Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!

При ПТП-то загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души
13 апр 2018 13:00,
141
Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!
Снимка: Facebook

Жена с "Рено", с плевенска регистрация, е придизвикала зловещата катастрофа на "Тракия", сочат предврителните данни за инцидента, станал по обед на магистралата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Един от управителите на фирмата "Юнион Ивкони" Иван Добрев каза пред БНР, че автобусът на фирмата е чисто нов, произведен през 2014 година.

Още по темата

"Аз не съм разследващ орган. По първоначални данни пътник се е обадил, че лека кола се е завъртяла, не знам от другото пътно платно ли е, от същото ли е, някаква жена е карала, тя е жива и доколкото знам е дала показания пред полицията, че е изгубила контрол над колата, удря се в рейса и го обръща", допълни той.

"Счупили са се стъкла и вероятно при влаченето на автобуса са изпаднали хора. Вероятно една от причините някои от пътниците да изпаднат през изпочупените прозорци е, че не са си били сложили коланите. Зор да има колани, а сега не се слагат", коментира той.

При катастрофата автобусът се е обърнал, излязъл е от пътя и има хора, които все още са затиснати под превозното средство. В Сливен шофьорите са се сменили и зад волана е бил 32-годишен мъж. Автобусът е тръгнал в 6 часа от Бургас и е пътувал към София.

Припомняме ви, че при пътния ад загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души, сред които и дете, съобщиха от здравното министерство.

14 линейки на ЦСМП – София са изпратени на мястото и транспортират ранените към най-близките с оглед на констатираните травми лечебни заведения.

Спешните отделения на Окръжна болница, "Пирогов" и ВМА са в готовност да приемат пострадали. Линейките се ползват с коридори за бързо придвижване. Движенито на магистралата е затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
23
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 6 години
И ДА Е ИМАЛО ДУПКИ ПО ПЪТЯ.... КАРА СЕ ВНИМАТЕЛНО, И СЕ ОГЛЕЖДАТЕ... БАСИ И ХОРАТА. БЕЗОТГОВОРНОТО КАРАНЕ.... ЛЕКА ИМ ПРЪСТ НА ЗАГИНАЛИТЕ. :( НЯМА ЗНАЧЕНИЕ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА КАРА.
36
11
 
23
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Кск да построя с повече платна, като Тиквара краде от всичко, особено от пътищата. Стига се 80% от поръчката. Ти да не си от неговите лапачи, защо не му се обадиш и питаш, къде са милиярдите откраднати от нас? Питай бе мишок или те е шубе?
35
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата няма ли да обяви НАЦИОНАЛЕН ТРАУР.Или е зает да се мляска с Юнкер.
34
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се завърташ на прав участък, сух път, добра видомост, какви са тези смотянци зад волана? Тези и с 10 да карат пак са ултра опасни, с некоординираните си действия.
33
3
 
28
 
! Отговори
Toni преди 6 години
До Васил ТодоровНа запад е задължително да слагаш колан в автобус, може да бъдеш глобен, а при евентуална катастрофа - може и да не ти изплатят обезщетение, понеже си нарушул правилата за безопасност.
32
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли транспортни министри, премиери, АПИ, нещо там да я върши тази работа? Защо им плащаме заплати, ние ли да си строим?---------Ами ти естествено искам да ни построиш 9 лентова магистрала да ни покажеш как става, защото на приказки и 15 лентова може да ти се построи.
31
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРАКИЯ - МАГИСТРАЛА НА СМЪРТТА.
30
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от смотани шофьори, не внимават грам на пътя, то вече скоростта не е такъв фактор, колкото фрапиращата разсеяност, има такива кухи *** дето буквално не знаят къде се намират, тръгнали на път.
29
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сифияьсе напълни с прйзан ле трактори с регистрации ЕН, М, ВР, Е, РК, ВН, Р, Н и още, които за да потиснат комплекса за малоценност, гяволуват пи селски. Всеки в София знае и се пази от тях. Виждал съм жена от Перник по бул. България да кара по змийски, от пълно дясно в ляво и обратно. Нагло и безотговорно. Жельо махна жителството което унищожи София с идването на всякаква неграмотна и проста твар.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не си построиш магистрала с 15 платна като много разбираш от пътища?Няма ли транспортни министри, премиери, АПИ, нещо там да я върши тази работа? Защо им плащаме заплати, ние ли да си строим?
27
3
 
35
 
! Отговори
Тони преди 6 години
1. Полицаите в България само чоплят носовете и контрола е нулев. 2. Контрола над транспортните фирми също не съществува. 3. На българина е под достойнството да носи колан. Резултатите са на лице. Виновни са реално всички. Наказан няма да бъде никой.
26
34
 
9
 
! Отговори
едо преди 6 години
32 годишен мъж...по-скоро 32 годишен младеж...тук може би се крие пробоемът
25
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой смята, че "Тракия" е читава магистрала, значи не е мърдал извън България. Да, някои участъци са окей, но дотам. Голяма част от нея е опасна направо. Караш ли с над 100 си е направо риск.
24
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Загиналите са вече 10 - Бог да ги прости.Това е национална трагедия.Трябва незабавно да се закрие Европредседателството.Не може някакви тлътаци да ядат и пият докато българи загиват.
23
2
 
25
 
! Отговори
Васил Тодоров преди 6 години
До Анонимен Досега не съм видял пътници в автобус с колани.
22
4
 
36
 
! Отговори
редовно пътуващ преди 6 години
Жалко за загиналите и пострадали хора! Много жалко!Какво точно е станал в конкретния случай-тепърва ще се изяснява, но на всички е известно, че автобусните превозвачи са голеби б*клуци! Малко пари дават на шофьорите, не им достигат кадри и се възлагат курсове в нарушение на всички норми.А И*кони е може би най-калпавата фирма-царе са на селските тарикатлъци, я курс ще пропуснат заради малко пътници и тичаш да презаверяваш и доплащаш в последния момент,я друго подобно нещо. Никога пари не връща
21
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не си построиш магистрала с 15 платна като много разбираш от пътища?
20
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех тази еманципация, ех, тази далавера купи книжка на любимата и жената, може не може, сяда зад волана. Преди 10 години имаше два пъти по-малко коли. Натоварена е магистралата, цялата в кръпки и дупки, с Месершмити каращи с 200 км/час. Едно с 90-100, другите с 200, последните искат да излитат, но първите им пречат. Скоростта 140 е много за тази руина, наречена магистрала. Колко бързо отесня,а? Пътувам и до САЩ, излизаш извън Ню Йорк, 9 девет платна в една посока и зверски контрол! Зверски глоби!
19
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази фирма е с най- гадните таратайки и най- наглите, семпли шофьори.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен10 са вече :( :(