба на кремове и др. в интернет , абсолютен FAKE NEWS , каквата Медията такава и Държавата
31
4
 
1
 
! Отговори
nadaren преди 6 години
До Амет ДжамджиятаAmet da go na4ukam pone 3-5sm zad slivicite na maika ti zena ti i sestra ti
30
3
 
17
 
! Отговори
маларт преди 6 години
"Млада шофьорка"! После си разменили телефончета и фейсбук. Ако беше некоя пенсионерка надали щеше да е толкова всеотдаен...
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
у нас няма Закон за Феийк Нюз така че всякакви статии има в тоа сайт
28
3
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
Кой на кога е помогнал , снимки от фейсбук няма никаква Жена с такъв профил ???
27
4
 
10
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 6 години
До ком.22 .......немога да повярвам ,че в България един човек е помогнал на друг човек !... Ако закъсалата беше някоя по-възрастна или неугледна женица,щеше да им диша прахоляка...Късмет,че шафиаторката е засукана мадама,та това младото се е направило на мъжле.И така мили деца,Принцът на белия кон се впусна да спаси Милейди ,от закъснението за аудиенцията при придворния коафьор,храбро борейки се със счупеното колело на лошата карета...
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да чуем мнението на феминистките...Между другото, тази откъде събра пари за подобна колица?
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има въпросната Надя Йорданова с сайта SolatShop в кпйто са въпросните снимки , пълен ФЕЙК НЮЗ за поред път както всеки ден в днес.бг и не трий коментара Мошеничке
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има въпросната Надя Йорданова с сайта SolatShop в кпйто са въпросните снимки , пълен ФЕЙК НЮЗ за поред път както всеки ден в днес.бг
23
18
 
13
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
Като не може да си смени гумата сама, има пътна помощ за целта- карат я заедно с колата до най-близкия сервиз и я сменят! като гледам е твърде вероятно полицая да е извършил тази дейност в работно време. Надали обаче му влиза в задълженията да сменя гуми на аварирали коли! Лично по мое мнение полицая трябва да бъде наказан за оклонение от изпълнение на служебните си задължения! След това друг път едва ли ще посмее да се прави на самарянин, особено пък в работно време!
22
2
 
19
 
! Отговори
Киро кардана преди 6 години
Баси маматаа....немога да повярвам ,че в България един човек е помогнал на друг човек !Това не нещо невероятно и почти невъзможно..Щеше някак да е по нормално да и пише глоба за предпоставка за ПТП,да и замери грайфера на гумата или да и извика пътната помощ на шурея си и да и одере кожата..
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хубаво, но да си вършеха и другите задължения.
20
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Англия ми беше изгорял задния десен стоп, за което не знаех. Настигна ме полицейска кола и ме накара да спра. Полицаят ми обясни за случая и ме попита дали имам резервна. Естествено нямах. Той отиде до колата си извади нова и ми я смени...Аз гледах със зяпнала уста и попитах дали трябва да платя някаква глоба. Той ми каза не." Вие сте опасност за движението и моята работа е аз да го предотвратя".
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятелю,нещо не си в час...за целият Е.С. е 112...
18
14
 
2
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
Номер 12 , коя е тази западна държава, където им телефон 112 ? Да се обадя и аз, че спуках гума, разправяте врели-некипели, ще падна от смях. Можеше да напишеш, "обадили се на еквивалента на тел. 112" ......????:-)
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е прецедент! И аз съм виждал подобно нещо, но в София.
16
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на полицая, това е достойна постъпка. Би трябвало и да е нормална, ама не е. А за умниците да поясня - жена съм, отлично знам как се сменя гума. Но това не значи, че мога да я сменя сама без много сериозен физически напън. Човешко е да помогнеш на по-слабия да свърши нещо, което него би го затруднило, а теб не. Все едно да не помогнеш с тежки торби на жена. Естествено че може да ги носи сама, но нея това би я уморило много повече от колкото теб. Защо да не помогнеш? Какво не ви е наред?!
15
21
 
9
 
! Отговори
Реалист!! преди 6 години
Полицаят трябва да оползотворява времето, платено му за работа, за да осуетява престъпления!Всяка друга постъпка на "човечност" не трябва да се толерира!Made in Germany!!
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странно и необичайно поведение на български катаджия!