Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!

При ПТП-то загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души
13 апр 2018 13:00,
141
Жена с "Рено" ударила автобуса на "Тракия", изгубила контрол и... ад!
Снимка: Facebook

Жена с "Рено", с плевенска регистрация, е придизвикала зловещата катастрофа на "Тракия", сочат предврителните данни за инцидента, станал по обед на магистралата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Един от управителите на фирмата "Юнион Ивкони" Иван Добрев каза пред БНР, че автобусът на фирмата е чисто нов, произведен през 2014 година.

Още по темата

"Аз не съм разследващ орган. По първоначални данни пътник се е обадил, че лека кола се е завъртяла, не знам от другото пътно платно ли е, от същото ли е, някаква жена е карала, тя е жива и доколкото знам е дала показания пред полицията, че е изгубила контрол над колата, удря се в рейса и го обръща", допълни той.

"Счупили са се стъкла и вероятно при влаченето на автобуса са изпаднали хора. Вероятно една от причините някои от пътниците да изпаднат през изпочупените прозорци е, че не са си били сложили коланите. Зор да има колани, а сега не се слагат", коментира той.

При катастрофата автобусът се е обърнал, излязъл е от пътя и има хора, които все още са затиснати под превозното средство. В Сливен шофьорите са се сменили и зад волана е бил 32-годишен мъж. Автобусът е тръгнал в 6 часа от Бургас и е пътувал към София.

Припомняме ви, че при пътния ад загинаха 6 души, пострадалите са не по-малко от 20 души, сред които и дете, съобщиха от здравното министерство.

14 линейки на ЦСМП – София са изпратени на мястото и транспортират ранените към най-близките с оглед на констатираните травми лечебни заведения.

Спешните отделения на Окръжна болница, "Пирогов" и ВМА са в готовност да приемат пострадали. Линейките се ползват с коридори за бързо придвижване. Движенито на магистралата е затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗаралияА ако е ударило гумата, дали не е възможно? Ако просто беше обърсала автобуса, най-вероятно нямаше да се е обърнал, можеше и само да се завърти. Но пък при такова голямо превозно средство не е ясно при завъртането дали някое колело няма да се окаже в канавката и отново резултата да е същия. Другия вариант е шофьора да се е опитал да избегне удара, като е завъртял волана по-рязко, което води до загуба на контрол върху превозното средство, съответно отново колело в канавката и т.н.
116
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой за да скрие собствените си из, пражнения създават умишлени инциденти. Нали разбирате след, това защо света ги търси. Винаги има обяснение за това. Умират невинни хора! Китайците са ненадминати в тълпа от 60000 души са способни да разпознаят със система за лицеви разпознаване и най- тежкия случай.Вярвайте на алабализми и на приказки на шехеразада.
115
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевен..! . Линейки от Елин Пелин. Вие хората за малумни *** ли ги взимате!? Радио... което се намира на задната седалка. И Опел ще се навре под автобуса!? Вие добре ли сте нали сте наясно че с подобни приказки хората не ви вярват особено.-----Това е умишлен акт на действие, който е придизвикан от Опел, който засича рейса от дясно и придизвиква неговото обръщане.Не е ясно, защо точно линейки от Елин Пелин се включват какво искат да видят. Кой е бил в този автобус!? Институции са в траур!!!
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проста кифла.заради некадърността и хората умряха.публична екзекуция с предварителни жестоки изтезания.
113
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тъпите *** не трябва да се дава кола.в Саудитска Арабия ги колят по улиците ако ги хванат да карат
112
0
 
6
 
! Отговори
wing преди 6 години
Шофьорката на колата да и вземат телефона и да видят в момента на катастрофата дали не е говорила или чатила с някой. Обикновено такива кифли заради такива елементарни неща, предизвикват огромни трагедии, като тази.
111
8
 
4
 
! Отговори
Заралия преди 6 години
Водача на автобуса има по-голяма вина. Не е запазил самообладание след удара от колата и е кривнал по-рязко отколкото е трябвало. Автобуса тежи между 15 и 18 тона - не е възможно Рено Меган,което тежи около 1 тон, да промени траекторията на автобуса. Тоест неопитен или пиян или разсеян (най- вероятно с телефон) водач на автобуса.
110
1
 
5
 
! Отговори
Gendy преди 6 години
До анонимен.ти видв ли порсженията от лявата страна на буса?много разбирачи
109
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗДПАз попринцип ги давам 20тачките, защото винаги има- Караме без колан, а ?- WTF - с колан съм бе !!!- Аха, ми върви доказвай, като си бил с колан !
108
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Gendi Не се прави на умен ...
107
1
 
10
 
! Отговори
Gendi преди 6 години
Как.колата е обърнала 15 тона автобус???по него има само ожулено.маи шофера на буса се е уплашил в повече и е вкарал в канавката
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по всичко изглежда че не жената е изгубила, а Магистарлата е изгубила контрола над колата!
105
0
 
1
 
! Отговори
Журналистите паКути преди 6 години
Журналисти отново счупиха молива да си почистват трите кафяви дупки. еднта е 5-тата им точка а другите две -ушите.Случката е наречена АД. а ако загиналите бяха не 10 а 10? кво АД на КВАДРАТ ли бе паКути?
104
7
 
16
 
! Отговори
савала преди 6 години
аре стига писахте глупави разсъждения .. ясно е като бял ден жена шофьор аман шофьор изгубила е контрола върху колата закото или си е писала по телефона или е говорила по него или се е червила или се е замедчтала по някой възлюбен изтрескала е автобуса и е изтрепала невинните хора сега да и пишат акт да и вземат книжката да я съди зържавата за непредумишленно убииство по невнимание и всички роднини на пострадалите да я съдят за кръвнина това е ... или ако извади силни връзки и много пара може да
103
2
 
15
 
! Отговори
Пилот преди 6 години
Когато изпреварваш тир или голям автобус с висока скорост, въздушната струя ,,избутва" колата ти навън,усеща се като клатене от силен страничен вятър.Почти на всеки се е случвало.Тук ако е мощна колата се излиза с газ,ако е слаба-намаляваш скороста.Ако решиш да компенсираш с волана-губиш управление.Книжката няма значение защото подобни ситуации не се разиграват на шофьорските курсове.
102
6
 
17
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Спокойно бе хора, жената си е била опитна само или телефона погледнала или се е стреснала като видяла кола в онова огледало дето служи за гримиране, има куп неща който на всеки може да се случи. Сега кзто е на лице тргедия ще мъдрим кой е виновен. Народа е виновен а не корумпираните управници вкрайна сметка вие им давате подкуп а те само го вземат. За това улиците са пълни с измислени водачи с купени книжки и неопитни изкарали курса с благословия "Карай и бог да те пази"
101
1
 
4
 
! Отговори
Я па ти... преди 6 години
До БC Да се монтират камери на всички автобяси.От пред , от зад и от страни.Да се монтират чипове в главите на всички шофьори.Срок две седмици. Ами така де.Като си почнал....
100
0
 
12
 
! Отговори
ЗДП преди 6 години
всички сме виновни,защото тук всеки се прави на честен а на пътя вади 20 лева за КАТ,курсове фиктивни кампанийни акцийки,трябва контрол и контрол на контролиращите,стига вече нямаш пари за здрава кола ще се возиш на автобус и влак няма да избиваш хора по пътя,стига сме отбивали номера във всяка една сфера на живота.тези хора лежат на съвеста на цялото общество на тарикати и на тези,които си затварят очите пред нередностите
99
3
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Срам и позор за Управляващите,министрите, институциите във България!!!!! Как може без почивка и почивен ден да работят шофьорите ,не само на Юнион Ивкони!!!!! Така е във България,да се работи за ниски заплати и без почивен ден!!!! Къде сте ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА- ИМАТЕ ДУМАТА!!!!! Има нередности,затова има и произшествия!!!!! До кога ще се работи,така във България?????ОТГОВОРЕТЕ!!!! Г-н Борисов, да нареди проверка Инспекцията по труда върши ли си работата!!!!!!
98
9
 
33
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
АМАН ВЕЧЕ ОТ ЖЕНИ -ШОФьОРКИ.....те не са внимателни,а страхливи.....и от опит знам ,че са опасни,особено по-неопитните на пътя