Нова тежка катастрофа на "Тракия": Бус се обърна, двама загинаха

Осем души са ранени и са откарани в болницата в Ямбол
Обновена: 14 апр 2018 18:19 | 14 апр 2018 18:19,
74
Нова тежка катастрофа на "Тракия": Бус се обърна, двама загинаха
Снимка: архив "Булфото"

Нова тежка катастрофа стана днес на магистрала "Тракия". Бус се преобърна следобед, при инцидента загинаха двама души.

Пострадали са осем пътника. Те са транспортирани в болницата в Ямбол, съобщи Нова.

Инцидентът е станал на 296-тия километър от аутобана.

"Временно движението в участъка от км 296 до км 298 в посока София на АМ "Тракия" в района на село Воденичане се осъществява само в изпреварващата лента", съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

От АПИ предупреждават водачите да шофират внимателно, преминавайки през отсечката.

Тежкият пътен инцидент става само ден след като в друг участък на магистрала "Тракия" катастрофира автобус и шестима пътници загинаха на място.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
11
 
! Отговори
Платен анонимец преди 6 години
Защо не дадат правомощия по- сериозни на полицаите и да намалят глобите на нормални но да ги хващат наред всички нарушители. Ефективността ще е в пъти по-висока. Нооооо така ще се хващат и свои хора и ромски кланове(избиратели) ще им се наруши кефа. Не е удобно нали. Големите бизнесмени ще ом секнат тъмните потоци. Въобще блатото е доста мътно и просто сега си берем плодовете на целия абсурд в който ни вкараха псевдо демократите.
61
0
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Айде утре пак траур.
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимно платен преди 6 години
Колко анонимно платен и мирогледно сляп трябва да е някой чв да нарича това магистрала, дясната лента е скандална дори за стандартите на Сърбия. Отделно хората не спазват пеавила, защото никой не им дава такъв пример(ценности). Не работят усърдно и не вярват в това че успеха идва с усърден такъв, защото у нас тези които са за пример не правят така. Те си цоцат кражбички на едро после дават тъмни заплати на тъмни субекти за мръсната работа, т.е никой се не нада на честен труд.
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решил е да "спести" от нови гуми ЕРДОГАНЬО
58
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората се движат по пътищата, а не обратното.Сами си правете изводи кои е виновен... ИдoTи хвърчат с несъобразена скорост и неспазване на правилата, а после държавата била виновна...
57
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представяте ли си, ако карахме без включени животоспасяващи фарове през деня и ако ги нямаше новите свръхмодерни камери на минку рушвета, какво чудо щеше да е. А сега някакси всичко е наред.
56
10
 
30
 
! Отговори
Онани Онанчев преди 6 години
Какъв аутобан бе, да ви таковам в гербаджийските ви кратуни?! В Чехия и междуградкият път е по-добър..... Шъ ви е.......ба й ганьовските медии!
55
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви имам магистралата!
54
6
 
19
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Истината е, че в България наказанията в Закона за движение по пътищата са несъразмерно високи и всяка година стават все по-строги, а нарушенията се увеличават, както и може да се очаква. Всички експерти много добре знаят, че свръхвисоките наказания, като се запишат в закона, не спират нарушителите. Само в България някои все още вярват в лъжите на КАТ и сиакт все по-строги наказания в закона..
53
11
 
22
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Да се обвиняват шофьорите за катастрофите, означава никога да не се видят истинските проблеми по пътищата и съоътветно нищо да не се прави за спиране на нарушенията и катастрофите. В този смисъл всеки, който вини шофьорите, иска да има повече нарушения и катастрофи. Звучи парадоксално, но това е истината. Защо ли никой не си задава въпроса защо българските шофьори са примерни шофьори извън България, а чужденците са най-опасните шофьори в България и правят най-много и най-опасни нарушения?
52
6
 
23
 
! Отговори
решението е преди 6 години
Докато не се въведе системата Бонус-Малус при застраховките ГО , терорът по пътищата ще се увеличава. Българинът се дисциплинира само когато му се бръкне дълбоко в джоба. За това за всеки системен нарушител - тоест терорист по пътищата, застраховката ГО трябва да е в десетократно по висока
51
6
 
25
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
В Испания , заради кризата бяха намалили скоростта на 110км/ч , а в БГ -140 , не се учудвам че всеки ден четем такива статии
50
2
 
4
 
! Отговори
Max преди 6 години
До АнонименИма нещо вярно но не е точно така.Чул си и ти какво говорят бабичките на пътя но не си го разбрал :))
49
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как има хора , които цял живот са на пътя и нямат премеждия и нито магистралата нито образованието им пречи., ами защото мислят и шофират с едно на ум . Сега повечето като им връчат новия бус- 150-170 коня и тичат да хванат дявола за опашката.
48
7
 
14
 
! Отговори
Мисли с главата преди 6 години
Към44... Погрешно сложих"-". Прав си, когато *** никой не му пука, само строгите закони помагат.... Ама кой да ги приложи е проблема. Хем виждаме колко жертви се дават, хем протестираме против законите. Щом не може с добро.... Покрай сухото ще гори и мокрото!
47
8
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Бойко да се обади наПутин-нали сме натовска държава-да не си хаби ракетите за нас-ние сами ще се справим със съкращението на популацията на така наречената територия-,,България,,
46
6
 
6
 
! Отговори
q преди 6 години
mnoo prost narod spiswa na toq sait! mnoo prost narod i po pati6tata, i za twa se tepat ejednewno!
45
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко пр()ст,примитивен и ограничен трябва да е човек,за да обвини нова магистрала за конкретните две трагедии !Нямам думи !!Гнус ме е от такива крет$ни като платените тук !Наистина не вярвам ,че може да има толкова натурално глуп***ви хора,явно наистина им се плаща .
44
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MaxТиквеник, в Холандия всички карат градско. Там разстоянията между градовете са по 20 км и е равно като тепсия.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров е теолог бе, стига излага Атака с тия бълвочи, атакисте.