Катаджиите не спират, дебнат за неплатени фишове до 6-ти

За неплатени актове ще проверяват и пътниците в колите
1 май 2018 13:00,
30
Катаджиите не спират, дебнат за неплатени фишове до 6-ти

До 6 май продължава специализираната полицейска операция на Пътна полиция с акцент -невръчени електронни фишове и неиздължени в срок задължения по Закона за движението по пътищата.

Катаджии ще бъдат разположени по пътищата в цялата страна и най-вече по шосетата, водещи към граничните контролно-пропускателни пунктове.

Още по темата

Освен на водачите, проверки за невръчени фишове ще се извършват ина пътниците, които притежават свидетелства за управление на МПС, съобщи Bulgaria ON AIR.

Междувременно от МВР съобщиха, че по време на последната пътна операция за скорост, в страната са констатирани 26 325 нарушения.

Акцията се проведе по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) от 16 до 22 април.

От констатираните общо нарушения, 15 240 са установени от служители, осъществяващи контрол с мобилни технически средства, 4959 са констатирани със стационарни камери, а с новите камери на триноги са установени 6126 нарушения.

По време на операцията са установени и редица криминални престъпления – 14 случая на притежание на наркотици, открити са и 5 издирвани лица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
3M преди 5 години
Стига акции!.КАТ трябва да работи непрекъснато и да санкционира нарушителите. В момента е пълна анархия и само епизодични акции
19
1
 
1
 
! Отговори
има дигитален терор преди 5 години
Експерти да ползват наличната техника за диагностика на тежко увредените милиони водачи от нагло престъпна вкл холограмна техника. ПО пътищата са инсталирани тежко терористични комплекси нанасящи тежки увреждания вкл обемно проникващи на водачи автомобили и биосферата,.комбинирани са с камери .МАркират водачи с цел заснимане на последвали нарушения или убииство чрез катастрофи..
18
1
 
1
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 5 години
Милиони БЪлгари са тежк о нелечимо увредени от холограмни оръжия продавани в полицейски рекет въпреки изричната забрана на ЗАКОНА.Новите НГАЛО ПРЕСТЪПНИ СКЕНЕРИ лепени на предни стъкла се ползват з а декодиране и обемно обсебване на милиони водачи и техните спътници.Обсебените след пси активиране се командват чрез ДМК ..поименно следят се през сателити..
17
1
 
2
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 5 години
АКтовете на КАТ са НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ.Масови убиици ползват КАТ за принуждаване на МИЛИОНИ ВОДАЧИ НА МПС да увреждат тежко и завинаги ЗЕМЯТА,,,Стотици хиляди увреждат денем земята с включени скенери против МЪГЛА въпреки ИЗричната ЗАБРАНА НА ЗАКОНА.,ЗА НАрушения терористите ползват инсталирани в холограми и лични документи съоръжения обезпечаващи ДМК и зомбиране вкл след активиране с НЕЗАКОННА ТЕХНИКА ВКЛ КАМЕРИ
16
0
 
9
 
! Отговори
идат избори..... преди 5 години
За неплатени актове ще проверяват и пътниците в колите,понеже Обединителя на Балканите се нуждае от парички!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Алеко Константинов а къде е ДДС то с 16 милиярда не събрани? КАТ ли ще ги събере? Глобите от КА и полицията несъбрани да са 3-5 милиона, а къде са 16 милиарда.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до15 То пък в МВР има само танкове. Те в МО се броят на пръсти.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яко е закъсала държавата щом и пътуващите в колите ще ги проверяват за неизплатени глоби.
12
3
 
2
 
! Отговори
до15 преди 5 години
абе пич не си в час, ГО имат всички автомобили на МВР и МО но стикер няма да видиш...на танка къде да ти го лепнат...
11
3
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
КАТаджиите види се са изрядни?Неотдавна видях патрулка без гражданска безотговорност,ама важно е да се съберат едни пари,може и нещо сухо да падне...........
10
16
 
13
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 5 години
*** приема прилагането на събираемостта на глобите като репресия. Ако не е Катаджия ще е ЧСИ. Ако не е ЧСИ, сумата ще се прибави към данъчните задължения. Има ли значение? Нарушил си закона трябва да си платиш! Не си плащаш - прилагат се принудителни мерки за събиране на вземанията. По цял свят е така. Несъбраната глоба е пропусната полза за обществото. Само тук се чуват примитивните изречения "ей не се наядохте с тия глоби", "защо да плащам,като ще откраднат парите". СРАМ!
9
13
 
12
 
! Отговори
Много добро преди 5 години
...решение.Все отнякъде трябва да се почне.Много ви отпуснаха,страх от нищо нямате. Тормоз и толкоз. Като имате за айфон,ще имате и за глоба,ревльовци.Недейте да карате коли,няма и да ви глобяват
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катаджията който събере най -много кинти, получава приз златна палка с лед фенер и безплатен мобилен интернет на макс скорост, за да не дреме с патрулката по цяла вечер пред хотелите :)
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
спират автобус и почват да тормозят пътниците с книжки за глоби ха ха
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
набляга се на вземането на пари от глобите а безопасноста кво им пука нали пълним гуша
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ха ха искали и книжките на пътниците то остава да вземат да им прибъркват и джобовете тава вече е рекет ни знаех че трябва задължително да насиш книжката даже и да не караш кола ха ха
4
1
 
10
 
! Отговори
Не закон а мотивация преди 5 години
Предлагам да създадем фонд "рушвет". В този фонд ще отделяме кой колкото може. Така в края на всеки месец ще даваме по 5 лева на всеки акт на катаджията който го е написал. Аз лично мога да дам по 100 лв/месец. Това са 20 акта за джигити които не са дали рушвет. Така катаджията ще изкарва достатъчно пари и няма да взима рушвети. Ако напише 20 акта по 10 лева са 200 лв. По 15 работни дни са 3000 лв над заплатата без риск и без престъпление. Само от благотворителност. Това ще ликвидира джигитите
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва всеки ден. Не само 2 седмици в годината.
2
2
 
19
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Значи след 6-ти май може да се кара рахат,а полицаите след 6-ти май пак ли ще получават заплати??????????????
1
2
 
30
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Ако пътниците имат неплатени актове какво, ще ги изхвърляте в полето ли? Пълно безумие е НАП да не може да си прибере вземанията, а КАТ да ни третират като престъпници.