Президентът от Facebook: Трудът е мерило за справедливост!

"Благодаря на онези, които с почтеност градят и пазят България"
1 май 2018 12:15,
122
Президентът от Facebook: Трудът е мерило за справедливост!
Снимка: архив, Булфото

"Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите", заяви президентът Румен Радев във Fcebook по повод днешния 1 май.

"Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане", добавя държавният глава.

"Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетворeност. От нас зависи да ги преодолеем. Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България, подчерта още Радев. Честит Първи май, скъпи сънародници!", заключава Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я гледай ти накъде го удариха троловете.Нищо не работел,но вземал 11 хиляди заплата.Ами тая заплата му я осигури Роската,той поиска увеличение на бюджета на президентството и Бойко му го осигури.Но срещу Роската не мрънкахте и не му гледахте в чинията,защото беше вашия човек.Е,нещата се промениха,свиквайте.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е ,че колкото повече се труди един мъж, толкова по неактивен е в леглото. Колкото повече ,мързелува един мъж ,толкова по активен става. Всички южни народи и тези от Африка и Азия са плодовити, а тези от севера които бачкат много ,са импотентни в повечето случаи и без никакво желание.
31
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялото ГЕРБ е на амбразурата за да плюе президента.Еййй,пяна ви излиза на устата от злоба и завист.А това,че труда е мерило за справедливост е абсолютно точно-на запад колкото повече работиш,повече ти плащат.И това е справедливо,нали?А ако у нас не е така сте си виновни сами.Щом искате да превивате гръб за 500 лв.и не смеете да се оплачете,продължавайте,но не обнвинявайте другите за вашата несрета.
30
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този каква работа върши, че получава 11 хиляди на месец? Да си помисли дали на военна мисия биха му дали 11 хиляди и тогава да ми говори за справедливост. А за Десислав да не говорим!
29
12
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
ами бсп_то отнеха и това право - правото на труд, те съсипаха държавата България, сега ни развяват отново лозунги "пропити" със "загриженост за народа". те, бсп, били против корупцията и мизерията, това е цинизъм и подигравка с българите! та така, другарю Президент!
28
17
 
18
 
! Отговори
я преди 5 години
Тоя наглец ли ще ни учи на справедливост, който нищо не работи, а взема 12.000 лв на месец. Отделно държавата го храни, пои, забавлява, трянспортира, охранява и т.н. Отделно жена му, едно сбъркано недоразумение, които си въобразява, че също е генерал.
27
6
 
10
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Един от Враца,дето гарга не каца и той с мнение.Понеже от вашия регион сте много умни и кадърни затова станахте северозападнала България.За нищо не ставате,но иначе акъл море,глава шамандура.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво им благодариш,лошото е,че останаха малко.
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен."Достойно.
24
15
 
6
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Ами за това България не се оправя,Президент-зелен чорап,Премиер-зелен чорап,а специалистите-парашутисти и калинки...
23
13
 
5
 
! Отговори
Плиний Стари преди 5 години
Ave, Rumba! Nulla dies sine koremno!
22
18
 
9
 
! Отговори
апо преди 5 години
елементарен !
21
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Зеления чорап" май докарва зелена пяна по устата на козяците , що то ги отвя с над 20% на изборите и не взеха нито лев за помията дето бълваха тука.А най-готиното е, че рейтинга на Президента продължава да расте Хахахаха
20
21
 
9
 
! Отговори
от Враца преди 5 години
Голям фуфляк е този прездент.Т. е.-***.
19
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво очаквате от зелен чорап
18
6
 
16
 
! Отговори
Пак глупост преди 5 години
Ама голяма глупост-всеки знае че от работа се става гърбат и никога богат.
17
8
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
абе, кнсб да са раздали по случая сандвичи на работещите днес в софия, поне? или тва не е като да изкараш слепите и диабетиците на протест пред НС, лаесе. за благотворителност рубли нема.
16
10
 
10
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
зелен чорап да говори за труд, и справедливост. естествено, ще ги събере в едно изречение, щото даже и тоя работохолик дето му пише буквичките е некой правоверен дето е работил върху себе си и както каза 18 не знае че нещата малко се взаимоизключват. да им е честито на малко повече от половината от половината имащи право на глас поредното трошене на ***.
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудът бил мерило за справедливост. Труд и справедливост - дървено желязо. Абе президенте, как го измисли това недомислие.Ако трудът трябва справедливо да се оцени и заплати, това е друго нещо. В твоят случай това не важи . Малко и безполезно работиш, а получаваш най голяма заплата.
14
12
 
17
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
1 ви май,ден на пролетариата.После кажете, че нашият Президент,не го дърпа на ляво.