Смъртоносна игра! Дете виси от 16-етажен блок в Пловдив (18+)

Момчета се правят на герои, снимат подвизите си и ги качват в нета
Обновена: 1 май 2018 09:59 | 1 май 2018 07:30,
61
Смъртоносна игра! Дете виси от 16-етажен блок в Пловдив (18+)
Кадър: YouTube

Хлапета от пловдивския квартал "Кючук Париж" се правят на герои, рискувайки живота си, за да заснемат интересни за представите им видеоклипове.

Те качват кратките филмчета, от които родителите им може да изпаднат в шок, в интернет. На едно от последните, които са заредили в Youtube, се вижда как момче на видима възраст около 12-13  години, увисва на ръце от козирката на 16-етажен блок.

"Ще увиснеш ли първи?", се чува въпрос от клипчето. Вместо отговор, момчето, към което е зададен въпросът, провесва краката си от покрива на високия блок. Преди това хлапетиите хвърлят от покрива плюшено мече и топка.
"Не бе, брат, ако стане нещо. Брат, недей бе", се чуват ужасените възгласи на останалите от компанията му. В това време главният герой на клипа не отговаря нищо. Вместо да се вразуми и да престане, момчето се хваща с длани за ръба на покрива и увисва с цялата си тежест от 16-етажна височина.

Единственото, което казва е: "Снимайте ме, бързо". "Брат, ако паднеш, кво праим бе?", продължават да възклицава дете от компанията, докато останалите се смеят доволно.

Увисването от високото продължава няколко секунди, след което "героят" се изтегля обратно на покрива не без помощта на друго момче от компанията. Авторът на клипа се опитал да замаже лицето на приятелчето си, което се провесва от високото, но не е успял напълно.

В този момент друго момче казва: "И аз искам", но самоукият "оператор" му отказва с думите: "Ти по-добре недей, че те знаем какъв си некадърник".

От клипа става ясно още, че момчетата, някои от които изглеждат и около 10-годишни, се опитват да имитират популярни филми, които рекламират градския спорт "паркур".

Деца в Кючука се провесват през парапета на 16 етажен блок from ПловдивПрес on Vimeo.

На друго видео хлапетиите са отишли на ж.п. релсите на Централна гара и там също правят дивотии.

"Добро утро, хора, ние сме Кючука бойс и днес сме дошли на едни влакове и ще се катерим по осветлението", започва представянето на клипа, който е сниман през зимата.

"Операторът" е един и същ хлапак за всичките публикувани видеа, който явно се изживява като телевизионен репортер. От обясненията му става ясно, че клипът е стар, но е бил качен в интернет едва преди дни.

От други техни изяви в интернет пък става ясно още, че момчетиите обичат да ходят и в стари, изоставени и видимо опасни сгради.

В коментарите под клиповете в интернет на момчетата от Кючука много хора се опитват да им налеят разум в главите да не рискуват живота си заради глупости.

По случая със скандалните видеоклипове на момчетата от кв. Кючук Париж от полицията са започнали предварителна проверка, пише "Монитор". Уведомена е и районната прокуратура в Пловдив. Целта е да се установи самоличността на децата и защо са били оставени без родителски надзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Ето такива гъзарчета след 10 години правят катастрофи, потрошават коли в дрогирано и пияно състояние, работят на пилон в нощен бар, карат АТФ без предпазни средства като на Формула 1 и най- лошото стават "родители''...Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2018/05/01/smyrtonosna-igra-dete-visi-ot-16-etajen-blok-v-plovdiv-18.375190,2
38
3
 
1
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Абе... разум да им налеят... оставете природата да си свърши работата чрез естественият подбор...
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** е имало винаги, но тия от Кючука са известни от много поколения. Щом се борят, нека си спечелят наградите Дарвин.
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нали сега родителите не могат да пипнат с пръст децата си - ей до туй води.едно време и майката и бащата щяха го спукат от бой, че да слезе на земята
35
3
 
19
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Скоро един китаец се преби така. Нарича се "естествен подбор"!
34
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХристоБъдещето на тази *** България-умствено осакатени деца...Защото родителите на тези деца са осакатени от комунизма
33
8
 
14
 
! Отговори
какво от това преди 5 години
И какво като паднеда не изчезнат като динозаврите?На земята в Индия и Китай има много такиваи доста по-умни
32
4
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Заредил съм пуканките и чакам видеото с полета ;-)
31
6
 
11
 
! Отговори
17 преди 5 години
така беше,ама после имаше казарма и да ви поочука малко и да ви вкара в релси.Щото те сегашните продължават да се правят на големи мъже и с още по- *** изцепки на 30-40 години.Мързи ги да работят,чакат на мама и тате каквото дадат.
30
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде още едно клипче от което бати Бойко да зареве ...това с катеренето е остаряла мода според мен .Ама още ми е чудно кво правим с децата днес които насилват животни ,а после пищят че ги ухапали и осакатили. Според мене децата на идиокрацията свикнаха мама и тате да ги хранят обличат , финансират за студентсвото , а като стане дума за работа желаят голяма заплата но без да вършат нещо .
29
2
 
47
 
! Отговори
Аз преди 5 години
40% от нещастните случай са след репликата - Гледай сега кво мога. Останалите 60% са след репмиката - Не бе, гледай сега как се прави.
28
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво на децата стига с тея компютри
27
17
 
13
 
! Отговори
корморан преди 5 години
нека си играят децата.
26
20
 
11
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
Аз по водосточната тръба слизах от 8-ми етаж.Правил съм го не един път.Братми и другите момчета от махалата също го направиха , да не останат по назад,дори и едно момиче се престраши.Тогава бях на около 13 ,сега съм на 32. Нямаше ,компютри,нет,наркотици и дискотеки.Това ни беше забавлението! Сега не бих го направил, защото психически съм по лабилен от преди.
25
2
 
14
 
! Отговори
Дарвин преди 5 години
Си знае работата
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са герои а глупци.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Христотова че ти си умствено изостанал инвалид не прави всички деца такива....това че твоя умствен капацитет е ограничен не значи че децата са ***....
22
47
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Представете си че се разхождате по парапет широк 20 см и на половин метър височина.Всички бихме се разхождали спокойно ,дори и накуцвайки ,подскачайки .Нали така?Няма опасност да паднете.Представете си сега че същия този парапет бъде издигнат на 1000 метра височина.Той отново е широк цели 20 см. Но колко от вас биха се разхождали по него???? Всичко е психика.Момчето демонстрира изключителна психика но всички ние по лабилните го определяме за Луд!!!!
21
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ние по тошово време имахме един съученик в съседния клас който редовно се качваше с асансьора до 16 етаж и през покрива отстрани на блока и по водосточната тръба слизаше до долу. Той живееше на 11 етаж. Не съм го видял да се качва ама поне една две години си го правеше ежедневно. Не знам сега дали децата му го правят. Нищо ново под слънцето. От тоя малкия ще стане човек. Поне има топки.
20
2
 
3
 
! Отговори
Грешка в заглавието преди 5 години
не момчета, а ***.