Пияна и надрусана шофьорка помете 10 коли в Пловдив

Инцидентът е станал в комплекс "Оазис-4"
15 апр 2018 13:45,
85
Пияна и надрусана шофьорка помете 10 коли в Пловдив
Снимка: bTV

Задържана е 21-годишна жена, ударила 10 автомобила при шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Инцидентът е станал на паркинг в Пловдив. Това съобщи за "Фокус" говорителят на ОДМВР- Пловдив.

Сигналът е подаден тази сутрин около 6.20 часа в 1 РУ в Пловдив. Инцидентът е станал на паркинга на жилищен комплекс "Оазис-4" в Пловдив.

Жената е предизвикала верижното ПТП, шофирайки джип под влиянието на алкохол и наркотици.

Край ударения джип по обед се появи млад мъж, който твърдеше, че съпругата му у шофирала, съобщи bTV.

Увреждания има и по нейния автомобил. Дрегерът отчел над 1.3 промила алкохол. Установено е, че жената е шофирала и след употреба на марихуана.

Тя е задържана за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
33
 
! Отговори
възмездие преди 6 години
Ако не я осъдят следващият път може да се блъсне в кортеж на правителството. Нали по някога има възмездие.
26
6
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
По- големи пияници- шофьори от майните не познавам. И знаете ли защо е така? Защото на майните от Пловдив манталитетът им е гръцки...но от тяхна страна(на пловдивчани) криворазбран. Ония елини се имат за най-стойностните и че никой не може да им каже нищо. А тия в Пловдив окарикатуряват елински манталитет с Ганьовска простащина!За Пловдивчани няма мигачи, те си карат по собствени неписани закони. За пловдивчани няма дрегер..качаш се на 3 ракии в колата и се прибираш у вас.Няма проблем.
25
1
 
9
 
! Отговори
Застраховател преди 6 години
В застрахователните договори никъде не пише че застрахователя отказва да заплати щетите ако нарушителя е отказал да даде проби за алкохол и наркотици.Но е много ясно написано че при ПТП причинено в следствие употребата на забранени ,при управлението на МПС, вещества.Застрахователя запазва правото си да откаже да покрие материалните щети!Все пак всяка застрахователна компания може да заведе каквито си иска искове но шанса да минат в съда е минимален!
24
3
 
23
 
! Отговори
суджук гейт преди 6 години
Държавата с неограничена престъпност. Така се прослави България по света благодарение на тези с имунитет. Ежедневие станаха грабежите, убийствата и безпрепятствени бягства от затворите. Недовършени дела и неосъдени престъпници. Такава е държавната политика, интеграция с престъпността.
23
3
 
22
 
! Отговори
Застраховател преди 6 години
Когато си пиян и надрусан ,гражданската отговорност не важи.При толкова много блъснати коли ще завалят искове към тая за няколко 10-ки хилядиАко не плати ,ЧСИ-та ще и запорират имуществото.Ако беше отказала да даде проби, щеше хем да избегне съда ,хем застрахователите щяха да покрият материалните щети!
22
0
 
37
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Пияна и надрусана,не знам какъв човек трябва да си,за да се качиш да караш кола по този начин,след като цяла седмица новините са изпълнени с жертви на катастрофи!!!
21
3
 
37
 
! Отговори
Хой хой преди 6 години
Едно време е имало затвор за дългове. Хората са или честни всеки си е знаел мястото, и са зачитали закона. Сега всяка *** ипача вири краката фучи с купената книжка и с колата на *** и накрая много сори траур черни очила меченца във фейса и пр лицемерия!
20
0
 
22
 
! Отговори
Ммм преди 6 години
Появил се млад мъж....какъв мъж бе това е ***....не знае къде е и какво прави жена му...
19
3
 
21
 
! Отговори
"властите" преди 6 години
Правосъдието ни се нуждае от нови хора които са от държави на ЕС. Тогава ще намалее престъпността и корупцията. Освен това не трябва да има хора с имунитет за да бъдат осъдени големите престъпници.
18
3
 
11
 
! Отговори
122 преди 6 години
Made in Bulgaria!!! Наздраве!!!
17
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как още не се е появил първият коментар, който да твърди, че марихуаната е абсолбтно БЕЗВРЕДНА и че ако момето НЕ беше се напафкало, а само натаралянкало - намачканите коли щяха да са двойно повече, а тя - вече изстинала и т.н.? Тъй де - няма как ''здравословната'' марихуана да не енамалили ефекта от наквасването...
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АдвокатОк, застрахователите ще платят щетите на потърпевшите. Нейните няма как. Следва регресивен иск от застрахователя, към причинителя, за покриване на причинените и изплатени щети. Застрахователя ще си вземе всички пари обратноТа никак няма да се размине само с тези административни 2000 лв глоба.
15
5
 
35
 
! Отговори
пияндурите преди 6 години
Тези които карат пияни и дрогирани мястото им е в затвора, защото стават терористи. В пандиза най тежката и *** работа трябва да вършат.Така ще се излекуват от зависимостта от дрога и алкохол. Но жените в пандиза трябва да ги задължават да бъдат *** в законен публичен дом. Така ще изплатят щетите които са нанесли и зависимостта от опиати. Всеки ден има загинали от катастрофи. Затова тези където със секс услуги взимат книжки и не спазват знаците, не са нужни за обществото.
14
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкохол - ок, наркотици - ок, ама жена + алкохол + наркотици + автомобил ....
13
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До АдвокатДве гоини, е лишаването при отказ 2А за парите е така 2 000 лв.
12
1
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
В статията има печатна грешка. Появила се е нейната съпруга, а не съпруг
11
0
 
20
 
! Отговори
Какво е виновна преди 6 години
като и се пречат паркираните коли?
10
2
 
32
 
! Отговори
Doncho преди 6 години
По обяд,след като изтрезня,се появи и съпружеската мутра дето напи и дрогира жена си,но всичко е точно ,юе получи нова джипка младата майна и пак ще върши същите простотии.
9
2
 
26
 
! Отговори
111 преди 6 години
Не знам колко пияна и надрусана е била, че да потроши 10 коли. Не го разбирам. Блъснала е една-две, защо не е спряла. Играла си е на блъскащи колички ли, какво?
8
22
 
10
 
! Отговори
Адвокат преди 6 години
Не защитавам тая дри.сла НО според Българското законодателство НЕ МОГАТ да те накарат на сила да дадеш проба за Алкохол и Наркотици.Отказвайки да дадеш всякакви проби, ти се налага глоба до 2000 лв и се отнема книжката за 1 година.Но най -важното че избягваш съда, защото вината за употребата на забранените субстанции остава недоказана .Също така застрахователите няма да имат основание да не заплатят щетите.Сега наред с глобите , съденето ,книжката ще трябва и да плаща!!!