Близки на семейството, загинало на "Тракия": Справедливост!

"Дали стигна навреме този, който отне живота на невинните души"
16 апр 2018 17:45,
44
Близки на семейството, загинало на "Тракия": Справедливост!
Снимка: Facebook

Близки на семейството, загинало миналата седмица в аварийната лента на магистрала "Тракия", призоваха за справедливост в социалните мрежи.

Приятел на загиналия мъж публикува снимка на двамата и призова тя да бъде разпространявана, за да може нелепата им смърт да не бъде забравяна и виновникът за нея да получи наказание.

Двамата и едногодишната дъщеричка на жената от друг мъж загинаха в нощта срещу 12 април. Те бяха пометени от автомобил в аварийната лента на магистрала "Тракия", където били спрели по неизвестни засега причини.

Още по темата

Малко след смъртта им стана ясно, че двамата очаквали дете – жената била бременна в четвърти месец.

В трагичната нощ семейството пътувало към летището в София, за да летят за Англия, където се връщали на работа.

Въпреки първоначалните информации, че двойката не е имала брак, от информацията на близките им става ясно, че те са се оженили наскоро.

"На 22.02 разбрах за вашата сватба, а днес разбирам, че вече ви няма... Това е жестоко", пише в една от групите на Стара Загора Господин Господинов, приятел на мъжа.

Ето поста му:

"Скъпи приятели, днес ще кажем последно "сбогом" на тези две невинни души, на тях, на тяхното бебе и на бебето в утробата. Те бяха млади и невинни, поради грешка на друг те си отидоха от този свят. Заради това, че някой е бързал за някъде, отне 3 живота и на 1 неродено дете. Сега искам да попитам дали стигна навреме този човек, който отне животът на тези невинни души.

Скъпи приятели, умолявам ви, нека бъдем съпричастни към тази нелепа смърт и разпространим колкото се може повече, за да има справедливост, за да не остане тази нелепа смърт така забравена, подмината нелепо. Виновникът да получи своето наказание.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 5 години
Аз незнам каква е работата Ви и какви правила спазвате ,това което виждам е ,че сте неграмотен.Да ви попитам като изреждате тези неща -жилетки...30 метра...Карат ли с пълна газ в аварийната лента?
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете за колан...жилетка ....Били са включили авариини...може тъкмо да са спрели -от къде знаете,че няма да сложат жилетка тъкмо са свалили коланите!?Бременна ...малко дете може да е прилошало на някой!?Невярвам и триъгълника ако е бил сложен да им е помогнал...те са имали светлинна сигнализация!?...И най-важно -авариина лента -какво правеше господинът там с толкова висока скорост????
36
3
 
10
 
! Отговори
Mimcho преди 6 години
Trqbva da ima spravedlivost.Koito e napravil tova da si poeme otgovornost,ne da se krie kato mishka.
35
2
 
4
 
! Отговори
Mimcho преди 6 години
A na teb koi e dal knijka glupak
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По света спазват правилата. Жилетка, знак за сигнализация. Имаше и друг подобен случай, причината същата и пак смърт. Там беше повреда. Тук незнам каква е причината. Българина системно нарушава правилата. Какъв е проблемът да се сложи колан. После цялото общество се тресем от такива трагедии. Един колан спасява живота. Така едно момиче изхвръкна през стъклото на колата, само защото беше без колан.
33
23
 
6
 
! Отговори
Кой и дал книжка преди 6 години
Леле на момичета жени не трябва да им се позволява да карат коли. Те правят задръствания катастрофи пътищата ще са в пълна безопасност ако само мъжете карат. Да караш кола е мъжка работа. Първо жена не знае как да паркира колата второ тя не знае как точно да завие на остър завой трето тя е много отвеяна от вятъра и четвърто катастрофите ще съществуват защото жените инструкторки са виновни ако мъжете се учите да карате вървете при мъж инструктор не при жена инструктор.
32
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mejdo naroden shefior Sam na kamion i v evropa e zakon sled kato si sprial v avariinata lenta i imash problem e zadaljitelno da si oblechesh svetootrazitelna jiletka i da minesh zad mantinelata na ne po malko ot 30 metra ot prevoznoto sredstvo nezavisimo kak o e vremeto. Niama zakon i Niama i koi da gi spazca v bg. Saboleznovania
31
9
 
84
 
! Отговори
Брадчед преди 6 години
За близките е трагедия, за другите статистика. Живота свършва и за убития и за убиеца. Лесно се правят коментари, но никой не търси първопричината. Когато писах, че трябва да има камери в превозните средства, за да се види действието на момента, получих минуси. Е, замислете се защо няма желание за камери.
30
10
 
49
 
! Отговори
Мари преди 6 години
До АнонименПрав сте, няма държава, няма човеци в нея. Има нагли, безпардонни, арогантни плъхове в човешки образи. И комплексари всякакви! Повсеместно!
29
23
 
17
 
! Отговори
Хрис преди 6 години
Странно-Тази дебела *** какво причини само, а излиза че трябва да я съжаляваме. Майко мила, не ми пука за нея. Само помислете, колко съдби унищожи, защото освен че е кофти шофьор е и безотговорна.
28
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може народа да е 80 процента матреал и да просперира. Сърдете и се обиждайте на който щете. Днес двама чичковци с ИКС 5-таца излязоха от мола и нарушиха веднъж знака за движение само надясно, втори път пресякоха непрекъсната линия като ми препречиха и пътя. И на класона ми направоха знак "какво искам"!!!!! Няма КАТ, няма никой. Около МОЛ Парадайс е мазало. На Емилиян Станев си паркират на лентата за надясно, като я блокират без никой да го интересува.
27
3
 
23
 
! Отговори
Мари преди 6 години
Мир и покой за душите на убитите! Господи, моля те грижи се повече за бременна жена и майка на бебе, за една мъничка невинна душичка и един баща! Хората явно не го можем! И нека виновният да изгние в затвора! Амин!
26
6
 
19
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Шофьорите убийци-на дръвника!
25
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корупцията и купените книжки ще вземат все повече жертви по пътищата!
24
2
 
11
 
! Отговори
Mitko преди 6 години
Otnovo mladi i raboteshti hora sa zaginali. Rabotili sa v taz tejka chyjbina dale4 ot blizki i deca da zadelqt pari4ki za po-hybav jivot, a to kakvo stana . Ne byrzaite tolkova i mladi i stari i jeni i muje, pazete jivota na drugite bulgari,4e tolkova malko ostanaxme. Skoro 6te ni vpi6at v 4ervenata kniga. 10/15/20 min zakusnenie ne e nishto v sravnenie s tova da vidi6 otnovo ysmivkata na deteto si ili shansa otnovo da pregyrnesh blizkite si. Ako ima bog, dano ni dade sili da bydem po-dobri.
23
2
 
8
 
! Отговори
ехоо, съдницитее преди 6 години
Справедливост ли? Кой съди и кой присъжда? Законът, Бог или ние...много компетентни, всеможещи и Накрая-убийци на пътя ! Съдбата е в нашите ръце и всяко оправдание и търсене на вина у другите е лицемерие и бягане от отговорност. Ако се поглеждахте в огледалото по-често щяхте ли да се обичате, така, както ви се иска и другите да ви обичат? Когато сте арогантни на пътя сещате ли се,че и другите около вас са също толкова арогантни, или не са===вашите жертви примерно!?>
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе шматки, това не е от катастрофата с автобуса, а със колата в аварийната лента, няколко дни по-рано
21
7
 
8
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Да плете терлици в Сливен поне 30 години и книжка никога да не види.....проста кокошка. Да умори толкова хора
20
3
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
С над 200 ги е отпраскал, а той бързака оживял ли е?
19
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спираш, аварийки, всички вън и далече от колата - Веднага! Триъгълник поне на 100 метра - това е Задължително!! Гледайте филми с катастрофи, преди да седнете зад волана, Вижте колко лесно стават трагедии! Мислете и се пазете, пазете и другите хора на пътя!