Тежко ПТП до Айтос – загина шофьор, жена е ранена

"Пежо" е ударено от "Мерцедес" в района на Цветарниците
30 апр 2018 10:52,
25
Тежко ПТП до Айтос – загина шофьор, жена е ранена
Снимка: архив, Булфото

Шофьор загина, а неговата спътничка е ранена при тежка катастрофа по пътя Бургас-Айтос около 9:30 ч. тази сутрин.

Инцидентът е станал малко преди Айтос, в района на Цветарниците.

При завиване на ляво "Пежо 405" е ударено от "Мерцедес", пътуващ в посока Айтос.

Водачът на пежото е издъхнал на място. Ранената жена е откарана в УМБАЛ Бургас, където в момента се уточнява състоянието й.

Трафикът е затруднен, регулира се от служители на Пътна полиция, съобщи пред "Фокус" говорителят на ОД МВР Бургас Цветелина Рандева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До Трябва контролЗнаеш ли колко автомобили виждам всеки ден да извършват маневри без мигач?Да не мислиш,че зад воланите им са само възрастни хора?Обикновено ги карат разни новоизпечени шофьорчета,които си мислят,че са се родили научени.Време е да се събудиш.
17
1
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
Наистина контрол си трябва, както е в нормалните държави и нарушенията ще намалеят примерно 100 хиляди пъти. Колкото до дядката, по-вероятното е зад волана на Мерцедеса да е седял някой младок, който толкова е бързал да се опияни от скоростта на Мерцедеса си, че не е забелязъл мигача на Пежото пред него.
16
1
 
2
 
! Отговори
До 11 мразещия преди 5 години
Според това, което пише в новината не е ясно в каква посока се е движело Пежото. Съдейки по това кой е загинал и кой е ранен, най-вероятно Мерцедеса се е движел зад Пежото и е тръгнал да го изпреварва когато Пежото е започнало левия завой. Та така с посоките и предимствата.
15
7
 
2
 
! Отговори
Трябва контрол преди 5 години
Предполагам че е бил дядка и даже и мигач не е дал. С реакции колкото да държи и върти волана накъдето му скимне без да гледа. Един такъв щеше да ме отнесе даже преди малко зави като тамагочи без мигач и другите да го пазят. Е скоро и той ще изтегли късата клечка. След определана възраст трябва книжките да се отнемат, просто няма логични реакции и са много опасни на пътя за себе си и околните.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бааа гоЗащо да светим, защо да поставяме колани, защо да слагаме детски седалки, защо да не говориме по телефона, защо да спазва ограничението на скороста, защо да спазваме дистанция, защо при сняг и дъжд да намаляваме поне с 20км.скоростта, защо не махнем билбордовете и дърветата, защо като имаме двойна непрекъсната линия да не я пресичаме, защо да не минаваме на жълто, защо да не изпреварваме без видимост.... Защо? Така или иначе сме преобладаващо матреал. Давай!! Малко останахме!
13
3
 
3
 
! Отговори
GD преди 5 години
Май дойде време изкараните книжки да имат валидност не повече от 5 години и всеки път за нова книжка да се минава опреснителен курс. Не е нормално всеки ден да се размазват по пътищата толкова хора, колкото са убити в Сирия.
12
5
 
0
 
! Отговори
Lost kartof преди 5 години
Bul injener i bul arhitekt tam ne sa narisuvali liava lenta na shosheto....kakvo gi uchat tea bul injeneri i bul arhitekti v bg uni i instituti? Samo edna originalna bg patna arhitekturna triagalna tabela s cherna tochka slagat v rbg...i rajdivi reklamni parcalivi pana s vino i rakii po buldrumovete, ... reklami "iskam bebe"....iskat bebeta, a ne si kupuvat, ne si i proizvejdat sami...pf...
11
3
 
6
 
! Отговори
Посокомраз преди 5 години
Разбирам,че сега лявата ориентация е модерна(и средната),кеф политически,кеф сексуално,но мили шофьори и шоф йорки разберете:ЛЕВИЯТ ЗАВОЙ Е НЕБЛАГОДАРЕН-просто нямате предимство! Да ама не...!Кой на този свят ще ти каже,че трябва да изчакаш,да отстъпиш,да дадеш предимство, да си културен,познаващ правилата,законите,милеещ за себе си и за семейството.А да уважаваш другите и ТЕХНИТЕ семейства?БОЖЕЕ,ами ти ВИНАГИ си с предимство(дори пред оная с косата).Извинявай ПИЧ,ако си говорил по Айфона.
10
1
 
2
 
! Отговори
В София преди 5 години
До ДОКОГА...е имало катастрофа,на Солунска и Витошка,между първите две коли в България..
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията е навсякъде в училищата, болниците, по улиците, на магистралите в парламента. Нация от простаци! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките карате много зле! Не знам кога ще мирясате!
7
4
 
17
 
! Отговори
Какви преди 5 години
комунисти бе льольовци, това са новите европеийци, кеуеши на по 25-30 години, дето се мислят за холивудски герой с бараката трета ръка.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължавайте така, има достатъчно много българи.
5
3
 
16
 
! Отговори
Ганьоооо преди 5 години
***, до последно няма да се научиш...диктатура трябва на този материал, само правила и бой.
4
1
 
27
 
! Отговори
ДОКОГА... преди 5 години
Имам чувството, че един ден ще останат двама българи и най-вероятно ще загинат в катастрофа. ХОРА, СПРЕТЕ С БЕЗУМНОТО СИ КАРАНЕ !!!Още една жертва на простотията на пътя...А сигурно някой го обича...
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай на комуниста крадени лесни пари със които да си купи мерзцедес без никакъв труд и му гледай сеира как не си пази колата защото не се е трудил за нея и се забива с превишена скорост в някой сокак или се хвърля във някое дере. На запад мерцедес си купуваш ако си поне 3-то поколение бизнесменр а тука се навъдиха всякакви милионери и милиардери.
2
1
 
17
 
! Отговори
Статистик. преди 5 години
Секунда невнимание, цял живот - умрял!
1
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През комунизма всеки ден ставаха тежки катостофи между мерцедеси и БМВ-та и хората гинеха като мухи. БГ се стопи от 20 млн човека на 9 млн човека и дори нямаше банани и чалга и ало измамнии, защото хората нямаха джи ес еми.