След спор за паркиране: Дядо е с опасност за живота

35-годишен съсед му нанесъл удари в областта на главата
27 апр 2018 14:00,
35
След спор за паркиране: Дядо е с опасност за живота
Снимка: архив, БТА

68-годишен мъж от Шумен е с опасност за живота, след като бил ударен по време на спор с негов съсед за място за паркиране.

Спорът възникнал на 26 април, по обяд, на ул. "Самара" между 68-годишния мъж и 35-годишен, който живеел в съседен блок, пише "Дарик".

Скарали ли се за място за паркиране.

По време на скандала 35-годишният мъж нанесъл няколко удара с ръце в областта на главата на 68-годишния мъж, в резултат на което по-възрастният паднал на земята. 

Откаран е за преглед в МБАЛ-Шумен, където била установена фрактура на лицевата част на черепа.

Пострадалият е настанен за лечение в болничното заведение, с опасност за живота.

Извършителят е установен, разпитан и задържан в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В панделата за 5 години , пък да видим та какъв бияч е.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ханс 26Рано или късно ще попаднеш на ПенсионерЪТ и от там ........един шамар живот ставаш.
30
1
 
8
 
! Отговори
Смут преди 5 години
То и аз днес замалко се разминах да ми чупят носа , защото видиш ли не спира на жълто ами дава газ че да мине. Точно се зарадвах , че ще ми платят корекцията на носа при Др. Енчев, но уви тъпака не слезе от моторетката си. Биячи. Ей такива трябва да ги съдим додупка, че да се научат веднъж завинаги , че понякога за един шамар си опрапастяваш целят живот.
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19Сопол провинциален, комично е неграмотен индивид от дълбоката провинция с килийно образование да упреква в нееграмотност.макар че това е типично поведение на недоклате фИен на Баце-селскУтУ!
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дядо е бащата на баща ти. Дядо е на внуците си. А тук в случая е мъж на 68 годишна възраст. Ама и журналистите са с един уличен език...
27
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да разбиеш челюстта на човечеца за едно парко място, това е диващина, ниска култура, примитивизъм. Толкова ли е трудно да отстъпи човек понякога и да се усмихне. Пълно е с агресивни ***..умници.
26
27
 
7
 
! Отговори
Ханс преди 5 години
Чудя се на тия пенсионери как се репчат на младите, при положение че са на един шамар живот.
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Димитров "Старите междублоковите пространства са си обществена земя," Моля, ко речи? Обществена земя?! :-))))) Нещо от рода на общинска, държавна или нещо друго? Я пак.
24
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз се чудех защо мие бавен нета на виваком сутринта в 9 е вече виваком не се чудя сетил съм се виваком ловеч другия път когато ми се претовари нета ще зема да питам министърката на кого подмога а тя анета.да.се сети аз трева.не паса
23
1
 
5
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
35 годишния е или от братята или от сестрите.
22
1
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
до 15-така Димиторв.---прав си ама само по принцип. Аз лично си купих паркоместо и ми е кеф. Обаче в панелените квартали, в повечето блокове НЯМА паркоместа. Т.е. не става върпос дали собствениците искат "да се зръхсят един 7-12 хил. евро", някои искат, а става въпрос че и да искат - НЕ могат. Така, че не ми се правй на всезнайко парвеню такова. Не си единствения който има пари в СФ, просто хората няма къде да ги купят тия места.
21
2
 
35
 
! Отговори
сс преди 5 години
Към списващите заглавията: Стига сте пробутвали заглавия от типа "Дядо на 68 години"," Баба на 63 години", тъпо и безвкусно е. Познавам няколко "дядовци на 68 години",които освен че могат да ви сложат в джоба отвсякъде,ще оправят младата ви приятелка и тя ще остане много доволна дори.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Класически спор за паркомясто с логичен изход.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Не знам само ти по кое УПРАВЛЕНИЕ си се учил да пишеш?Сигурно Бойко е виновен ,че си неграмотен.И само да ти кажа,че щом не можеш да пишеш няма как да те вземат на работа, на която да изкарваш пари.И за това си си виновен само ти.Не България и не управляващите-ТИ ТИ ТИ НЕГРАМОТНИКО!
18
0
 
4
 
! Отговори
Ставри преди 5 години
До Анонимен16Неграмотен ***.
17
4
 
10
 
! Отговори
някой преди 5 години
Щом е бил от съседния блок, значи дядката му е казал, че му е паркирал на личното неприкосновено място под прозореца.
16
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Оправлението на Тиквата паркиането е ОПАСНО за ВАШЕТО ЗДРАВЕ!!При Оправлението на Тиквуня, посещението на ресторанти е ОПАСНО за ВАШЕТО ЗДРАВЕ!!При Оправлението на Тиквочев карането по магистрали и пътища е ОПАСНО за ВАШЕТО ЗДРАВЕ!!
15
5
 
40
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Старите междублоковите пространства са си обществена земя, която не присъства по никакъв начин в нотариалните актове на собствениците на домовете в блоковете, което ги прави ничий или по точно всеки който иска може да паркира там, без значение дали е от блока, че и от града. Тия дето си мислят, че като са спрели там си пазт място са в грешка, мястото е за който превари.Който си иска негово място, да се изръси 7-12 хил евро и да си вземе.
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше кой да го прибере на топло за година две този никаквец утре ще се замисли дали да раздава юмруци по дядовци. Всичко идва от бездействието на институциите и безхаберието на държавата и управляващите.
13
3
 
5
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
Битов скандал-младият е незаконен син на пострадалия !